Yarın akşamki maçın ne kadar zorlu gececeğini hepimiz çok iyi biliyoruz,olası bir mağlubiyet belki uzun süren serimizin sona ermesine neden olacak ama şu andaki zaman diliminde bu konunun çok fazla bir anlam ifade ettiğini düşünmüyorum,beni korkutan açıkçası ; bu bir basketbol maçı olmasına rağmen saha dışına çıkabilecek olması,Ergin hocada son röportajında emniyet güçlerine mesaj vererek zaten beklentisini dile getirdi,umarım tedirginliğim gereksiz yeredir,maç saha içinde kalıp,hakemler baskı altında ezilmez ise ben ksk deplasmanından bir galibyet çıkarabileceğimizi ve finalde dinlenmiş bir şekilde yer alıcağımızı düşünüyorum,bu konu bizim açımızından önemli çunku arroyo ve özellikle ndong'un yaş itibariyle uzun sürebilecek bir final serisinde yıpranmamış olmaları bizi çok rahatlatıcak,ksk ile oynadığımız sezon içi playoff maçlarına dönersek ; deplasmanda oynadığımız maçı kazanma noktasına getirmiştik ama malum nedenlerden dolayı maçı kaybettik,gerçi son 3 ksk maçımıza nazaran bora hun paçun'un çok ekstra katkısı ile kaybetmiştik,içeride oynadığımız maçlarda ise özellikle playoff serisindeki maçlarımızda belki şut yüzdemiz beklentilerimizin altındaydı ama savunma konusunda ben takımı hala çok beğeniyorum,zaten bu iki maçıda kazanmamızın nedeni savunmamızdı,yarın akşamki maçta ne kadar düşük tempo ile oynarsak maç sonunda o kadar şansımızın olduğu kanaatindeyim,mutlaka dixon ve aminu ağırlığını koyacak ama arroyo ve takımımız bünyesinde yer alan oyuncularımızın tecrübesi ve buraları fazlasıyla oynaması beni ümitlendiriyor..umarım yarınki maçda maç içinde ve salonda sıkıntı yaşanmaz ve arzuladığımız sonucu alırız...