Galatasaray | 11 Haziran 2022 Seçimli Genel Kurulu

Yeni başkanımız kim olmalı ?


  • Kullanılan toplam oy
    45
  • Anket kapatılmış .
Işıtan Gün’ü seven biri değilim lâkin açıklamalarının çoğunun doğru olduğunu düşünüyorum ve gün yüzüne çıkması gereken pisliklerin sürekli halı altına süpürülerek geçiştirildiği kanısındayım.
 
Dursun Başkan akrabam olur.

İnanılmaz kötü yönetti kabul.

Mustafa Cengiz onun döneminde alınan futbolcuları satabildi bunu gözardı etmeyelim.

Dönemsel kur farkının kdv'sini devlet talep ediyor bunuda Galatasaraydan talep etti çünkü hukuk emrediyordu.
21m dolar olan alcagını kur farkından ötürü 17m dolar aldı Klübü zarar ettirmedi.
Bunlara rağmen başkanda adayıda olmasın
Vizyonu daha büyük adam lazım.

Velakin amma Ünal Aysal Faruk Süren yada o kalibrede çıkmıcaksa biri.. Cebindede para yoksa Eşref Bey gibi Ozaman kabulum Dursun Başkana
 
Ünal Aysal aday olacaktı ama son anda vazgeçti deniyor. Bunu da yeni spor yasasına vs bağlıyorlar genelde. İlginç bence tam onun aday olması gereken şartlardı ve aday olursa da kesinlikle kazanırdı ama bu kadar isteksiz ise aday olmaya olmaması belki de daha iyidir.

Eşref H adaylığını açıklamış. Eğer Dursun Özbek aday olmazsa büyük olasılıkla kazanır. Özbek'in aday olmayacağı haberini alıp açıklamış da olabilir bekleyelim görelim. Eşref bey oturaklı tavrı ile Galatasaray başkanlığında daha iyi bir performans gösterebilir ama maddi gücü benim açımdan soru işareti. Maddi anlamda daha güçlü birinin başkan seçilmesi gerektiğine inanıyorum. Özellikle de bankalar birliği anlaşması vs derken nakit akışının çok sıkıntılı olacağı bu dönemlerde.
 
Şu an kongre de 4 kanat var gibi birinci kanat kulüpler ile anlaşma gereği bürokrasi ile iyi anlaşmak isteyen grup ikinci grup dışarıdan para bulup ama bürokrasi ile de karşı karşıya gelmek istemeyenler üçüncü grup para kaynağını tamamen dışarıya bağlayanlar 4 grup anlaşmadan çıkmak iştenler son seçim de 3 numaralı grup başkan adayı kazandı bence bu sefer 2 numaralı grubun adayı kazanacak gibi görünüyor kimi temsil ediyor değişiyor adaylar içinde 2 numaralı gruba kim daha çok yakınlaşırsa onun adayı seçilir diye düşünüyorum
 
Dursun Özbek'ten kurtulma mücadelesi vererek başladığımız noktaya geri döndük. Bu esnada Mustafa Cengiz vefat etti, Fatih Terim çok kötü performans sergileyerek kendisi sayesinde seçilen yönetim tarafından gönderildi, Dursun Özbek öldü zannedildi filan... Tam bir kara mizah denemesi gibi oldu her şey. Seneye Özbek-Terim birlikteliği olsa şaşırmam.
 
Bence mustafa cengiz başkanın devamı bir yönetim gelecek başkan isminden çok listesi önemli filen kulüplere el koyuldu bu borç anlaşması ile kimi isterlerse onu başkan yaparlar bu sadece bizim takımla ilgili değil hemen hemen tüm kulüpler için geçerli bunun dışına çıkan kulüplerin mal varlıklarına el koyulur borçlarına karşılık kimse bu durumu göze alamaz direk amatör lige gitmek demek bu durum
 
Metin Öztürk: "6 ay başkanlık yapacağım diye 45 yıllık üyeliğimi de çöpe atmam. Yapamadın, 6 ay sonra arkana teneke bağlayıp gönderiyorlar. Bu iyi bir şey. Ya sözünü yerine getireceksin ya da söz vermeyeceksin. Galatasaray'da kimse babasını tanımaz." (Independent)

Durumun Ciddiyetinin farkında Bana bişi olmaz demiyor.
 
Dursun Özbek'in listesinin çok güçlü olduğu, şampiyonlar ligi listesinin tek olumsuz yanının başkanının Dursun Özbek olduğu konuşuluyor 😀
 
Bence Dursun Özbek'in listesinin güçlü olması mümkün değil. Kafası çalışan adam onunla seçime girmez. Ezkaza seçimi kazansa yine kardeşini futbol şubeye, eniştesini mali işlere koyar, üyelere iftar verip faturasını kulübe keser.
 
Dursun başkana ciddi bir teveccüh var, Vikigns dizisinde falcının Rolloya Gelecegini bilsen Donsuz denizde yüzersin demesi gibi, işin espri kısmını geçelim Gerçekten yok canım denilcek kişiler Listeye girmek için vede Aday olması için kapısını çalıyor.

Olur olmaz Dursun Başkanın Kendi tercihi
 

Üst