Re: Finaldeyiz.!! Fiba EuroCup Rakip Cras Basket Taranto
şampiyonluğun kokusunu alıyorum
şampiyonluğun kokusunu alıyorum
Kerem Polat' Alıntı:Eyip Yıldız senden haber bekliyorum İtalya seyahati konusunda.
Son bölümdeki vurgu daha da anlamlı kılıyor yazıyı. Umarım bu detay gözden kaçmaz...Uğur GÜVEN' Alıntı:...geçen yıl elde edilen yarı finalle Eurocup?ta şampiyonluk fikrine camiasını inandıran Cem Akdağ pay sahibidir. Bu gerçek basketbol adamının final maçında salonda olmasının sağlanması ve kazanılacağına inandığım o kupanın sevincine mutlaka ortak edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Umarım kupalar kadar değerli bir olgu olan vefa duygusu gösterilir. Bu ülkenin aydınlık yüzü bayan basketbolumuza yakışan da böyle hassasiyetler değil mi!..
Cumhuriyet/ SERDAR GÜREL
Uğur GÜVEN' Alıntı:, geçen yıl elde edilen yarı finalle Eurocup?ta şampiyonluk fikrine camiasını inandıran Cem Akdağ pay sahibidir. Bu gerçek basketbol adamının final maçında salonda olmasının sağlanması ve kazanılacağına inandığım o kupanın sevincine mutlaka ortak edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Umarım kupalar kadar değerli bir olgu olan vefa duygusu gösterilir. Bu ülkenin aydınlık yüzü bayan basketbolumuza yakışan da böyle hassasiyetler değil mi!..
Cumhuriyet/ SERDAR GÜREL
Emre Evren İçöz' Alıntı:isterseniz zafer kalaycıoğlunuda çağıralım!!
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:[quote="Emre Evren İçöz":4j3k5jn4]isterseniz zafer kalaycıoğlunuda çağıralım!!
Emre Evren İçöz' Alıntı:isterseniz zafer kalaycıoğlunuda çağıralım!!