Seçim kararı 28 e1 ile alınmış bu da yönetim kurulu kararı ile seçimli genel kurul yapılır diyor. İbrasızlık nedeniyle 82 ye 77 ile karar alınsaydı dediğin gibi iptal olacaktı.Dunyanin en kaos dolu kulubuyuz acik ara.Ne transfer yolunda gider,ne secim sureci saglikli ilerler,ne basarinin arkasindan gelecek basarisizlik eksik olmaz..
Baysan galiba dernekler kanununa göre de ibra mali ve idari olarak ayrılamaz tek olarak yapılabilirmiş. Dava nedeninin biri bu diğeri de ibra olmayan yönetimde bulunan üyeler hazirunda da bulunamıyormuş galiba. Dediğin gibi tüzük değişimi olmadan düzene girmez her ibra olmayan mahkemeye gider durur.Bu olay Gordion'un dugumu hikayesine benzedi.
Sen kendi dugumunu cozemezsen disaridan biri gelir kilicini vurup dugumu keser atar.
Genel kurul sonrasi bir itiraz veya mahkeme kaosu yasaniyor. Kimse cikip su tuzugu duzeltelim demiyor.
Kendisi olmasa da ekibinden biri şikayet etmiştir.Bu iptal olaylarında kesinlikle bir Apo Albayrak parmağı var diye düşünüyorum.
Zaten valinin devreye girmesiyle hemen aklıma A.Albayrak'ı getirdi. Seçim konusunda da bir karışıklık var yukarı da yazdım seçim kararı alınan maddenin ibrasızlık ile alakası olmadığını söylüyor üyelerin çoğu.Albayraki bilmem ama mevcut iktidar istemiyor seçim yapılmasını okuduğum kadarıyla ibra yüzünden seçim yapılsa bile mevcut yönetim para cezasını ödeyip seçimi yaptırabiliyormuş her ne kadar burak elması eleştirsem de camiayı bu durumda bırakacağını sanmam ayrıca istanbul valiligine gs kulübünde olan secimden burak elmasın mahkemeye başvurması lazım ki öyle bir durum olması için
Dediğim gibi en kötü ihtimalle başkan para cezası ödeyecek gibi görünüyor ki kağıt üstünde açıklanan seçim kararını okudum ibra ile alakası yok mahkeme en az 1 sene sürer ki ondan sonra para cezası ödenebilir ancak ki bunun yargıtayı falan var o nedenle mümkün görmüyorum seçim en geç 30 nisanda yapılacaktır muhtemelen
Açıklama gelmiş mevcut seçim kararıyla uygulanacakmış.