umarım geçen haftaki oyunu tekrarlamazlar ..
Önder' Alıntı:Besiktas macındaki oyun ve skoru kabul edemiyorum.Bundan sonra maca falan gitmiyorum,kapattım sezonu.Bosuna sinir olup kendimizi yıpratıyoruz.
Maç Abdi İpekçi'de olur herhalde.Bir de fbasket'e FB-GS maçı olsa sonuç belli olur,ama FB-BEYKOZ çetin olacak filan demişsin.Olmamış.beykozlu' Alıntı:hafta içi hazırlık macı yapmış gs beykoz.61 53 yenmişsiniz.bakalım ligde ne olacak.bu hafta ahmet cömertdeyiz
sen ne biçim gs'lisin gs'li dediğin takımın iyi gününde kötü gününde yanında olur çünkü galatasaray kulübü bir ailedir alide sorunlar birlikte atlatılır bizde bu ailenin içindeyiz oyüzden yani FB'li deilsen maçlara gelirsin atkını ve formanı al gel bbu hafta maça :atki :atki :atki :atkiÖnder' Alıntı:Besiktas macındaki oyun ve skoru kabul edemiyorum.Bundan sonra maca falan gitmiyorum,kapattım sezonu.Bosuna sinir olup kendimizi yıpratıyoruz.
sen ne biçim gs'lisin gs'li dediğin takımın iyi gününde kötü gününde yanında olur çünkü galatasaray kulübü bir ailedir alide sorunlar birlikte atlatılır bizde bu ailenin içindeyiz oyüzden yani FB'li deilsen maçlara gelirsin atkını ve formanı al gel bbu hafta maça :atki :atki :atki :atki[/quote:22763]ultrAslan_kutay' Alıntı:[quote="Önder":22763]Besiktas macındaki oyun ve skoru kabul edemiyorum.Bundan sonra maca falan gitmiyorum,kapattım sezonu.Bosuna sinir olup kendimizi yıpratıyoruz.