Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Çağlar Torun' Alıntı:ve bu oyuncuların aldıgı ücretler de komık meblağlar;şu ana kadar ki performansları gösterıyor ki ksk bu işi bu sene iyi yapmış.
Mert Yigit Kazan' Alıntı:Bunlarda bir iki sene sonrasının euroleague takımlarının almak için sırada beklicek bir kaç oyuncusu olucaktır
Bir arada Hollmanın döneminde Lloreda vardı o da iyi bir takıma gitmişti(Hatırlamıyorum ama iyi bir takımdı).Arda abi kabul edelim oyuncu bulmakta üstlerine yok Karşıyakanın.
Avery aklıma geliyo ister istemez.
Averye vericeğimiz parayı,uğraştığımız vakti,bozduğumuz sinirllerimiz boşa gittiğini görüyorum malesef
Arda Öztürk' Alıntı:[quote="Mert Yigit Kazan":bacc2]Bunlarda bir iki sene sonrasının euroleague takımlarının almak için sırada beklicek bir kaç oyuncusu olucaktır
Bir arada Hollmanın döneminde Lloreda vardı o da iyi bir takıma gitmişti(Hatırlamıyorum ama iyi bir takımdı).Arda abi kabul edelim oyuncu bulmakta üstlerine yok Karşıyakanın.
Avery aklıma geliyo ister istemez.
Averye vericeğimiz parayı,uğraştığımız vakti,bozduğumuz sinirllerimiz boşa gittiğini görüyorum malesef
Geçen yılın Casa Ted Kolej'i işte...Onlarda ligde böylelerdi hatırlırsak! 3 yabancılarıyla skor üretiyorlardı ama bende sanmıyorum Karşıyaka'nın ligde ilk 4'te bulunacağını! ilk 7 diyebilirim! Ayrıca katılıyorum 3500 kişilik yer varsa 350'den fazla yer ayrılmamalı Karşıyaka'lı taraftarlara aslında hiç ayrılmasa daha iyi ama neyse 350 kişi olsada farketmez sesimizi bastıramazlar ksk maçını alacağız !!!Murat İnal' Alıntı:Gary xxx 24, Quinton xxx 20, Marshall xxxx 26,
Geriye kanal sayı yapan 5 kişi toplamda : 22