Re: Kombine Alıyoruz!
Galatasaray spor klübünün resmi facebook sayfası ibaresi olan bir sayfa var facebook'da basketbol kombinesinin b harfi geçmiyor.Diyelim sayfa yöneticlerinin haberi yok durumdan bu kombine konusu ile ilgilenne pazarlama departmanından hiçkimsenin aklına gelmiyor mu ? Sayfa yöneticileri ile bağlantıya geçmek.
Tamam iyi güzel bizler elimizden geleni yapalım da bu şubenin maaşlı elamanları olan bir pazarlama departmanı yok mu ?
Taban fiyatı 100 TL yapmanın ötesinde bir pazarlama aksiyonu olmaz mı (ki bunun da pek bir anlamı yok isteyen istediği biletix'e bakabilir en çok satılan açık ara 300TL'lik kombineler).
Mesela şu an futbol kombineleri satılmıyor mu futbol kombinesi almaya giden insanlara basketbol kombinesi tanıtımı yapacak-satacak bir stand var mı ?!
Şu an futbol için gsbonusa özel satış dönemi değil mi aynı mekana birde basketbol kombinesi için stand koyup gsbonusa %10 indirim veya vade farksız 5 taksit gibi bir kampanya yapmak çok mu zor (zaten herkes gsbonus kard ile gelecek birde psikolojik olarak zaten diyelim 1000-2000TL taksitli borca giren biri için ekstra 100-300tl pek önemli olmuyor.battı balık yan gider psikolojisinde oluyor.Aylık 200 ödemek ile 220 ödemek arasında bir fark yok diye düşünüyor)
Çalışacak maaşlı elaman yoksa bu forumdan bile birçok gönüllü bulabilirler
Oraya bir stand koymanın ötesinde basketbol kombinesi alanlara futbol kombinesinde cüzzi bir indirim (% 5 mesela) bile yapılabilir ya bence neyse onu geçtim.
Sonra ne bileyim sonuçta futbol açık ara en popüler spor bu ülkede. Futbol takımın kaptanı Arda Turan elinde kombine ile ben aldım sizde alın birlikte izleyelim gibi bir demeç verir resmi siteye.Gstv'de falan bu demeç döner sürekli.
Kewell gibi sevilen bir sporcudan da böyle bir demec rica edilir.Basketbolu çok seviyordum spora basketbolla başladım falan bile diyebilir gerekirse
beyaz yalan ne olacak.
Tanınan-bilinen forum üyelerinin aklına ben şu tribünden kombine aldım sizde alın birlikte izleyelim demek geliyor ama bizim pazarlama departmanının aklına gelmiyor.
Böylelikle Daha az populer olan ile daha populer olan arasında bir özdeşim yaratılır.
Benim aklıma gelenler bunlar sonuçta ben pazarlamacı değilim mesleği pazarlama olan insanların aklına onlarcası gelmesi dahası uygulamaya koymaları gerek uygulaması zor şeyler de değil üstelik.
Hepsini geçtim en kısa zamanda biletix ile anlaşıp (yada olayı biletixden alıp) futbol kombinesi almaya gelenler için gsbonusa avantajlı satış yapan bir stand kurulmalı.