FİNALDEYİZ !!| BBL Play-Off Yarı Final Serisi | Galatasaray MP - Pınar Karşıyaka (3-0)

Otobanda 140 km'lik hızla giden hızla giden otobüse taş atmak hangi aklın mahsulüdûr yahu. Ya şöför o hızla kontrolü kaybetse. Ya kaza olsa. Ulan bunlar insanliktan nasiplerini almamîşlar. Oyuncularimizin yarin ki maç için sağlıgından suphe ediyorum... Hepiniz ŞEREFSİZSİNİZ,ALÇAKSINIZ !!

Takımımıza geçmiş olsun. Yarın o maçın o sahada biteceğine inancımızı kaybetmemeliyiz. Dağ başı değil orası, yarın çıkıp maçı alıp döneriz, kimsenin de burnu kanamaz. Tamamen psikolojik bir savaş açıyorlar bize sadece.

Bu yaptıkları tamamen güvenlik önlemlerinin artmasını sağlayacaktır. Yarın en ufak birşeyde o salonun boşaltılmasını kolaylaştırır.

Bu akşam ve yarın maça kadar oyuncularla teknik ekip ilgilenir olayın şokunu da tertemiz atlatırız.

Bunlar küfür etmeye bile değmez. İnsanlıktan nasibini almamış yaratıklar. Artık iyice haddinizi aştınız çirkefler. Ulan siz kimsiniz? 2 maç yaptık diye kendinizi bizle aynı seviyede mi sandınız? Kenar mahalle takımı.. Yarın en ufak bir olayda o salon boşaltılmalı. Boşaltılmazsa da Ergin Hoca takımı salondan çekmeli.. Sahanızda da bir koyalım da haddinizi bilin!!

ksk taraftarı
ya taş atar kaçar, polis yada güvenlik varsa olay çıkarır kaçar, kimse yok sadece rakip taraftar varsa direk kaçar.......
ama klavye başında hepsi erkek

Yarın o stadda seyirciler yabancı madde yağmuru atınca veya olaylar olunca seyirciyi boşaltacaklarmı merak ediyorum

Isınmaya çıktığımızda atılan ilk maddede içeri girip salon boşaltılmadan çıkmamalıyız. Murat Özyer şubenin başındayken tabi bu imkansız ama.
Istanbul'da oyunculara / sahaya müdahele olmadan salon boşaltıldı. KSK can güvenliğimiz yok diyip parkeye çıkmadı.

Basketbol tribünleriyle övünen bu güruha verilecek en güzel yanıt parkede ezmektir. Karşı tarafı gereğinden fazla önemseyip hareket etmeye gerek yok. Biz, bize yakışanı yapalım her zamanki gibi.

Seriyi 3-0 ile bitirip, haddinizi bilin mesajı vermek yeterli benim gözümde. Yönetim Kurulu da Galatasaray´ın bir Spor Kulübü olduğunu hatırlasın ve bir zahmet yalnız bırakmasın takım İzmir´de.

Daha dün İstanbul'da çok kritik bir maç yöneten Mehmet Keseratar'ın bugûn maçta başhakemliğe atanması nasl bir rezilliktir ? Bu hakem yorgun olmayacak mi ? Yorgunluğundan dolayi hatali karar verme yetisi artmayacak mi ? Tûrkiye'de başka başhakem yok mu ki dün maçı olan bir başhakemi tekrar bu maça atîyorsunuz ? Hepiniz şerefsizsiniz,Hepiniz Alçaksınız !!

Daha dün İstanbul'da çok kritik bir maç yöneten Mehmet Keseratar'ın bugûn maçta başhakemliğe atanması nasl bir rezilliktir ? Bu hakem yorgun olmayacak mi ? Yorgunluğundan dolayi hatali karar verme yetisi artmayacak mi ? Tûrkiye'de başka başhakem yok mu ki dün maçı olan bir başhakemi tekrar bu maça atîyorsunuz ? Hepiniz şerefsizsiniz,Hepiniz Alçaksınız !!

TBF'nin bizim maçlar için kullandığı 3 maşa hakem var.

Engin Kenerman
Mehmet Keseratar
Emin Moğolkoç

Bizim maçlara bunları çevirip çevirip kullanıyorlar, ama fark etmez.

Tasvip etmemekle beraber 2.maçtan önce taraftarın da dediği gibi

"Bu Takım bu sene s.. s.. ŞAMPİYON"

Ben bu akşamki maçta olaylar çıkacağını tahmin ediyorum biz önde olduğumuz zamanlar oyunu durduracaklardır sahaya yabancı maddeler atacaklardır kazanmak için azize gibi herşeyi yapacaklardır. Umarım yöneticilerimiz önlem almışlardır veya federasyon nezdinde bir girişimleri olmuştur.

arkadaşlar maç için iyi bir link mevcut fakat hızlı davranmak lazım.Öncelikle mozilla üzerinden izleyebilirsiniz.

PROXY:93.87.73.194
PORT:8080 ayarladıktan sonra

http://gss.gs/zsk

linkini copy-paste yaparsanız yayın açılacaktır.Hem yayın kalitesinin artması hem de başka arkadaşlarımızın da izleyebilmesi için yayın açıldıktan sonra proxy vekil sunucusu yok seçeneğini işaretlemeniz önemli.

Koça ve oyuncularımıza güvenim sonsuz. Bu maç artık namus meselesine döndû. Dün gece kendilerine yapılanlara sahada cevap verecekler Potanın Aslanları inşaAllah. Son 20 dakika. Allah utandırmasın inşaAllah...

Ergin Ataman'a küfre başladılar bile. Alçaklar,Şerefsizler !! Oyuncularimiz koç için oynasinlar. Yenilmeye hakları yok. Bu maçta yenilmeye haklari yok !!!

Küfür etsinler etsinler bakalım. Ergin Ataman her zaman böyle çirkin ortamlarda maç sonunda o küfredenleri susturmayı bilmiştir.