Erden Timur Burak Elmas'ın listesinde de yoktu para vermek için listede olmasına gerek yok.Bu listelerde Erden Timur , yani NEF yok sanırım yanlış görmediysem. Ancak mevcut şartlarda devam eden de bir ortaklık sözleşmesi var NEF ile. Bu iki durumu bilen biri izah edebilir mi ?
Seçim kararı 28 e1 ile alınmış bu da yönetim kurulu kararı ile seçimli genel kurul yapılır diyor. İbrasızlık nedeniyle 82 ye 77 ile karar alınsaydı dediğin gibi iptal olacaktı.
Baysan galiba dernekler kanununa göre de ibra mali ve idari olarak ayrılamaz tek olarak yapılabilirmiş. Dava nedeninin biri bu diğeri de ibra olmayan yönetimde bulunan üyeler hazirunda da bulunamıyormuş galiba. Dediğin gibi tüzük değişimi olmadan düzene girmez her ibra olmayan mahkemeye gider durur.
Zaten tüzük için genel kurul yapılacaktı galiba yönetim süresi 2 yıl, seçimlerde kasım ayında yapılacaktı.Son donemlerde hep genel kurul sonrasi mahkeme, itiraz yasaniyor. Bu konu yonetimlerin isi degil, genel kurul cozmeli. Mumkunse bagimsiz bir tuzuk komisyonu kurulur ve gerekli degisiklikleri tavsiye eder.
Sonrasi gene genel kurulun kararina kalir ve bu sikintilar azalir diye dusunuyorum.
Aksi halde bugunku gibi disaridan mudahele ederler.
Artık sıka sıka ilerleyenlere inanmıyorum bAşkanım demiyorum diyorsun yaniMetin Öztürk, Burak Elmas gibi popülizm yapıyor. Vaatler veriyor. Ama kimse yemez artık bunu. Bence vaat veren başkanlar noter huzurunda ıslak imza ile vermeli ki artık daha gerçekçi olsun. Birde Florya'ya Levent Nazifoğlu'nun geleceğini söylüyor ki eyvah eyvah. Ne kadar beğenmesem de Eşref bey olsun başkan. Ama ondan da zerre ümidim yok. Allah sonumuzu hayır etsin inşAllah...
Benim başka adayım Nihat Bölgi'dir. Kendisi her konuda bilgili müthiş bir Galatasaraylıdır.
Nihat yanlış hatırlamıyorsam Mete İkiz Dursun Özbek, Cemal Özgörkey de Ünal Aysal'ın yönetimlerinde yer alıyorlardı geçmişte zaten kendisi de Özbek ve Aysal'ın kendisini desteklediğini söylemişti. Basketbol erkek takında iyi yapının kadın takımınıda da olması için orayıda Erden Timur'a devir edip iyi olanı genişletmek güzel olur.Ekli dosyayı görüntüle 1635
Bu söylemlerini gerçekleştirecekse tarafım yavaş yavaş belli oluyor demektir. Keşke Mete İkiz ve Cemal Özgürkey de listesinde olsaydı. Hayırlısı olsun...