Galatasaray-Alpella (79-64)

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Re: Galatasaray-Alpella

Bencede tecrübemiz ile alacağımız bir maç olacak... İlk 7 haftayı kayıpsız geçersek moral olarak kendimize geliriz. Takımda kendine gelmiş ve oturmuş bir hale gelir...
 
e2 verse bile son günlerde belli olur ve o sitede e2 hiç maç vermeyecek gözüküyor bence bir hafta tek maç yayınıyla geçiştirilemez ntvnin ayıbı olur bu

sadece basketbol için değil türkiyede spor yayıncılığı çok kötü.Nbade tüm maçları izliyebiliyor taraftarlar. Avrupada futbol maçlarının hepsinin yayını var. Ntv maç hakkını alıyor maç yayınlamıyor lig tv de aynen öyle maç hakkını almışın tüm maçları yayınlama hakkın var digitürk gibi bişi var yani istese 5-6 tane kanal açar zaten son haftalara doğru yaptılar geçen sene. ntvnin de e2 si var ve maçlar cumartesi pazara yayılsa hadi bi maçıda cuma yapsalar 3 maç ntvden 2 maç e2den 5 maç izleme olur yani 10 takım. Böylece bi taraftar takımını izlemek çin 2-3 hafta beklemez önemli maç beklemez. 4 haftanın 3ünde takımın izler.

Böyle olması gerekmez mi
 
Bazıları beni de aranıza alın demiş.Gelin arkadaşlar , abiler başımızın üstünüzde yeriniz var.Utanmaya , çekinmeye gerek yok. ;)

Buluşma gibi değil de zaten T blok belli.Önlerde oluyoruz.Ayrıca pankartı görürseniz gelin işte.Bellliyiz.Hiçbir şekilde utanmaya gerek yok.

--

Bu maçta tribün konusunda çok ümitliyim.İnşallah dolacak.

Gün ve saat durumundan da çok uygun.

Fenerin yan sanaayisini de yeneceğiz ve 3'de 3 yapmış olacağız.

Başarılar...
 
Bu ne biçim bir yayıncı kuruluş.Haftada tek maç yayınlayarak yayıncı kuruluş mu olunur? En az üç maç verilmesi artı olarak TBL ile ilgili basketbol programı yapılması,maç özetleri verilmesi gerekir.Bizim salona gidip destekleme şansımız var ki gidiyoruz da.Anadoludaki taraftarlarımız için TV yayını tek umut.Federasyonun beceriksizliği yüzünden onlar bu zevkten mahrum kalıyorlar.
 
Off topic ama söylemeden geçemeyeceğim türkiyede basketbol ekranı deyince akla gelen ilk ntv olmuştur herzaman.Ama artık yetti bu taraflı yayınlar çarşamba akşamı osman bilmem neyin fülker yandaşlı anlatımı sinirlerimi yerle bir etmeye devam ediyor ntv ye mesaj atanların bir de bu konuya değinmelerini istiyorum lütfen.
 
Alpella maçı güzel güzel fikstürümüz çok güzel. Takımın tam olarak oturma süreci böyle maçlarla geçiyor. Alpella'yı yeneceğimizden şüphem dahi yok , eğer idmanıma denk gelmezse ayhan şahenk teyim.
 
Bu maçıda alacağız ve 3'de 3 ile yola devam edeceğiz... gerçekten takım oturmaya başladı 3 numaramızda gelince göstereceğiz herkese taraftar ve takım nasıl olur... O zaman herkes görsün basketbol ! Bu maça da umarım yine çok ilgi olur ve olacaktırda... Haydi Galatasaray hedefe...
 
Medyamız ve bazı kurumlar takımımıza karşı sanki hep birlikte hareket ediyorlar...

Fanatik Gazetesi ====> Kombine satışlarımızda gerçek rakamların dışında hayali kişiler ve olmadık sayılarla karşımıza çıktılar...

NTV ===> Türkiye Beko Basketbol Ligi yayınlarında hakkı bulunan kanal haftada 1 maçı kendisine yeterli görüyor..Altyapısı olan kanalı da (e2) boş programlarla geçirerek basketbol zevkimizi ve seyrimizi öldürüyor..

Biletix ===>Banvit maçı biletini almaya gittiğimde ''Biz Galatasaray'ın basketbol biletlerini satmıyoruz'' diye bir cevap alınca adeta şok olmuştum..Kendi web sitelerine bakmasını önermiştim ve baktığında ''Aaaa satıyormuşuz'' gibi bir yanıt almıştım..Varın siz düşünün nasıl bir kurum olduğunu..Ve Alpella maçına 1 gün kala halen ne web sitesinde ne de bayilerinde biletleri bulmak mümkün değil...

Bilmiyorum bize karşı bir kasıtlarımı var..Yoksa bunlar birer ilginç rastantılar mı ya da çekemeyenlerin(bazıları) bize karşı bir suikasti midir bilmiyorum..Bildiğim tek şey var..

2007-2008 Sezonu Şampiyonu GALATASARAY !! (Herkese..Herşeye İnat..)
 
Re: Galatasaray-Alpella

arkadaşlar,konuyla bi ilgisi yok şom ağızlılık da yapmak istemiyorum ama;kulübe yakın arkadaşlar acaba sorumu cevaplandırabilir mi?kulüpte mali konularda işler tıkırında mı paralar ödeniyor mu?Durum nedir?
Şimdi nerden çıktı diyebilirsiniz ama geçmiş yıllardan öyle kötü şeyler hafızamda kalmış ki hala korku var içimde...
 
Bence şu ana kadar oynadığımız takımlardan pota altında görece en güçlü olanla oynaaycağız. Alpella deyip geçmemek lazım. En aızndan pota altında kinloch ve ömer aşık gibi iyi oyuncualrı var. Özellikle Ömer'i çok beğeniyorum. Türk basketbolunun geleceği. Geç bir yaşta başlamasına rağmen (bizim uzunlar nedense absketbola hep geç yaşta başlıyor (KG, Fatih, ömer) fiziğini çok iyi kullanıyor. fener Oğuz ya da Semih yerine Ömer'i kullansa daha akıllıca bir iş yapardı. Hatta Vidmar yerine. neyse. keşke biz alabilsek. Pota altında güçlü bir ekip. ogün ve birkan da fena oyuncular değil. Ama çok gençler. Başka tehditleri yok bilidğim kadarıyla. Pota altında büyük bir savaş olaack bu nednele biraz zorlanabiliriz ama dışardan çok çok kötü olmazsak 3. periyotta koparıp şöyle 12-16 sayı ile yenmeliyiz.
 
KG kim yahu Kevin Garnett geldi direk aklıma :) Bence Hüseyin abisi ders verir Ömere.Yeterki sakat olmasın.Fizik olarak süper ama gerisi büyütülüyor bence.
 

Üst