Tekrar kontrol edermisiniz gerekli düzenlemeler yapılmıştır.Herkes benim gibi telefondan mı giriyor bilmiyorum yahut PC’den girince de böyle oluyor mu bilmiyorum, veya bu durumu tek ben ki yaşıyorum acaba.. Herhangi bir konuya mesaj atmak ya da mesajları okumak için girdiğimde, en son okuduğum mesajların olduğu sayfa yerine ilk sayfaya atıyor. Son sayfaya gelmek için de sayfayı baya bi aşağı çekip çekip son sayfaya tıklamak zorunda kalıyorum ve baya yıpratıcı bir şey bu Bu konuda bir düzenleme yapılabilmesi mümkün müdür? Ya eskisi gibi son kaldığımız mesajdan itibaren görelim, ya da olmuyor diyorsanız bari en üstte olsun o son sayfaya gidebilme butonu.
Doğru sezmişsiniz ben özellikle Nba ve Euroleague başlıklarına yükleniyorum son zamanlarda. Diğer bizim maçlara da izlerken özellikle sürekli yazmaya çalışıyorum dikkat çeksin diye. Bakalım daha yoğun olur umarım forum.Hakan bey neden bilmiyorum ama dün ben bu durumu sizde sezdim Malum mu okuduysa artık, dedim Hakan Sezgin ve bir iki kişi forumu ve başlıkları canlı tutmaya çalışıyor.
Geçen sene yazmıştım sanırım, bunun sebebi şu, katılmayan varsa belirtsin ama çoğu kişi bunu biliyordur:
Foruma, 2016’ydı sanırım büyük bi yapılanma-tadilat gelmişti. Uzun da sürmüştü ve o süreç sonunda çoğu daimi üye ortalıktan kayboldu, hala da haber yok o üyelerden. Şahsen benim de tadım kaçmıştı biraz ama devam ettim ve hala sevdiğim bir yer. Önceleri futbol kısmı çok daha sessizdi şimdi öyle değil.
Ya genel özetle zamana yeniliyoruz.
Benim için gsbasket.org çok değerli. İnstagram ve Facebook'a bu kadar bakmıyorumdur. Günde 2 3 kez girdiğim oluyor. Umarım eski günlerde ki gibi olur. Bu forum devam etmeli...
Nihat bence sen günde 2-3 kezin birkaç katı daha fazla kez giriyorsun foruma Sen varken bu forum kapanmaz emin ol.
Yüzüme vurmayaydınız iyiydi
Seviyorum bu forumu