Ağlayacak birşey yok abartmayalım bencemaçın tekrarı show tv de .tekrar ağlamak isteyenler![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ağlayacak birşey yok abartmayalım bencemaçın tekrarı show tv de .tekrar ağlamak isteyenler![]()
Ağlayacak birşey yok abartmayalım bence
Geçen maç takımı tekrar çağırıp onu bekleyenler, oyuncuların ağladığını ve mahçup durumlarını görenler bugün öyle bir ağlar ki. İnanılmaz duygu bu
Ben olayı 3. periyoda bağlıyorum hep, geçen maçın 3.periyodunda farkı 6-7 sayıda tutabilseydik maçı alıyordukBırakmayız o maçı da
olabilir de!
5. maç için Nedim Karakaş'ın yapmış olduğu açıklamalar var, herkes bizi şampiyon ilan etti bu tehlikeli bi' durum diye. Eğer oyuncularda böyleyse ben maçı 3-5 sayıyla önde götürmelerini isterim sürekli. Sonlara doğru iyice gevşeyecekler ve sahneye biri çıkabilirse biz de, Sinan Erdem'deki 16 bin kişiyi şoka sokabiliriz. 4.maçtan sonraki yenilgimiz de artık ümidim kalmamıştı ama bu alternatifi düşünmek aklıma çok yattı.
Ne dedi merak ettim![]()
Geçen maç takımı geri çağıranlar arasında bende vardımGeçen maç takımı tekrar çağırıp onu bekleyenler, oyuncuların ağladığını ve mahçup durumlarını görenler bugün öyle bir ağlar ki. İnanılmaz duygu bu