Şu yaşıma geldim Bir Bursa deplasmanını saymazsak, basketbol-futbol hiç bedava girmedim maça. Millet daha sezon başından hangi maçlara bedava gireceğinin krokisini bile çiziyor
Murat Cantas' Alıntı:ne kadar çok kombine alırsak o kadar az bedavacı salona girer..
bizi bedava girenler değil bize armasına formasına sahip çıkanlar ilgilendiriyor.
Diğer arkadaşlarında belirttiği gibi satılan kombine bizim sicilimiz olacak gelecek yıllara ışık tutacak..
Buseneki doğru hamlelerin orta vadede şampiyonluk kupasını bizim ellerimizde dolaşmamızı sağlayacağına yürekten inanıyorum!
Sühan Cem' Alıntı:ultrAslan nede olsa futbol maçı için birilerine peşkeş çekiyor biletleri. O zaman bari onlar desin "basketbol kombinesi almayana Aslantepede beleş bilet vermeyeceğiz" gibi
GS'da bence yeni bir grubun yaratılması gerekiyor. Hem gruplar arası tatlı bir rekabet olması için hem sinerjiyi arttırmak için hemde ultrAslandan kaçanları bir araya toplamak için. Bu rekabet branşlardaki seyirci sayısınıda arttırır.
Kürşat Turkay' Alıntı:İnternetten kombine alınamıyor mu??Ben alamadım biletix sitesinden..
Kürşat Turkay' Alıntı:Canlı Etkinlik Bilet Satış İşlemi Başarısız
Özür dileriz, bilet alım işleminize şu an için devam edilemiyor!
Etkinlik satış kuralları "satış noktaları ve etkinlik ana gişesi teslimatı" seçeneğini kapsamıyor ve kurye ile teslimat için yeterli zaman yok veya kurye teslimatı etkinlik için mümkün değil.
Alternatif olarak etkinlik ana gişesinden biletlerinizi satın alabilirsiniz....BÖYLE UYARI VERİYOR..
Kürşat Turkay' Alıntı:Canlı Etkinlik Bilet Satış İşlemi Başarısız
Etkinlik satış kuralları "satış noktaları ve etkinlik ana gişesi teslimatı" seçeneğini kapsamıyor ve kurye ile teslimat için yeterli zaman yok veya kurye teslimatı etkinlik için mümkün değil.
Alternatif olarak etkinlik ana gişesinden biletlerinizi satın alabilirsiniz....BÖYLE UYARI VERİYOR..
Öner Şenkal' Alıntı:[quote="Kürşat Turkay":1p59o9dv]Canlı Etkinlik Bilet Satış İşlemi Başarısız