sovereign' Alıntı:Eleştirmek için kimseden icazet alınması gerekmiyor.Herkes kendi işine baksın...
3 period boyunca,İnanç'ı 4 numara oynatan,en uzun adamı Pierre Louis denen bir garip adam olan takıma karşı pota altından oynamak aklına gelmeyen,Valentin'i benche çivileyen,üstüne en anlamsız zamanda teknik faul alan adam eleştirilir arkadaş...
Yatsın kalksın Dixon'a duacı olsun.Hatta gitsin elini öpsün...
cimboms34' Alıntı:sovereign' Alıntı:Eleştirmek için kimseden icazet alınması gerekmiyor.Herkes kendi işine baksın...
3 period boyunca,İnanç'ı 4 numara oynatan,en uzun adamı Pierre Louis denen bir garip adam olan takıma karşı pota altından oynamak aklına gelmeyen,Valentin'i benche çivileyen,üstüne en anlamsız zamanda teknik faul alan adam eleştirilir arkadaş...
Bana bak burda kimse kimseye icazet vermiyo,ama bazılarıda artık alkışlamasını bilsin,yok şu olmasaydı yok bu olmasaydı o zaman çıkın siz oynayın,sizler nasıl GALATASARAY'lısınız arkadaş,nerdeyse takım yenilse forumda çıkıp göbek atacaksınız.
ozzy' Alıntı:cimboms34' Alıntı:sovereign' Alıntı:Eleştirmek için kimseden icazet alınması gerekmiyor.Herkes kendi işine baksın...
Bana bak burda kimse kimseye icazet vermiyo,ama bazılarıda artık alkışlamasını bilsin,yok şu olmasaydı yok bu olmasaydı o zaman çıkın siz oynayın,sizler nasıl GALATASARAY'lısınız arkadaş,nerdeyse takım yenilse forumda çıkıp göbek atacaksınız.
Alkışlamadığımı kim söyledi? Başta dixon olmak üzerre bütün oyuncularımızı ve taraftarı kat6kılarından dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca yine anlasız bi GS lılık sorgulaması başlamış. Benim mesajım basketbol sınırları içinde yapılan bir eleştiriden ibaret.
Yalnız ısrarla bana bulaşıp kavga çıkarmaya niyetli 2 üye mevcut. Sonra lafı yiyince "buyuklere saygısızlık" muhabbetine döndürüyorlar. Ben kimseye bulaşmadan görüşümü yazıyorum beğenirsin beğenmezsin senin sorunun. Sen beğenesin diye yazmıyorum hatta yazdıklarımı hiç okumasan çok daha mutlu olurum.