Galatasaray:86-Karşıyaka :80

Yeni geldim maçatan walla takım çok iyi !!! ama hayatımda daha bukadar kötü hakemler görmedim.Resmen bizi durdurmak maçı karşıyakaya vermek için ellerinden ne geldiyse yaptılar deli nettiler ama takım buna ramen galip gelip 4 te 4 yaptı allah razı olsun!!
 
Ahmet Cömert'in takımımıza katkısı bence bi kez daha ortaya çıktı bu maçta.Hakemlerin her türlü kasıtlı hareketleri yapmasına rağmen oyuncularımız inanılmaz mücadele örneği ve kazanma inancı gösterince çok önemli bi galibiyet aldık hem de DeSean gibi bi oyuncumuz olmamasına rağmen.Hakemler hem hocayı hem de tribnleri deli etmesine rağmen hocanın biraz daha dikkatli olması gerekir olayları ateşliyo.Ama bi itirazdan sonra kendisini şikayet eden Ahmet Kandemir'in üzerine yürümesi çok hoşuma gitti.Bu maçta özellikle son peryottaki inanılmaz savunma ve Dixon,Şemsettin,Burak,Valentin ve Umut un performansları etkileyiciydi.Bu arada geçen hafta 39 sayı atan Roberto Bergersen bu hafta da çoğu teknik faullerden olmak üzere 18 sayı atmış olmasına rağmen vasat bi oyuncu olduğunu gösterdi bence.Burak'ın savunması ve switchlerde yok oldu.
 
dixon olmasa.. ahh dixon olmasa... halil üner de ne çene varmış yav bir türlü durmuyor onun yüzünden 6 serbest atış kullandılar, 2. periyodun ortalarına doğru gene takıma yanlış müdahalelerde bulundu, geriye düştük. hayatımdaki ilk basket maçıma gittim dixon'ın karısı da tam altımdaydı hehe şansa bak :D neyse üner biraz daha kafayı çalıştırmassa işmiz çok zor..
 
Tequila' Alıntı:
2. yarıda Umut Yenice ve Pastal çok iyi mücadele ettiler
ilk yarıda Fatih whisby ve hüseyin mücadele etmeyince Umut ve Pastalda içeriyi iyi kapatınca farkı kapatıp öne geçtik
şimdi Üneri bende desteklemiyorum ama Egemen ,Valentini çivilemiş demişsinde iyi oynadığı için böyle diyosun yani Valentin oynamasa bütün maç , Valentini çivilemişsin diye yorum yapcağını düşünmüyorum açıkçası
çünkü o anda Valentin iyi bi tercihti bence lakin Umuttu öyle
son periyod müdafada çok iyidi özellikle Valentin çok iyi tuttu Muratcanı
come back team olduk :)

ama Malik Dixon attığı 40 sayıyla bu takımın herşeyi olduğunu gösterdi bence 18/16 faul attı glba yanlışım yoksa çok iyi oynadı
o olmasa bu maçları kazanabilirmiyiz hayır ama iyiki bizim takımda
tebrikler herkeze..

Levent,eğer tercih,mucizesi kendinde saklı Gökhan olursa ben her zaman tepki veririm.Valentin her girdiği maçta çok faydalı ve yararlı oldu.Gökhan'ın nedir bu takıma katkısı?Görüldü ki maç içinde çözüm üretmek için birşeyler denemek gerekiyor.Bu bağlamda zaten bu çocuğun 3 period kenarda oturması sorgulanmalı önce.Buna Umut da,Serhat da-kadroda mıydı bilmiyorum-başkası da dahil...

Çivilemekten kastım odur...
 
tabi tabi katılıyorum ama eldeki kadro yapısına göre öncelik bencede Fatih ,Hüseyin ve Whisby' dedir bana göre. Bu maçta 3üde kötü olunca o anlarda giren Pastal ve Umut önmli işler yaptı maçıda getirdiler. Ama sen Pastal onların yerine oynamalı dersen saygı duyarım tabi.
Gökhan konusundada sana katılıyorum ama DeSean olmayınca oynadı hiçbi varlık gösteremedi gene ama maça gidenlerin söylediklerine göre takıma çok büyük etkisi varmış ..
 
4'te 4. Harika bir hava yakaladık. Geriye düşsek bile pes etmeden sonuna kadar mücadele ediyoruz. Hem rakibi hem hakemleri yeniyoruz. Emin adımlarla üst sıralara tırmanıyoruz.Dixon'a Şemso'ya Burak'a ve özellikle Umut ve Valentin'e tebrikler.
En son olarak başarının asıl mimarı Halil Hoca'ya da tebrikler.Hocam merak etme, Galatasaray taraftarı sana güveniyor ve destekliyor.Hem basketbol bilgine hem Galatasaraylılığı'na inanıyoruz.
Arkadaşlar bir zamanların efsane Galatasaray'ının ayak sesleri bunlar.Bir çoğumuz o günleri ya göremedi ya da hatırlayamayacak kadar küçüktü.Ama şu an kendi küllerimizden doğma zamanıdır. Hep beraber Galatasaray'ımıza ve hocamıza destek verelim.
En büyük Galatasaray! :atki
 
halil hocanın o kalın kafası ve benden büyük çenesi olmasa maçı gerçekten kazanamazdık ah halil hoca ah sen olmasan ne olur bu takım? ne olur ben söyleyeyim en kötü play-off görürüz ve uleb cup'a gideriz!..
 
Vallahi çok eğleniyorum allah sizden razı olsun :D

Dixon maçı nerdeyse 3 defa ksk hediye edecekti bu kadar güzel istatistiklere yakışmıyor Burak elinden gelenın fazlasını yaptı,Gökhan yeterszi kaldı ama DeSean sakatlığında yerini doldurdu derim Şemso bu entresan bir adam!
Takımla ilgili son cümle çok iyi bir 6 numara Umut 2 haftadıur sanki bjk intikam alır gibi oynuyor çok iyi zamanda iyi işler yapıyor.

Hakemlere gelince geçen hafta oynanan maçtan sonra tekelspor federasyona dilekçe vermiş salonda her türlü muameleyi gorduk diyte ne gordulerse! ve bu maçta tam 3 gözlemci vardı heralde bir rekor!! Kötü teknikler çaldılar benım fıkrim ama muthiş atmosferde onlarda boguldu!

Son cimlem ksk trıbununden bir kişi maçtan sonra aynen şunları soyledi ( Ben bir takımı bu kadar inanmış görmedim sizin oyuncular neredeyse bizim yedeklerle gözlerini kestirdi dedi, ve salon dedi kısaca bu ) ne diyelim
Kazanmak güzel şey!
 
Malik 3 defa maçı hediyemi etcekti yahu Malik olmasa o maç oraya kdr gelirmiydi sence ?
izin verde 40 dk sahada kalan adam 2-3 hata yapsn
 
Oncelikle, Seyircinin de buyuk katkisi oldugunu dusunuyorum...boyle devam edersek, belki yakinda 2000 kisi olur salonda....KESKE!

Pota altinda biraz daha etkili olursak ( mac basinda cok rebound kaybettik)...vede Malik disindakiler atis yuzdelerini az da olsa yukseltirse, bu galibiyetlerin devami gelip, hatta cok SIRKET cani yakariz..
 
Bi türlü vaktim uymaması nedeniyle son 5 maçı ne izleyebildim ne gidebildim nede forumdan canlı takip ettim... Foruma da öle çok giremiodum böle tam takımdan kopmuş bi havam vardı her hafta haftaya kesin gtcem diodum kısmet olmuodu ve açıkça sölüüm kendi başıma gitmekten sıkıldım maçlara... Takımın 5'te 4 yapacaı tuttu, bi daha salonlara uğramam heralde hep kazanıoruz ben gelmedikçe...=) Helal olsun valla bizimkilere hedefler gözümde yavaştan yavaştan yükselio ama hala şu Gökhan'ın da devreye girmesini umutla bekliorum.
 
bence 40 sayı atmıs 5 assist yapmıs bi adamın 40 dk sonunda 3-4 hataya yapma iznide olsun yoruldu herseyden once semso yine iyi isler yaptı cok ribaand topladı umut bence harikaydı burak ın enerjisi ve deneyimi bile yetti bize bence huseyin dısında takım cook iyiiydi oda kotu diil di vasattı sadece
 
Resmen come back takımı oluyoruz galiba :) Allah Malik'e zeval vermesin,
en değerli oyuncu seçilecek bu gidişle. Ama birkaç hucum seti yerleştirmemiz lazım, hep bireysel olmaz, lig uzun...

Bu arada Fatih Solak'ın çok çalışması lazım, total 8'de 1 faul atmış, şutu yok, bitiricilik yok, savunması zayıf, box out zayıf, rebound zayıf, 1-2 blokla dakika alınmazki...
 
Tequila' Alıntı:
Malik 3 defa maçı hediyemi etcekti yahu Malik olmasa o maç oraya kdr gelirmiydi sence ?
izin verde 40 dk sahada kalan adam 2-3 hata yapsn


Ben malıx için ona yakışmıyor dedım evet maç bir anda doneblirdi tekel maçındada aynı şekilde done bilrid zaten ondan dolayı bunun adı oyun.

Yoksa ne haddime malix allah zeval vermesin!

Malix takımda tam bir kilit adam ona o kadr güzelyerler açılıyorki ancak ben en çok efes maçında ne yapacak merak ediyorum efes çok ilginç bir maç olacak çok
 
taraftar sayesinde bi maç daha kazandık...
ahmet cömerti sami yen e çevirdik...takımda aynı oranda gitti denilen maçı çok iyi çevirdi...
bu arada beyler biz ribaund niye alamıyoruz...adamlara kaç tane hucum ribandu verdik....
 
cimboms34' Alıntı:
sovereign' Alıntı:
Eleştirmek için kimseden icazet alınması gerekmiyor.Herkes kendi işine baksın...

3 period boyunca,İnanç'ı 4 numara oynatan,en uzun adamı Pierre Louis denen bir garip adam olan takıma karşı pota altından oynamak aklına gelmeyen,Valentin'i benche çivileyen,üstüne en anlamsız zamanda teknik faul alan adam eleştirilir arkadaş...

Yatsın kalksın Dixon'a duacı olsun.Hatta gitsin elini öpsün...


Bana bak burda kimse kimseye icazet vermiyo,ama bazılarıda artık alkışlamasını bilsin,yok şu olmasaydı yok bu olmasaydı o zaman çıkın siz oynayın,sizler nasıl GALATASARAY'lısınız arkadaş,nerdeyse takım yenilse forumda çıkıp göbek atacaksınız.

Sana laf anlatmaya bile lüzum görmüyorum...
 
Tabiki yendigimiz mac bile olsa eksiklikleri yazmak en dogal hakkımız ama olayı kişisellestirip,teyzemin sakalı olsa amcam olurdu mantıgıyla yazı yazanları anlamıyorum. Her ne kadar sahısları sevmesenizde biraz da tebrik etmeyi ögrenin artık !
 
sovereign' Alıntı:
cimboms34' Alıntı:
sovereign' Alıntı:
Eleştirmek için kimseden icazet alınması gerekmiyor.Herkes kendi işine baksın...

3 period boyunca,İnanç'ı 4 numara oynatan,en uzun adamı Pierre Louis denen bir garip adam olan takıma karşı pota altından oynamak aklına gelmeyen,Valentin'i benche çivileyen,üstüne en anlamsız zamanda teknik faul alan adam eleştirilir arkadaş...

Yatsın kalksın Dixon'a duacı olsun.Hatta gitsin elini öpsün...


Bana bak burda kimse kimseye icazet vermiyo,ama bazılarıda artık alkışlamasını bilsin,yok şu olmasaydı yok bu olmasaydı o zaman çıkın siz oynayın,sizler nasıl GALATASARAY'lısınız arkadaş,nerdeyse takım yenilse forumda çıkıp göbek atacaksınız.

Sana laf anlatmaya bile lüzum görmüyorum...


Tamam reis görmezsen görme,biz bağrımıza taş basmayıda biliriz...
 

Üst