Galatasaray-Alpella (79-64)

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
36.jpg

Pota arkasının cengaverleri ultrAslanlar ve Batuhan :D :D :D
Resimdeki Batuhanı bulun :D :D :D
 
Gökçe bu maç saç baş taramış :) Eyüp Abi'yi otururken ilk kez gördüm desem :) Cüneyt'in arkasındaki elinde kağıt kalem olan genç kimdir :)
 
Anons olayını yapan Ömer içinde bir kaç söyleyeyim bu gün gerçekten çok iyiydi gurur duyduk..
İçimizden biri ÖMER HORZUM!
 
Serdar Aslan' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":aebf7]
37.jpg

T Blok'lu aslanlar.
Sağ başdaki Eyüp bey ise geçen sene alpella ya yenildiğimiz maçda yan yana idik eyüp abi yi(alpellaya da mı yenilceksiniz yahu ) diye söylemlerinden hatırladım :D :D[/quote:aebf7]Valla hatırladım serdar :) :)
 
Ne konuşacaksınız ulen :)

Bir sorun varsa çözelim ;)

Bu arada ayakta olan şapkalı beyaz polardı da Cem abimizdir. :)
 
:D :D Bu arada yeni farkettim Onur orada kesin bana mesaj çekiyordur :) Ona bir kezde buradan teşekkür etmek istiyorum maçı bana telefondan yaşattığı için ;)
 
3'te 3 firesiz gidiyoruz. Buraları fire vermeden atlatmamız önemli. Gitgide takım birbirini alışıyor. Takım savunması oturmaya başladı. Hücumda son gelecek transfer ile sorunlarımızı aşarız diye umuyorum... yoksa takım büyük maçlarda skor sıkıntısı yaşayabilir...
 
Bu arada Ömer'de anonstlarda bugün çok iyiydi.

Git gide kendini geliştiriyor.
 
Ne kadar tribünden bir basket maçı çok detaylı seyredilemese de takımımız temiz bir maç ile maçı bitirdi ancak bir çok konuda da bazı eksiklerimiz göze battı.

Takımımızda ekstra şutları sokacak, yahut güvenilecek bir bilek yok Murat Kaya ne yazık ki gene istenilen gibi değil, Tufan geçen seneye göre durgun, Cüneyt zaten bu işlerin adamı değil, Dee ise hala bir sürüncemede ve sürekli değil. Bu konuda ilerleyen maçlarda kalbur üstü takımlara karşı oynarken büyük sıkıntı çekeceğimizi düşünüyorum. Yeni transfere gözler dikilmiş durumda.

Erdem Türetken ve Cüneyt Erden hep mücadeleleri ile takdirimi kazanmıştır, Erdem'in geçen seneki Daçka serisindeki mücadelesi gerçekten takdire şayandı ve bu iki oyuncuyu takımda görmek beni sevindiriyor belki çok iyi skor opsiyonları değiller ama takıma takım ruhu aşılayacak isimler ki Erdem bence bu gün görevinin üstünde güzel bir oyun çıkardı, Cüneyt'de yavaş yavaş ısınıyor gibi.

Pota altımız geçen senelere göre çok ama çok daha iyi ama savunmada biraz zayıf, Hüseyin yaşı ve yıllardır süre gelen oyun sitili ile yavaş ayaklara sahip biri ve buna yaş da eklenince adam değiştirmelerde, show uplarda sadece göstermelik kalıyor. Gaines oyunu iki alanda da atletik yapısı ile oynuyor ve gerçekten iyi bir oyun zekasına sahip ancak Owens, Gaines kadar savunmada gayretli değil. Pota altı savunmamız hala büyük takım düzeyinde değil bence. Hüseyin'in orta mesafe şutları ise bu sene çok can yakar. Gaines ise bence sezon boyu aynı ritimde dinamo gibi oynayacak bir oyuncu. Owens ne kadar güzel bir performansa imza atsa da Gaines kadar beni etkileyemiyor.

Brown şimşek gibi yarı alanı geçtiği pozisyonlarda ağzımı açık bıraktı açıkcası bir de şut tehdidi olsa yahut tam anlamıyla takıma ısınsa da o şutlar kaçmasa güzel olacak, Cüneyt ve Dee bu sezon bize yeterler ama bir şutör 2 ve 3 oynayacak bir şutör alınması kaidesi ile ki gördüğüm kadarıyla yazdan beri de forumda herkes bunu söylüyor.

Maçın en güzel yanı fast-break attığımızı görmek, milli takım bir dert Galatasarayım bir dert derken dertlerden biri son bulmuş gibi. Fast-break atan bir takımı ne zamandır desteklemiyordum ilaç gibi geldi.:D

Ekleme:pota altından skorlar ile maça tutunduk ve üçüncü periyotun ikinci yarısı ve son periyot skor bulmakta zorlanıyorduk, Gaines ve Owens pota altında Hüseyin orta mesafede takımın skor opsiyonları idi ancak kalbur üstü bir takıma karşı fizik olarak uzunlara karşı dez avantajlı olan Gaines ve Owens bugünki gibi işleyemez skorda kısaların kendilerini toparlaması ve bir skorer oyuncu alınması lazım.
 
Fotoğrafı çekenin bana garezi var galiba.İki fotoda da kazağım gözükmüş..:)Bu arada yazmayı unuttum.Maç öncesi Onur ve Batıkan'ın hoş sohbeti için teşekkür ederim onlara.Onur'un T bloga sığmama ihtimali olmamıza rağmen,sıkışır ona rağmen maçı beraber izleriz teklifi çok güzeldi,ayrı bir teşekkür ederim,ona.Ayrıca samimi davranışlarından dolayı Eyüp abiye ve Gökçe'ye de teşekkürler.Ayrıca Volkan ile de tanıştığım için memnun oldum.Umarım unuttuğum birileri yoktur...
 
bol sutlu cikolatali alpellayi yedikten sonra 4uncu macimizi kazasiz belasiz kazanacagimizdan $uphem yok in$allah AllahIn iziniylen casa ted kolejlileri salondan silip 4te4 yapacagiz bu arada yeni uyeyim, butun gsbasket uyelerine selamlar ve saygilar
 
Gs Tv'de maçı izledim harika maçmış... herşey çok güzel fakat 3 eksiğimiz var ;

-pota altından turnike veriyoruz!
-3'lük yüzdemiz çok az!
-maçlara ilgi az!

bunların dışında herşey harika!
 

Üst