Galatasaray | 11 Haziran 2022 Seçimli Genel Kurulu

Yeni başkanımız kim olmalı ?

• Kullanılan toplam oy
    45
  • Anket kapatılmış .
A. A kim şikayet ettiyse ortaya çıksın, Belgeler ilan edilsin diye tweet attı...
Kim ulan bu ahahaha çok iyi

Bu listelerde Erden Timur , yani NEF yok sanırım yanlış görmediysem. Ancak mevcut şartlarda devam eden de bir ortaklık sözleşmesi var NEF ile. Bu iki durumu bilen biri izah edebilir mi ?

Listeler son derece zayıf,bunu bekliyordum ama bu kadarını ben bile beklemiyordum.İşin tuhaf tarafı kesinlikle karşı olduğum Metin beyin listesi Eşref beyden daha iyi,iki zayıf liste var ve Eşref beyin listesi daha zayıf.Metin beyin listesinde Adil Emecan'ı gördüm Adnan Polat'ın yönetimindeydi daha önce diye hatırlıyorum.

Ankette oyumu Boykot'a kullandım

listeler o kadar zayıf ki biraz bakayım dedim geçen seçim en az oyu alan aday ibrahim beyin listesi bu listelerden 2 kat falan iyi durumda

Seçim kararı 28 e1 ile alınmış bu da yönetim kurulu kararı ile seçimli genel kurul yapılır diyor. İbrasızlık nedeniyle 82 ye 77 ile karar alınsaydı dediğin gibi iptal olacaktı.

Baysan galiba dernekler kanununa göre de ibra mali ve idari olarak ayrılamaz tek olarak yapılabilirmiş. Dava nedeninin biri bu diğeri de ibra olmayan yönetimde bulunan üyeler hazirunda da bulunamıyormuş galiba. Dediğin gibi tüzük değişimi olmadan düzene girmez her ibra olmayan mahkemeye gider durur.

Son donemlerde hep genel kurul sonrasi mahkeme, itiraz yasaniyor. Bu konu yonetimlerin isi degil, genel kurul cozmeli. Mumkunse bagimsiz bir tuzuk komisyonu kurulur ve gerekli degisiklikleri tavsiye eder.
Sonrasi gene genel kurulun kararina kalir ve bu sikintilar azalir diye dusunuyorum.
Aksi halde bugunku gibi disaridan mudahele ederler.

Son donemlerde hep genel kurul sonrasi mahkeme, itiraz yasaniyor. Bu konu yonetimlerin isi degil, genel kurul cozmeli. Mumkunse bagimsiz bir tuzuk komisyonu kurulur ve gerekli degisiklikleri tavsiye eder.
Sonrasi gene genel kurulun kararina kalir ve bu sikintilar azalir diye dusunuyorum.
Aksi halde bugunku gibi disaridan mudahele ederler.
Zaten tüzük için genel kurul yapılacaktı galiba yönetim süresi 2 yıl, seçimlerde kasım ayında yapılacaktı.

Malesef iki listede çok yetersiz. Eşref Bey de ne maddi güç var ne de bir proje. Metin Öztürk ise maddi güç olarak daha çok katkı verecek gibi. Umarım Burak Elmas dönemini de aramayız. Ama sanırım 2023 Mayıs'ta bizi seçim bekliyor gibi..

Metin Öztürk, Burak Elmas gibi popülizm yapıyor. Vaatler veriyor. Ama kimse yemez artık bunu. Bence vaat veren başkanlar noter huzurunda ıslak imza ile vermeli ki artık daha gerçekçi olsun. Birde Florya'ya Levent Nazifoğlu'nun geleceğini söylüyor ki eyvah eyvah. Ne kadar beğenmesem de Eşref bey olsun başkan. Ama ondan da zerre ümidim yok. Allah sonumuzu hayır etsin inşAllah...

Metin Öztürk, Burak Elmas gibi popülizm yapıyor. Vaatler veriyor. Ama kimse yemez artık bunu. Bence vaat veren başkanlar noter huzurunda ıslak imza ile vermeli ki artık daha gerçekçi olsun. Birde Florya'ya Levent Nazifoğlu'nun geleceğini söylüyor ki eyvah eyvah. Ne kadar beğenmesem de Eşref bey olsun başkan. Ama ondan da zerre ümidim yok. Allah sonumuzu hayır etsin inşAllah...
Artık sıka sıka ilerleyenlere inanmıyorum bAşkanım demiyorum diyorsun yani:)
Hayırlısı olsun bütün camia için.

Metin Öztürk, Burak Elmas durumuna düşmek istemez sanırım okadar saf aptal olamaz.

Boş yalan vaadlerde bulunamaz. Levent Nazifoğlu zaten seçim kaybetme nedeni

IMG_20220415_144635.jpg

Bu söylemlerini gerçekleştirecekse tarafım yavaş yavaş belli oluyor demektir. Keşke Mete İkiz ve Cemal Özgürkey de listesinde olsaydı. Hayırlısı olsun...

Ekli dosyayı görüntüle 1635

Bu söylemlerini gerçekleştirecekse tarafım yavaş yavaş belli oluyor demektir. Keşke Mete İkiz ve Cemal Özgürkey de listesinde olsaydı. Hayırlısı olsun...
Nihat yanlış hatırlamıyorsam Mete İkiz Dursun Özbek, Cemal Özgörkey de Ünal Aysal'ın yönetimlerinde yer alıyorlardı geçmişte zaten kendisi de Özbek ve Aysal'ın kendisini desteklediğini söylemişti. Basketbol erkek takında iyi yapının kadın takımınıda da olması için orayıda Erden Timur'a devir edip iyi olanı genişletmek güzel olur.