[quote="Uğur YILMAZ":12154]Maça iyi başladık özellikle ilk 5-7 dakika hücumda akıcı defansta iyidik. Ama sonra geçen seneki sorunlar ortaya çıktı. Teklemeye başladık. Hüseyin e yeteri kadar top indiremedik iyi top dolaştırmadık defansta Adeleke ye ribaund verdik. Daha sonra onlarda Mokongo devreye girince biz daha da kötüleşmeye başladık. Ama maç boyunca Tufan çok iyidi.
Dee özellikle son devrede attığı o fast-break üçlüğü ve sürekli topları Hüseyin'e indirmesi ile takımımız geri döndü. Gaines iki kez aldığı ribaundu verdi. Owens beğendim. Şutu var. Ribaund özelliği de var. Murat hala daha beklediğimiz patlamayı yapamıyor. Cüneyt bir türlü istenilen pasları veremedi. Dee maç boyunca fazla zorlamadı ama kendini fazla zorlamıyor. Murat Murahanoğlu da dedi eğer Dee 5 vitesli bir araba ise henüz 3. vitese çıkmadı. Daha çok takımı oynatmaya çalışıyor. Sonuç olarak kazandık. Süreki olmamız lazım. Murat Hoca 10-12 gün içinde bir oyuncu alabileceklerini söyledi. Eğer aradıkları tipte bir 3 numara bulurlarsa umarım daha iyi oluruz. Murat umarım ondan beklediğimiz patlamayı yapar. Her maç ondan aynı beklenti içindeyim ama her maç umudum biraz daha azalıyor...[/quot
tam tersini gördüm yani göremedim heralde...