Galatasaray:86-Karşıyaka :80

Bu maç çok önemli. Kazanırsak -ki ben kazanacağımıza inanıyorum- çok önemli bir virajı dönüp ligin iddialı takımlarından biri haline geleceğiz. İyi başlamadığımız sezonda 4 maç üsüste kazanmak bizi ilk 6 hatta 4 için çok önemli bir aday haline getirecektir. Karşıyaka formdaymış falan ama bizim de taraftarımızla bütünleşip aldığımız son maç çok önemli bir ışık bana göre.

Tekel maçının sadece son çeyreğinde gördüğümüz istikrarlı savunma yapan top kapıp sayı bulan mücadele eden ve giden maçı çeviren Galatasaray'ı bu kez maç boyu tekrar salonda görmek umuduyla salonda olacağım.
 
Malik Dixon
Desean Hadley
Şemsettin Baş
Burak Sezgin
Glenn Whisby


ilk besimiz bu yani sahada bulunan 5 oyuncudan 3 ü yabanci biz hala laylaylay li tezahuratlar yapiyoruz... daha basketbola yakisan basketbol kokan tezahuratlara gecis yapan ilk takim olsak gene öncü olsak fena mi olur...defans diye bagirsak hucumda guzel asistleri alkislasak top kapma oldugunda yada hatali bi hakem kararinda birden tepki versek...durmadan dusuk tempoda laylaylay ekran basinda bile cekilmiyor...
 
Bu aksam Fatih Solak ile Glenn Whisby yanyana izleme firsatimiz olur.Denenmesi gerekek bi ikili ozelikle sadece Malik in üclüklerine bakilirken.Ayrica Randy transferi Malik varken cok yersi olmus onun yerine avrupali bir PF alinsaydi pas ozelligi olan hem Burak daha rahat ederdi hem icerden uzunlar birbiri ile paslasma olanagi bulurlardi.Bu aksam KSK de Muratcan in hucum ribaundlarina dikkat etmek gerekir...Fazla zorlancagimizi sanmiyorum.Mac at ata dönerse kesin kazaniriz fakat hakemler sert savunmalara izin verirse işimiz zor görünüyor.macin kiliti bence Malik in iceri drive lari ile Semsettin i kosede bos pozisyonlar hazirlamasi ve Semsettin in bitiriciligi cozer
 
şu maça gidemedim offya acep kaç kişi var salonda
 
yok abii

Abi maça 30 dakka kaldı ve ahmet cömertin dolacağını sanmıyorum.......
biraz daha vakit vr en azından üzerimizdeki acaba yenermiyiz korkusu çıksın..öle ben maça gelemedim doğal olarak...inşallah 2 hafta sora.... :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :eek:key :eek:key :eek:key :eek:key :eek:key
 
İlk çeyreği 19-18 önde kapattık.Periyodun başında muazzam üçlük attık.Ancak sonra durduk ve fark kapandı.Neyse en azından Tekel maçının bir benzeri yaşanmayacak gibi.
Bir de KSK'liler (10-15 kişi) benchin arkası yerine karşı tribüne oturmuşlar.İlginç.
 
ben tv den izliyorum.. ksk de oturuyorum o yüzden ksk ye dfe sempatim var ama gs yine ağır basıyor...

dixon rahatlıkla NBA'de oynar diyorum...
 
Cidden ilginç olaylar var tribünde.Bir kısım çıktı salondan.
Yanlış anlamadıysam KSK'liler BJK diye bağırdı.Bizimkiler de saldırmak isteyince olay çıktı.Sonra da tepki yapıp çıktılar.
Tabi bu benim kendi anladığım.
 
Malik olmasa nasil biterdi mac bilmiyorum ama gercekten süper transfer..
keske he rmac böyle olsa tribünler..
seriye devam cimbomum..
 
Maçı 88-80 aldık. Yine 4. periyotta kazandık. Bir ara 9 sayı gerideydik. Son periyotta Dixon sazı iyice eline alarak gitmiş maçı bize getirdi. Üst üste gelen galibiyetler elbet büyük moral oldu.

Ancak hala "aynı tas aynı hamam" giden şeyler var ki bunlr da kenar ile ilgili. Bu maçta da 3 senelik sistemsizliğin, başıbozuk hücumun örneklerini gördük. Pota altında uzun adamı olmayan KSK bizen fazla ribaund yapmıştı bir ara.

Diğer önemli bir nokta maça ilk 5 olarak Gökhan'ın başlamasıdır. Bu skandal bir koç tercihidir. Valentin dururken içi geçmiş Gökhan'ı kafadan 5 koyan zihniyet eleştiriyi haketmektedir. Valentin gayretli oyunuyla son periyotta maçı getir4en adamlardan biri olmuştur.

Maç içinde hakemler her iki takım aleyhine de çok hata yaptılar. Ama öyle kritik noktada koçumuz göstere göstere bir teknik faul aldı ki o noktadan öaçı çevirmemiz oyuncuların büyük çabasıyla oldu. Böyle sorumsuzlukların hesabını kim soracak bilemiyoum. Bu maçı kaybetsek o teknik faulün büyük rolü olacaktı.

Son olarak Halil Üner yatsın kalksın Dixon'a dua etsin. Geçen senelerden tek farkımız Dixon. Sokak basketçisi disiplinsiz falan diyoruz ama bu sistemsizlik başıbozukluk içinde böyle bir adam da olmasa halimiz duman olur. Bugün adam tek başına aldı maçı. Şemsi ve zaman zaman Umut'un katkısını da unutmamak lazım.
 

Üst