Galatasaray:79 - Tekel:76

başlıkta 2 kasım yazıyo , 2aralık olucak abi ;)
bi yanliş anlama olmasın sonra ...

orda olucaz büyük ihtimal , ankara yolculugu öncesinde olamsı ii oldu ;)
 
Duzeltelim.
Canli yayin iyi olmus bizim icin.
Tekel ilginc takim.Hizli takim.Guzel mac olur herhalde.
Tin-tin bakalim bize karsi nasil oyniyacak.
 
Bence takımı değerlendirmek için kilit bir maç.Tekel tam bir "takım".Kazanırsak baya iyiye gidiyoruz demektir.
Salon değişikliğine alıştık zaten.3-4 maç İpekçi,sonra Ahmet Cömert.Salon yapılana kadar(yapılacak gibi gözükmüyor) kaderimiz bu.
Bir de Banvite biraz gönderme yaparsak güzel olur.Malum yayın var.Geçen yıl yaptıkları burunlarından fitil fitil geldi.
 
inşallah sezon sonuna kadar tüm maçlar ahmet cömert'te yapılır ve tabi yeni salon yapılana kadarda! abdi ipekçi'de oynanan her maç Galatasaray için kayıptır. Cuma 20.00'de ahmet cömertteyiz!
 
Tekeli kesinlikle yeneceğiz buna eminim yalnızca biraz daha iyi savunma gerekiyor tabii buradada iş Fatih Solak'a düşüyor eğer Fatih ve dolayısıyla Galatasaray iyi savunma yaparsa hücumdada iyi oyunumuzu sürdürürsek üstüste 3. galibiyetimizi alırız...
 
herkes eğer ahmet cömerte ii olmuş diosa dorudur ama benim bi sorunum war.abdi ipekçi deki maçların çoğuna geliyodum.küçükyalı da oturuyorum we A.Cömert in yerini bilmiyorum nasıl gidebilirim.Bi tarif ederseniz çok sewinirim.
 
uğurcan' Alıntı:
herkes eğer ahmet cömerte ii olmuş diosa dorudur ama benim bi sorunum war.abdi ipekçi deki maçların çoğuna geliyodum.küçükyalı da oturuyorum we A.Cömert in yerini bilmiyorum nasıl gidebilirim.Bi tarif ederseniz çok sewinirim.


Bostancı sahilden denizotobüsüyle Bakırköy' e gel. Oradan aslında yürüyerek bile salona gidebilirsin ama madem yeri bilmiyorsun; denizotobüsünden indiğinde karşında sahilyolunu göreceksin, üst geçidi kullanıp yolun diğer tarafına geç ve bir taxi cevir. Maksimum 2-3 milyon T.L. ye Ahmet Cömert' desin.


Bence Abdi İpekçi' ye gitmekten çok daha kolay.
 
Bakırköyden Ahmet Cömert 4,5 YTL ;)

Yane sahil yolundan

Denizotobüsleride Her 20geçeler'de Kadıköy iskelesinde..

uygun olan saati belirleyin

Olmazsa ben alırım Bakırköyden sizleri...

Ama iş yerinden geçmezsem :)
 
Arkadaşlar fener maçı için İst dışından
gelmiştim araya başka işlerimide sıkıştırdım yarın da
buradayım ama Topkapı'dan sonrasını pek bilmem
A.Cömert'e Bağcılar'dan nasıl giderim yardımcı
olurmusunuz?
 
Bagcilar'dan Sirinevler e gel minibusle falan.
Sirinevlerden ust gecitten gec, Atakoy icinden yuru, Atakoy icinde direkt
tarif ederler. Yurume mesafesi, Sirinevler'den sonra.
 
ligde iyi bi yere gelmek istiyosak bi seri yakalamalıyız..banvit,tekel,ksk çok iyi denkgelmiş maçlar..üçünüde yenecek gücümüz var..çok ekstra bi beykoz mağlubiyeti aldığımız için dengimiz takımları mutlaka yenmeliyiz
 
banvit maçında pota altından bulduğumuz sayıların azlığı göstermiştir ki yine dış atıcılarımızın yüzdesiyle maçı kazandık..yine bir pota altı hücum organizasyonu olmamış..dışardan salla babam salla....şutörler iyi gününde olursa kazanırız aksi halde çok zor..
 
ahmet cömert de olması iyi olmus burada takıma daha iyi destek verebilirz . 5 macın 4 ü istanbulda,istanbul'da ki maclarda 4/3 cok iyidir.
 
burda tüm gs sevdalılarına sesleniyorum lütfen takımımıza destek olalım ve ahmet cömert spor salonunu dolduralım bütün gs lıları maça bekliyoruz
 
ilk gelecekler için diyorum bence şirinevler e-5 durağında in,in araba yolundan karşıya geçin...
atköyün içinden geçerseniz çok uzun sürer...
değişik b,i yol bilen varmı bide...
ordan g,idelim
 
İsteyenler Bakırköy den tren istasyonunun yukarısındaki kitapçıların yanındaki minibüs durağının ordan Ataköy minibüsüne binerek de Ahmet Cömert in 50 m yakınında inebilirler.Bu da bi alternatif.
 
ya aslında üst geçitten geçtikten sonra otoyolun ataköy kısmını takip ederseniz (kenardan) :) fazla uzun sürmüo ben öle gelcem tabi siz bilirsiniss
 

Üst