Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown(2-0)

bugün kaybetmemizin sebebi hakemler ve fenerin inanılmaz sansı.kaç tane son saniye basketi attılar.bide maçta yandığım pozisyon muratın ibonun altına girip 3 atış kullandırması ve mitchelle çalınan teknik faul.çok basit hatalarla kaybettik.çok yazık oldu..zaten bir bu maçta ve telekomle evimizde oynadığımız maçta basket snşlarını kıramadık.olsun önemli olan mücadeleydi onu da takım çok iyi yaptı. :claps :claps :claps :claps
:claps :claps :claps :claps
 
Ne istemiştik: Mücadele. Mücadele ettik mi? evet. Ülker'in üleştirmesinde bize düşen pay buydu. Hepimize afiyet olsun.

Bir insan nasıl yetenekli ve çirkef olur? ismi ibo olunca oluyormuş.

Murat özyer bence fatih ve graves'i yanyana oynatarak önemli bir hamle yaptı. Maçın gittiği anlarda takımın tekrar toparlandığını görmek güzeldi. Maç öncesinde mücadele istiyordum. onu gördüm. şimdi bir de galibiyet istiyorum. isteyenin bir yüzü...

Açıkçası beklediğimden çok daha iyi mücadele ettik. İbo'nun çirkeflikleri olmasa biz bu maçı alabilirdik. Murat sanki faul yapmamıştı. ibo hakemi uyuttu. Brown ibo'ya dokunmadı ama ibo kendini öyle bir attı ki hazır kafası da sargılı ya hakem yedi tabi.

Neyse evimizde bir olaya mahal vermezsek iyi olur.

ibo'nun, semih'in, ömer ve mirsat'ın olası pisliklerine cevap vermeyin arkadaşlar. Çocuklarla çocuk olmayalım. Ne küfür edelim ne de dalga geçelim. Ama ıslıklayalım, kulaklarını sağır edelim. Sahayı onlara dar edelim ama fair play ruhu ile. Bu da benim hayalimdir.
 
İyilik, efendilik her zaman iyi güzel ama ben Mirsad,İbrahim,Semih'in artık efendiliği centilmence karşılamayı değil çok üzülerek söylemeliyimki 'küfürü' fazlasıyla hakettiklerini ve yaptıkları pisliklerin artık yeter dedirtecek hallere geldiğini görüyorum. Maalesef ki sağduyu da bir yere kadar. Ahmet Cömerte de gelin ezeli rakip fenerbehçenin çok saygıdeğer oyuncuları gelin ve görün...
 
sahaya yüreğinizi koydunuz,sonuna kadar aslanlar gibi mücadele ettiniz,başta iboş,semih ve ömer denen çirkef sporcuların tahriklerine kapılmadan efendice ahlaklı bi şekilde topunuzu oynadınız ve çok küçük nüanslarla maçı kaybettiniz. tek söylenecek cümlem var:HELAL OLSUN SİZE,CANINIZ SAĞOLSUN..

ha buarada seri daha bitmedi...
 
takım bugun yuregiyle oynadı hepımızın istegi de bu degil mi zaten? :atki


bnm deginmek istedıgım nokta yorumcu yıgıter ulug.Fenerlı oldugunu bilmeyenımız yok bu maçtaki taraflı yorumları cildirtti beni ve bircok galatasaraylıyı ntwe maille ya da telefonla ulaşalım akşamdan beri bircok arkadasımız bu şekilde tepkısını gosterdı herkes arasın mail atsın onemli bir konu bu...
 
Çağlar Torun' Alıntı:
takım bugun yuregiyle oynadı hepımızın istegi de bu degil mi zaten? :atki


bnm deginmek istedıgım nokta yorumcu yıgıter ulug.Fenerlı oldugunu bilmeyenımız yok bu maçtaki taraflı yorumları cildirtti beni ve bircok galatasaraylıyı ntwe maille ya da telefonla ulaşalım akşamdan beri bircok arkadasımız bu şekilde tepkısını gosterdı herkes arasın mail atsın onemli bir konu bu...

Az önce bu konuyla ilgili bir mail gönderdim. Ntv bu mailleri dikkate alıyor. Daha önce maç yayın saatleriyle ilgili bir sorun olduğunda taraftarın yanında olan bir düzeltmeye gitmişlerdi. Şikayeti olanlar bence de bunu dile getirsinler.
 
basinin ne kadar fenerli oldugu heryerde belli

sabah gazetesi
F.BAHÇE-G.SARAY C.C.: 76-70

febe bunu hep yapior.

febenin bi sponsoru yok dimi?bizim var ama dimi hemen arkaya sokustur C.C yi


cuma gunu bu ezikleri dove dove yenmemiz lazim IBOSa da son 2 macd a yapdigi haraketleri taskinlik yapmadan hatirlatmak sorgulamak lazim. bu hafta cuma cmt pzt bize 3 febe galibiyeti pls.
 
Cafe Crown Sözleşmesi ne zaman Bitiyor ?? Fesh Etme Şansımız var mı ?


Vodafone u futbol ile beraber basketbol a da sponsor yapamaz mıyız?? Mükemmel Olur Maddi Açıdan.
 
bende az once sabah gazatesine baktım sıtesınden ve F.BAHÇE-G.SARAY C.C.: 76-70 dıye yazmıslar sabah gazatesındede hem yorum yapalım hem edıtore maıl yollayalım bunu duzeltsınler yada bıdaha yapmasınlar bu hata nasıl yapılıyor(tabi hataysa)anlayamıyorum
dunku macta anladıkkı bız bu fbyi yenebılırız savunmamız dun genel olarak cok ıyıydı hucumdada bıkac oyuncunun katkısıyla kazanırız umarım murat kaya daha fazla surer sezon boyunca suresıde,oyunuda gayet ıyıydı ama play offta fazla sure alamadı umarım cuma gunu oynar
macın basında bırsey dıkkatımı cektı takımlar tanıtıldıktan sonra oyuncular bırbırıne basarı dılerken mırsad ıkı adım attı ve gerı dondu kımsenın ne elını sıktı ne basarı dıledı ya bu kadar yıllık oyuncusun bunu yapıyorsun senden zaten nefret edıyordum sımdı bu nefret 10 katına cıktı senı mıllı takıma almayan herkesı tebrık edıyor tesekkur edıyorum..
 
bence mac için her sey guzeldi
ribountlarda üsütdük.
savunmamız iyiydi
herkesin bahsettiği mücadele üst safhadaydı.
sadece hücümda fitchin yanına skorer biri cıkamadı.
tufan 2 sayı,mitchell 8 sayı,graves 8 sayı
çift basamaklı sayılara ulassaydık macı alabilirdik.

murat özyerin dediği gibi BİZ KİMİZ? sorusu yavas yavas ortaya cıkmaya baslıyor.
yerki mevcut kadro korunsun
güzel olabilir hersey.
 
Dünkü maç hakemler yüzünden kaybedildi oyunculamızda bir kusur bulamıyorum.maçın daha başlarında solomon denen insan müsfettesi topla alakasız bir biçimde mitchellin gözüne parmağını sokuyor.mitchell can havliyle topu tutup 2 adım atıyor hakem faul vereceğine steps diyor.bizimkiler itiraz ediyor üzerine bi de üzerine teknik cup die oturuyor ve tam 5 sayı birden potamızda bulunuyor.Dün gece sağlam kara para aklandı desenize.ahmet cömerte sizi gömecek filker.iboş karşıma çıkma tufan zaten 4 dikiş attırdı alnına bi 4 tanede ben attırmıyım.
 
Maçı kazanabilecek noktaya getirdikten sonra kaybetmek de üzücü ancak mücadele edilmeden kaybedilen maç kadar değil elbette. Sonuçta oyuncularımız Abdi İpekçi´de ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiler.

Hakemlerin neyine kızıyoruz ki? Hakemler de şöyle bir ortamı süzdüler; Bir tarafta her yenilgide tozu dumana katan Aziz Yıldırım ve tetikçileri diğer tarafta adil oyun diye tutturmuş bir başkana sahip sahipsiz bir camia. Siz olsanız hangi tarafı kollardınız?

Ahmet Bey´in söylediği gibi Ahmet Cömert´te salonu dar edelim ancak taşkınlık yapmadan. Bu sezon Karşıyaka maçından sonra taraftar olarak sergilediğimiz doğru tutumu devam ettirelim. Gerekeni oyuncularımız saha içinde zaten yapacaktır...
 
Brown'a gereksiz yükleniyorsunuz.Bu maç iyi oynadı.Şutuna asla güven olmaz ama post up yapıp,boş üçlükler buldurdu arkadaşlarına.

Ama maçın kaybedilmesinde ki temel sebep herşeye rağmen Murat Özyer'di.Ne yazik ki takım iyi diye Fitch'i 8 dakika kenarda tuttu.Son 4 dakika da aldı.Aslında 3-4 sayı fark çok suni bir farktı.Ama Fitch'i fazla bekletti.Ve ben dedim içimden "hadi Fitch'i al geç kalıyorsun" Ama almadı ne yazik ki.Sonucu görüyoruz.
 
Aybars OZTAS' Alıntı:
basinin ne kadar fenerli oldugu heryerde belli

sabah gazetesi
F.BAHÇE-G.SARAY C.C.: 76-70

Fenerbahçe bunu hep yapior.

febenin bi sponsoru yok dimi?bizim var ama dimi hemen arkaya sokustur C.C yi


cuma gunu bu ezikleri dove dove yenmemiz lazim IBOSa da son 2 macd a yapdigi haraketleri taskinlik yapmadan hatirlatmak sorgulamak lazim. bu hafta cuma cmt pzt bize 3 Fenerbahçe galibiyeti pls.

spikerlerde aynıydı G.SARAY c.c diyıorlar ama fenerbahce diyip durdular serefsizler..

Cömertte hepsının hesabı sorulucaktir...

2-2 neden olmasın 8)
 
Takımda kimseye yüklenilmemeli.Herkes görevini layıkıyla yaptı.Böyle şerefsiz hakemler karşısında Pana bile zorlanırdı.
İlk periyot Mitchell'e faul yapıldı teknik faulü biz aldık.O hücumdu 2 atacakken 5 yedik(7 sayı) , en az 3 sportmenlik dışı faulun ebatlarını küçülttüler.Topla alakasız fast-breakleri kesip nerdeyse tokat attılar oyuncularımızın ellerine.En az 15 sayılık hakem katkısı var fb'ye.Bu hakemler hakkında bilgim yok ama bu seneki maç geçmişi hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
İbo yine azdı.Ahmet Cömert'te atılmadan ona gerekli ders verilmeli.Mesela pota arkasında serbest atış kullanırken Demet'in fotoğrafları sallanabilir(elbette bunlar vesikalık değil ;) ) Beykozlular bunun bi benzerini geçen sene bizim maçta yaptılar yani yasak değil.Kameraya yaptığı hareketler bizeydi çileden çıktım.
 
Dün çok yakın bir arkadaşımın doğum gününe gittiğim için maçı seyredemedim malesef. Eve gelir gelmez skora, periyot sonuçlarına filan baktım çok yazık olmuş gerçekten. Baştan sona başabaş bir oyun olmuş fakat kaybetmişiz. Maçı izlememiş olmama rağmen takımın iyi bir oyun oynadığını düşünüyorum skorlara bakarak. İnşallah Cuma günü yine iyi bir oyun ortaya koyarız ve bu kez seyircimizinde desteğiyle Fb Ülkeri mağlup ederiz. Eğer Cuma günü kazanırsak bu moralle bir sonraki maçı da kazanıp seriye eşitlik getirebiliriz.
 

Üst