Can Akan
0
Bir önceki futbol aklı Nihat Kırmızı'ydı. Onu Burak Elmas'a kaptırınca araları bozulmuş olabilir. Belki o yüzden böyle bir değişiklik yapmıştır.
Bir önceki futbol aklı Nihat Kırmızı'ydı. Onu Burak Elmas'a kaptırınca araları bozulmuş olabilir. Belki o yüzden böyle bir değişiklik yapmıştır.
Yeni kukla da yoldaServet Yardımcı yapacak. Bir kukla gitti, bir kukla devam ediyor. Değişen bir şey yok.
Sorma bende hele ki Albayrak için.Dursun Ö. ve Abdürrahim A.’dan kurtulduk hiç olmazsa.
Esref Hamamcioglu’nun listesinde de Cemal Ozgorkey ve Tuncer Hunca gibi maddi olarak cok guclu isimler yer almisti gecen secimde.Bu secimde ikisi de yok.Metin Öztürk'ün yeni listesi mayıs 2021 e göre çok geride. Nasuhi Sezgin, Emre Alkin ve Nihat Kırmızı gibi güçlü isimler yeni listede yok. Levent Nazifoğlu'nun futbol aklı olduğu liste bana da çok ümit vermedi...
Galatasarayda ne zaman ilk tarihte seçim olmuş? Açıklanan ilk tarih formalite kimse gitmez bileSeçim ilk cumartesi günü olabilir 23 nisanda sanki bana öyle olacak gibi geliyor 30 nisana kalmayabilir diye düşünüyorum hele çok aday olmadığını da düşünürsek