• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray 58-75 Fenerbahce

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Coach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:23
Re: Ankara'ya Akıyoruz Part'2

Murat Lale' Alıntı:
çok güzel bencede bende eşimle gelirdim 25 günlük çoçuğumu kayınvalideye birakırdım bir gün oda olur sühan

maçın günü ters geldi herkese sanırım.keşke hafta içi değilde haftasonu olsaydı .

doğru ama 40 değil 15 kişi bile çıkmıyor

otobüs değil bence bir minibüslük adam var burada ama ben ikisi için de gidiş-dönüş fiyat alıp yazacağım yarın buraya.. İşin en acı kısmı, maçın çarşamba olması felaketi nedeniyle ben gidemiyorum.. Bu nasıl iş ya.. Cumartesi çuvala mı girmiş, neden çarşamba hala anlamadım ama yarın paylaşacağım bilgileri..

Fatih Sinan Durak' Alıntı:
Onur abi bu sözüm sanadır :) hani bana bir söz vermiştinya arşivden eurocup final maçının cdsi için bende Ankara'ya gelebilrsem belli değil demiştim bugün öğrendim geliyoruz abi cd'mi unutma sakın :)
CD´ler hazır Fatih. Mustafa geleceğiz deyince aklıma sen geldin zaten. : )

Kesin ben de geliyorum abi yüzde yüz. Hadi beyler İstanbul bu kadar öldü mü ya iş neyse ama bi günlüğüne rahatça asılır üniversite

Keşke Yarın olsaydı maç :)
Yada istanbul 20ekimde kurtarılsaydı

arkadaşlar öğrençi coğu üyemizin bir gün asılır ben öğrenci olduğum halde gitcem çalışan biriyim

Murat Lale' Alıntı:
arkadaşlar öğrençi coğu üyemizin bir gün asılır ben öğrenci olduğum halde gitcem çalışan biriyim
İyide birde aileden izin alma olayı var

ben içişleri bakanından izin almışım evli olduğum halde

Murat Lale' Alıntı:
ben içişleri bakanından izin almışım evli olduğum halde
Sen alabiliyorsun ama benim alma imkanım yok

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
[quote="Murat Lale":18ofes15]ben içişleri bakanından izin almışım evli olduğum halde
Sen alabiliyorsun ama benim alma imkanım yok[/quote:18ofes15]

belki kötü birşey ama ben ailemi iplemeyip(annemi yani) gitmeye çalışacağım.

Ben de gideceğim. Ama bir otobüs organizyonu olursa katılabileceğimi sanmıyorum :/. Trenle gidip geleceğim büyük ihtimal.

trenle gitmek banada uygun ama farketmez

Giderken tren ama dönüşü muhakak otobüs ile yapmak gerekir, maç öğlen vakti başlıyor ikindi olmadan bitiyor zaten gelirken trende gırgır şamata üstüne birde maçta tezahürat yorgunluk en tepe noktaya çıkmış sonrada gece 12:00 a kadar tren beklemek bildiğin işkence. Sonra kafe köşelerinde uyuyanları mı, ararsın parklarda sızanları mı ararsın.

Hafta içi koymuşlar bari mesai saatinde olmasın. Taraftara ipsiz sapsız, işsiz güçsüz insanlar gözüyle mi bakılıyor anlamıyorum. Evet Mesai saatinde olursa yılan bana da dokunuyor.

İki sezon önceki maç haftasonu olduğu için gündüzdü diye kalmış aklımda. Geçen sezonki F.Bahçe - Mersin finali akşamdı. Hoş salonda 50 kişi falandık ama neyse.=) Aynı gün F.Bahçe erkek takımının Euroleague maçı da var, ayrıca.

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Fatih Sinan Durak":2nrkugcv]Onur abi bu sözüm sanadır :) hani bana bir söz vermiştinya arşivden eurocup final maçının cdsi için bende Ankara'ya gelebilrsem belli değil demiştim bugün öğrendim geliyoruz abi cd'mi unutma sakın :)
CD´ler hazır Fatih. Mustafa geleceğiz deyince aklıma sen geldin zaten. : )[/quote:2nrkugcv]
Sağol abi Ankara'da görüşürüz inşallah :)

bencede tren daha iyi samilin dediği gibi tren daha rahat edilir şamata daha iyi otobüste hep sabit dönüş evet otobüs dönüş orgizasyon yapalım artık

Zaten Emre'de fiyat veremedi bize.:)

Ankara Sabırsızlanıyor!

Geri