Galatasaray :69 - Ülker :90

ben gidicem sanırım maça.normalde yemin etmiştim gitmemeye ama bi ark ın ısrarı yüzünden gidicez gibi duruyo dışarda yağan kar sapıtmassa.
30 sayı civarı fark yeriz diye düşünüyorum.ilk maç 35 yedik belki biraz kasarlarda daha az fark olur.

düştüğümüz hale bak!koskoca yenilmez armada GALATASARAY'ın düştüğü hale bak.az sayı farkla kaybetmeye razı ettiler bizi.çıkıp onur mücadelesi yapmalılar.
 
abı hem mac carsamba hemde saat 18 de. kım bu saatte maca gıdebılırkı..
neden bızım macları boyle acayıp saatlerde koyarlar ben anlamıs degılım..
kımse yetısemez kı.. hem yetıssekte bır halıl uner taktıksızlıgı ıle ne ızleyebılecez kı... aynı seneryo dıxon dınlenmeden 40 dakıka sahada kalacak. hem oyun kurma hemde sut arasında yıne bır mac gecırecek..halıl uner de koch dıye kenarda seyredecek...
 
ayrıca macın baslamasına 10 dk kaldı maca gidenlerden bize salonla ilgili bilgi aktarabilecek olanlar varmı acaba?
dolumu bosmu malum bizim mactan sonra fbnin macı var onlar erken gelip ulkeremi destekliyecekler
....
 
onuryavuz' Alıntı:
Dün dergideki Glenn Whisby röportajını okudum da gözlerime inanamadım. Ya Whisby´nin tercümanını Halil Üner ayarladı ya da köprüyü geçene kadar hesabı... Whisby diyor ki:
"Benim kişisel görüşüm Halil Üner çok iyi bir coach olduğu yönünde. Oyuncuları çok iyi anlıyor. Bir oyuncu için coach´un oyuncu tarafından bakabilmesi çok önemli. Biz de bu sayede onun bizden ne istediğini daha iyi anlayabiliyoruz. Çünkü coach´un tarafından baktığımız zaman her şey çok daha güzel olur."
Başka ne bekliyordun ki Onur Abi?Sence başındaki coach hakkında resmi yayın organına kötü konuşabilir miydi?
 

Üst