Benim bildiğim 12 oyuncu kısıtlaması yok istersen 13-14 oyuncunda olabilir.mustafakaya' Alıntı:Arkadaşlar 12 oyuncumuz var zaten daha kimi alacağız
Teoman
Cüneyt
Marshall
graves
murat
tufan
erdem
milojevic
polat
gurovic
zizic
cemal
hüseyin
Benim bildiğim 12 oyuncu kısıtlaması yok istersen 13-14 oyuncunda olabilir.mustafakaya' Alıntı:Arkadaşlar 12 oyuncumuz var zaten daha kimi alacağız
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Benim bildiğim 12 oyuncu kısıtlaması yok istersen 13-14 oyuncunda olabilir.mustafakaya' Alıntı:Arkadaşlar 12 oyuncumuz var zaten daha kimi alacağız
Teoman
Cüneyt
Marshall
graves
murat
tufan
erdem
milojevic
polat
gurovic
zizic
cemal
hüseyin
Ahmed Salih' Alıntı:Bu arada, Dejan Milojevic'in katiyen 3 numara oynamadığını, ekseriyetle 4 ve zaman zaman 5 numara pozisyonuna geçtiğini belirteyim.i... .
Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Ahmed Salih":39lz760j]
Bu arada, Dejan Milojevic'in katiyen 3 numara oynamadığını, ekseriyetle 4 ve zaman zaman 5 numara pozisyonuna geçtiğini belirteyim.i... .
Oyun sadece guarddan kurulmaz. Elimizde bassketbol zekası çok yüksek oyuncular var. Oyunları onların üzerinden de kurabiliriz. Takımın kalitesi çok daha yüksek. Cüneyt ve Strickland'a güvenmek gerekir biraz...serkan dursun' Alıntı:Aynı teknik adam,aynı guard farklı oyun beklentisi.Aynı sistemsiz oyuna devam.Değişiklik temelden yapılmalıydı.Takımın temeli?