Galatasaray Basketbol Kombineleri Satışta

Re: Kombine Alıyoruz!

Öğrendiğim kadarıyla gelen tepkiler üzerine, federasyondan o bölgenin boşaltılmayacağı garantisi alınarak VIP 'in ön tarafındaki 002-003-004 nolu bloklarda satışa çıkarılmış. Umarım bir aksilik yaşanmaz o bölgede büyük maçlarda.

Haydi arkadaşlar bitirelim kombineleleri ve yeni yerlerde satışa çıkartmak zorunda kalsınlar.
 
Re: Kombine Alıyoruz!

An itibarı ile 012 den 1. sıra 1-2 nolu koltukları almış bulunmaktayım. Vade farkı olmasın diye peşin aldık. Klübümüze tekrar teşekkür ediyorum 3-4-5 in de satışını sağladıkları için.
 
Re: Kombine Alıyoruz!

Arkadaşalr kombine alacak arkadaşalr özlelikle bitmeden 213. blokda satışa sunulan 100 liralık biletleri bitirsin öncelikle. Hepimiz biliyoruz ki oradanda kombine alsak istediğimiz yere oturacağız tribünde. O zaman başka yerden almak pek akıllıca dğeil. Bence bitmeden hemen alın 213 deki kombineleri
 
Re: Kombine Alıyoruz!

Herkesin mutlu olması sevindirici, herşeyi bir kenera bırakıp, bu kombinelerin satılması için çabalayalım!

Bugün basketbola kombine almak, salona girmek anlamına gelmiyor sadece, bugün kombine almak, şubeye sahip çıkıyorum anlamına geliyor herşeyden önce!

Ben kombinemi 213 ten aldım, dostların arasında güneşin sofrasında olacağım, herkesi beklerim efendim :)
 
Re: Kombine Alıyoruz!

Bu sene takımımıza en çok destek olmamız gereken yıl.Takımın temeli bu sene inşaa ediliyor ve bizlerde birer tuğla koymalıyız.
Olabildiğince destek vermemiz gerekir reklamını yapmamız gerekir.
Bu sene Abdi İpekçi'de yalnızız ve Abdi İpekçi'yi doldurmanın zamanı gelmedi mi ?



Ne duruyoruz hadi artık oyun başlasın . . . Alalım aldıralım destek olalım kulubumuze ve takımımıza dostlar.
 
Re: Kombine Alıyoruz!

Yakında doğum günü olan arkadaşlar için hediye olarak da düşünülebilir 100 TL'lik kombine
 
Re: Kombine Alıyoruz!

Keşke istanbulda okusaydım bi tanede ben alırdım ama şuan için almam zor ama alınması için elimdne geleni yapacağım.
 
Re: Kombine Alıyoruz!

bizim bench arkası hangi blok oluyordu kafam karıştı . Bilen biri aydınlatırsa sevinirim
 
Re: Kombine Alıyoruz!

Satılan kombinlerin büyük kısmı 300 TL'lik saha içinden daha ucuz biletler rağbet görmüyor .Bu k0nuda da birşeyler yapmak lazım

Şu an 100 Tl'liklerden sadece 7 tane satılmış mesela (almaya çalıştığımızda sahaya en yakın sıradan 8.koltuğu veriyor sistem)
 
Re: Kombine Alıyoruz!

Kutay Çamcı' Alıntı:
Satılan kombinlerin büyük kısmı 300 TL'lik saha içinden daha ucuz biletler rağbet görmüyor .Bu k0nuda da birşeyler yapmak lazım

Şu an 100 Tl'liklerden sadece 7 tane satılmış mesela (almaya çalıştığımızda sahaya en yakın sıradan 8.koltuğu veriyor sistem)


Yok kutay o olaya bakma. Saece ben 10 tane adam tanıyorum 100 tl lik kombine alan. O zaman 012 de ilk kombineleri ben aldım çünkü 1. sıra 1-2 yi aldım:)
 
Re: Kombine Alıyoruz!

İnşallah öyledir ....

Şu vade farkı işine de bir çözüm bulmak gerek .Gsbonus'u devreye sokmak gerek.

Aile tribünü düşünülebilir (saha içi 300 vermek istemeyen ama biraz daha izole ortamda maç izlemek isteyen aileler için)
 
Re: Kombine Alıyoruz!

Aslına bakılırsa kombine organizasyonunda hala çok büyük eksikler var. Kutay değinmiş mesela gsbonus, aileler için düşünülmüş farklı bir bölüm gibi şeyler de düşünülebilir. Ve bu eksikler büyük eksikler bence ama kesinlikle giderilmesi zor eksiklikler değil.

Ayrıca basketbol kombinelerinde satış için gerekli olan şey kesinlikle sadece ucuz tutulan fiyat değil. Zaten yüzlerce kişi o 100 lirayı vermeye bile gerek olmadıgını biliyor salona girmek için. Farklı teşvikler olması ve iddialı kadro kurulması şart.

Ben bu sezon da çok yüksek satışlara ulaşılacagını düşünmüyorum. Aslında Şahenkte ilk oynadıgımız sezon satılan 1500 kombine çok büyük fırsattı ama orda da salon organizasyonu kurulamadıgı için kimse şu an gönül rahatlıgıyla kombine almak istemiyor. Bu sezon satışlar düşük kalsa dahi her sene üzerine bişeyler konup yıldan yıla satışların arttırılması sağlanabilir. Bunu sağlamak için de bu seneden başlamak kaydıyla mevcut kombine sahiplerinin haklarının sene boyunca korunup kollanması gerekiyor.

Protokol önündeki tribünün satışa açılmasını bekliyordum almak için. Dün orası açılınca ordan aldık kombinemizi. Umarım satışa açılan bloklar biter de saha içi pota arkası tribünler ve diğer bloklar da satışa açılmaya başlanır.
 
Re: Kombine Alıyoruz!

Arkadaşlar, şu anda sahaya A2 futbol takımından 5 kişiyi koysak, hepsi de guard boylarında olsa, gencecik ve basketboldan anlamasalar...

Aynı şekilde kadın basketbol takımı için de Galatasaray Lisesi 10-A sınıfından 5kız çıksa salona, yine gencecikler ve basketboldan ne kadar anlarlar tartışılır..

Hem kadın hem erkek basketbol takımlarının ortak kombinelerini satsa kulüp çok cüzi miktarlara...

Allah aşkına 20 milyon diyorsanız eğer taraftar sayısına, şu yukarıda saydığım şartlarda bile 50'den fazla kombine satması lazım.

Ki şu anda erkeklerde ilk 3'e rahat girecek kadromuz var, genç yıldızlarımız var, tecrübeli yıldızlarımız var, kaliteli yabancılarımız var..
Kadın takımının kalitesine hiç değinmiyorum, dünya çapında yıldızlarımız var.

Vaziyet bu şekildeyken dün akşam itibariyle toplam 48 kombine bilet satılmışken hala çıkıp yinetim şurada hatalı, organizasyon şöyle bozuk demek bana hiç doğru gelmiyor...

Dünya Basketbol Şampiyonası'nın gazıyla basketbol yeniden öne çıktı sözde, yapmayın yahu. 48 adet kombine bilet...

Efendim iyi yerden değilmiş kombine, yahu salonda kaç kişi olacak ki şöyle bir bakınca, kötü yeri iyi yeri mi var, koca salon bomboş olacak. İstediğin yere git otur artık...

20 milyonluk camiaya saygılarımı sunarak bol şans dileyeyim takıma Petersburg'da..
 
Re: Kombine Alıyoruz!

Herkes bu kombineleri almalı, aldırmalı.

Sosyal paylaşım sitelerinde özellikle, insanlar özendirilmeli.
 
Re: Kombine Alıyoruz!

Blok 213
12. Sıra
Koltuk no 10

100 TL, 3 taksit (istenirse 6 taksit), adrese teslimat.
Çorbada tuzumuz olsun...
 
Re: Kombine Alıyoruz!

cuma akşamı 12.blokdan aldık, 9 ve 10 satışdaydı,bizde mecburen onu aldık. 2 gün sonra aynı blokda daha ön numaralar 1-2 falan satışa sunuldu, ve daha sonrada daha saha ortası bloklar satışa sunuldu. bu şekilde daha önce kombine alanlar daha dezavantajlı duruma düşdü. enteresan bir uygulama gerçekden...
 
Re: Kombine Alıyoruz!

Biletix ile telefon görüşmesi yapıp biletlerinizi değiştirebilirsiniz belki. Arayın derim ben.
 

Üst