Galatasaray Basketbol Kombineleri Satışta

Re: Kombine Alıyoruz!

Ben bu konuda şube yönetimine pek kabahat bulmuyorum. Karşınızda burnundan kıl aldırmayan bir federasyon zihniyeti var malesef. Bugün o istediğimiz saha içi ve pota arkası yerler satışa çıksa, yarın büyük bir maç öncesinde o koltuklar kaldırılıncada laf ederiz madem oturamayacaktık yerimize niye burayı sattınız diye(örnek ayhan şahenk).

Birgün kısmet olurda kendi salonumuza geçersek bu sorunların hiçbirini yaşamayacağımız gibi çoğu şey bizim istediğimiz gibi olacak emin olun. O yüzden şimdi lütfen laf etmeyi bırakıp kombineleri tüketelim ki önümüzdeki seneler için güzel referans olsun.

Ayrıca görüyorum ki eskiden İpekçiye bile büyüklüğünden dolayı dolduramayız diye laf edilirken ki bunlardan biride bendim, şimdi bir Sinan Erdem hastalığı başlamış. Arkadaşlar 18 bin kişilik salondan bahsediyoruz, dünya şampiyonasındaki çok güzel bir atmosfer vardı ama her maç doluyordu salon. Bizim ortalama 2500 kişiye oynayacağımızı düşünürsek ki bu rakam İpekçide bile hafif kalırken orayı bir düşünün isterseniz salon nasıl yutar insanları. Mümkünse artık salonumuz olana kadar İpekçide kalalım değişiklik hakkaten bezdirdi çünkü.
 
Re: Kombine Alıyoruz!

Bizim için en güzeli aslantepe'nin çevresinde, yanında yönresinde 5000-6000 kişilik bir salondur.. Bu bir hayal ama stad da hayaldi önce. Konuşa konuşa 5 senede de bu yapılır.. Sinan Erdem'de oynamayı, doldurmayı herkes ister ama kimse hayal kurmasın.. Daha geçen hafta 2000 kişiye oynadık, iyi seyirci vardı dedik..
 
Re: Kombine Alıyoruz!

Olayın federasyonla ilgili olduğundan şüpheliyim eğer öyle olsa 001 ve 005 bloklar da satış da olmazdı bu bloklar konum açısından çok kötü olmakla birlikte "sahaya dalmak" açısından 002-003-004 bloklardan bir farkı yok sahaya uzaklık aynı zaten yanyana tribünler isteyen krokiden bakabilir.Federasyon yasaklayacak olsa o sıranın hepsini yasaklar yada hiçbirini yasaklamaz.Yani sadece 011-012 bloklar satılıyor olsa belki güvenlik ve federasyon mazereti anlaşılabilir olurdu.Çünkü takım arkaları sahaya daha uzak ayrıca o koltuklar zaten bizim bench'in arkası ama 001-005 numaralı saha içi tribünler seyir açısı açısından çok kötü olmakla birlikte sahaya girmek açısından 002'den farklı değiller sahaya olan izdüşüm mesafesi aynı.İkisinde de önünde sadece reklam panosu var.

Kaldı ki geçen sezon da satılmadı o bloklar ama birileri maç izledi oralardan

http://www.galatasaray.org/basketbol/haber/5052.php

ama geçen sezon fenerbahçe sattı aynı blokları

http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/17137/

(blokların ismi değişmiş bu sene 002-003-004 olan bloklar geçen sene A 20-30-40)


Ayrıca geçen sene satılan VİP koltuklar yani geçen seneki numarası ile A 21-31-41 (kombine satışında olmayan 2-3-4 no'lu tribününde arkasına denk geliyor) bu sezon satışa çıkmıyor ki o koltuklar sahaya çok yakın değil önlerinde zaten boşaltılacağı söylenen 2-3-4 numaralı bloklar var Güvenlik açısından sorun olamaz.

Yani sözün özü 012-011 haricinde satışta olan saha içi bloklar en kötü saha içi yerler olmakla birlikte sahaya girmek dolayısı ile güvenlik açısından satılmayan saha içi bloklardan farklı değiller.Satışta olan yada olmayan koltuklar arasındaki temel fark güvenlikle ilgili değil kesinlikle konum ve statü ilgilidir.

VİP koltuklar zaten sahaya çok yakın değil önlerinde zaten kombine satışı yapılmayan başka bloklar var ama onlar da kombine dışı tutulmuş.Neden acaba?

Pazarlama tekniği açısından da birçok sorun var normal sezonda zaten saha içi heryer 5 TL ve saha içi tribünler arasında geçişkenlik varken iki farklı fiyat belirlemek (100-150) oldukça garip.

Ayrıca satışı Biletix üzerindne yapmak da başka bir sıkıntı 3 taksitte yaklaşık %20 vade farkı oluyor (sanırım kurye ücretide dahil yalnız) 300'lük yer yaklaşık 360'a geliyor taksitle alındığında.

Gsbonus diye bir kart var mesela en azından ona vade farkı olmamalı ama Biletix'in sitesinde öyle bir ibare olmadığı gibi gsbonus ile herhangi bir bonus kartan farksız olarak 3 taksit yapılabilirken .Yapı Kredi Bonus'a aynı vade farkı ile 6 ay vade mümkün.Sırf basketbol kombinesi çıkacak diye gsbonus card'a başvurdum ben mesela :)

Basketbol'da her sezon ciddi sıkıntılar oluyor kombine konusunda bu sıkıntılar düzelmeden sağlıklı bir kombine satışı olmayacak olmuyor.Kombine konusunun daha sağlıklı bir yapıya kavuşması zaten satılan kombine sayısını artıracaktır.

Mevcut tablo'da 012 nolu tribün hariç doğru düzgün bireysel satış olacağını sanmıyorum toplu bir alım dağıtım olursa onu bilemem .
 
Re: Kombine Alıyoruz!

Klübümüz iyi niyetimizin farkında. Biz bu klübün her zaman arkasındayız. Takım küme düşmeye oynasada o salonda olacağız. Şampiyonluğa oynasın zaten bize gerek bile olmaz o salonalrda olmak için. Ben teşekkür ediyorum klübümüze sesimize kulak verdiği ve GS'ın gücünü emniyete karşıda ayakta tutabildiği için.
 
Re: Kombine Alıyoruz!

Hadi bakalım hayal kırıklığına uğrayanların gözü aydın,demekki herşeye susmak yerine bazen yerinde tepkilerde vermek gerekiyormuş...
 
Re: Kombine Alıyoruz!

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Kerem Seçer":5q6ggnmt]O zaman sana 300 TL'lik kombine almak düşer abi. :)


Yok ben gene 012 den alacağım Kerem. 2-3-4 için tepkim farklıydı:)[/quote:5q6ggnmt]


Zaten 012 de 300 sühan 1. sıra 1 ve 2 nolu koltuklar 15 dakika önce boştu yanyana izleriz :)

Bu arada demek ki federasyonla güvenlikle ilgili değilmiş durum ayrıca 3 numaralı blokun ilk 2 sırası hala yok :) bir saat içersinde satılmış olamaz.Ama olsun yanlışdan dönülmesi idi önemli olan
 
Re: Kombine Alıyoruz!

'' ...gelen yoğun istek üzerine, hafta sonu başlayan satışlara 002-003-004 blokları da eklenmiştir.''

Alem bizim kulup ya :) gulelim mi ağlayalım mı bilemedim.
 
Re: Kombine Alıyoruz!

Timur Saglam' Alıntı:
'' ...gelen yoğun istek üzerine, hafta sonu başlayan satışlara 002-003-004 blokları da eklenmiştir.''

Alem bizim kulup ya :) gulelim mi ağlayalım mı bilemedim.

Vallahi kendi adıma epey bir ortalığı ayağa kaldırmaya çalıştığımı söyleyebilirim Timur bey :) istediğim yoğundu...

Şu saatten sonra forum olarak satışların nasıl artacağına yoğunlaşmak gerek en azından gsbonus için vade farkıda kalksa iyi olur bence.
 
Re: Kombine Alıyoruz!

İstanbul'da olmadıgım için bilet-kombine işinin ayrıntılarını bilmiyorum. Su an için Biletix dısında satış yok mu? Biletix'in aracılık ettiği kucuk hacimli satışlarda bu olay genelde yaşanıyor, tabi kurum ekstra bir birseyler yapmazsa.
 
Re: Kombine Alıyoruz!

Timur Saglam' Alıntı:
İstanbul'da olmadıgım için bilet-kombine işinin ayrıntılarını bilmiyorum. Su an için Biletix dısında satış yok mu? Biletix'in aracılık ettiği kucuk hacimli satışlarda bu olay genelde yaşanıyor, tabi kurum ekstra bir birseyler yapmazsa.


Sadece biletix'den bildiğim kadarı ile vade farkı da epey fazla en azından gsbonus'a bir istisna sağlanabilir ama dediğim gibi şu an word card resmi kredi kartımızdan daha çok avantaj sağlıyor (çünkü biletix aynı vade farkı ile 6 taksit yapıyor).Bu tarz konular önemli bence
 
Re: Kombine Alıyoruz!

Herşeye tamam dememek biraz zorlamak gerekiyor insanları. Her yönetim tarzı için geçerli aslında bu.
Sonuçta belli bir tepki yaratıldı içerde, dışarda. Satışlarda kötü gidince, bir de haberi olunca bazı insanların satışa açıldı.

Doğru yapılan işin karşılığını vermek gerekiyor bu dakikadan sonra.

3 adet saha içi kombinesi aldım biraz önce.

Sıra bizlerde beyler, bayanlar.
 
Re: Kombine Alıyoruz!

Bu arada umarım önceden alanlar için (eğer varsa en azından 1-5 ve 11. blokdan alanlar için ) bir güzellik yapılır.012 daha iyi konumda ve bizim benchin arkasında özellikle tercih edilebilecek bir konumda ama 1-5-11 öyle değil.
 
Re: Kombine Alıyoruz!

yalnız Kombin daha 48 tane satılmış. Hepimiz kombinelerimizi alalım arkadaşlar sonra salondaki yer dağılımımızın grafiğini çıkartırız:)
 

Üst