FİNALDEYİZ !!| BBL Play-Off Yarı Final Serisi | Galatasaray MP - Pınar Karşıyaka (3-0)

karşıyaka coşkulu başladı.bakalım bu atmosferde de kazanabilirsek olmuşuz demektir :)

Gerçekten de olmaz ya arroyonun kola direk müdahale.Geçen maç ufuk bir şey yapmıyor demişti biri.Mesela çalınmayan bu faul maç sonu ropörtajın eseri.

İlk periyotta iyi hücum ettik. Bu tip bir maçta 18 sayı ideal ama 26 sayı yedik ki bizim gibi savunmasıyla buralara gelen bir takım için hiç ama hiç iç açıcı bir skor değil.Savunmayı toplarsak darbeyi vururuz. Pota altını hiç ama hiç iyi savunamıyor ksk

sadece şut atıyolar pota altını iyi kapatıyoruz böyle devam edersek yüzdeleri illa ki düşecektir.

Emin olun şu hakemlerin verdiği yanlı kararlar olmasa +20 yapmıştık ilk yarıda,yapında bu kadar bariz yapmayın be arkadaş,ndong'a macvan'a arroyo'ya verilen faullere sinirlenmeyi geçtim güldüm resmen,gözünün önünde bariz bir şekilde arroyo'nun eline teması bile vermiyorsun dahada sözüm yok,ayrıca yenelim yenilelim gurur duydum yine takımla,inanılmaz rahat oynuyorlar,sanki 20 sayıya geri düşsek yine düşük tempoda geri gelip alıcaz maçı,ikinci yarı ne gösterir bilemiyorum bu hakem üçlüsünle ama bildiğim tek şey bu takım ŞAMPİYONLUĞU her türlü alıcak...

Ne olursa olsun gün sonunda kazanırız modunda bir maç oynanıyor. Öne geçtikten sonra seyircide de bir numara olmadığını gördük :D