• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

FİNALDEYİZ !!| BBL Play-Off Yarı Final Serisi | Galatasaray MP - Pınar Karşıyaka (3-0)

karşıyaka coşkulu başladı.bakalım bu atmosferde de kazanabilirsek olmuşuz demektir :)

4 tane üçlük yedik ilk 5 dakikada bu kötü oldu.

kopmayalım maçta yeter..Bir ara bir geri dönüş yakalarız seyircileri yakar ztn

türkiyenin olympiakosuyuz.. geri düşsek de pes etmiyoruz, herkesten katkı alıyoruz ve spanoulis tarzı bir arroyo var bizde.

Hahaha orda Arroyo'nun 3 atışlık faulü nasıl es geçilir

oha şerefsizin çocukları açık ara faul nasıl verilmez 3 atış ! topla alakası yok !

Gerçekten de olmaz ya arroyonun kola direk müdahale.Geçen maç ufuk bir şey yapmıyor demişti biri.Mesela çalınmayan bu faul maç sonu ropörtajın eseri.

İlk periyotta iyi hücum ettik. Bu tip bir maçta 18 sayı ideal ama 26 sayı yedik ki bizim gibi savunmasıyla buralara gelen bir takım için hiç ama hiç iç açıcı bir skor değil.Savunmayı toplarsak darbeyi vururuz. Pota altını hiç ama hiç iyi savunamıyor ksk

Arroyo'nun buüçlüğü hakemlereydi.

sadece şut atıyolar pota altını iyi kapatıyoruz böyle devam edersek yüzdeleri illa ki düşecektir.

Efsane oynamaya başladık son bölümde ;)

20-9 dan gelip 29-36 öne geçtik. yani 27-9 luk seri. salondaki köpekleri biraz susturduk.

son 5 dk da 16-1 lik bir seri...

2.çeyrek attıkları toplam sayı 8(3'ü çizgiden).

40-34 ilk yarı sonucu. Ergin Ataman'a ağır küfür var şu an.

şu 3 lük şansları olmasa şimdi 10 sayı öndeydik en az. 3 lükten başka hiçbirşey yapamıyorlar !

Son üçlükte de diebler'ın ayağı çizgide arkadaşlar bu arada.Eyyam???

Emin olun şu hakemlerin verdiği yanlı kararlar olmasa +20 yapmıştık ilk yarıda,yapında bu kadar bariz yapmayın be arkadaş,ndong'a macvan'a arroyo'ya verilen faullere sinirlenmeyi geçtim güldüm resmen,gözünün önünde bariz bir şekilde arroyo'nun eline teması bile vermiyorsun dahada sözüm yok,ayrıca yenelim yenilelim gurur duydum yine takımla,inanılmaz rahat oynuyorlar,sanki 20 sayıya geri düşsek yine düşük tempoda geri gelip alıcaz maçı,ikinci yarı ne gösterir bilemiyorum bu hakem üçlüsünle ama bildiğim tek şey bu takım ŞAMPİYONLUĞU her türlü alıcak...

Ne olursa olsun gün sonunda kazanırız modunda bir maç oynanıyor. Öne geçtikten sonra seyircide de bir numara olmadığını gördük :D

link yok mu arkadaşlar

Geri