Galatasaray C.C.: 60 - Efes Pilsen: 74

diğer maçlardan farklı oynamalıyız ve savunma yerine hücumla kazanmaya çalışmalıyız. çünkü savunmalar konuşursa maçta yeniliriz. small ball oynamalıyız, yoksa düşük tempoda hem pota altı olarak hem savunma olarak eziliriz. kilit nokta yüksek tempolu oyun bence.
 
Skor ne olursa olsun Holman-Tolga-McGowan-Mithat dörtlüsünden bir şeyler görmek istiyorum kendi adıma.Takımda fuzuli oldukları düşüncesi yavaş yavaş hakim oluyor herkeste.Bu dörtlüyü efektif kullanıp maçı kafa kafaya götürüp kaybedersek benim gözümde kayıptan çok kazançtır.Ceza sebebiyle olası bir mağlubiyetten sonra takımı asıp kesme hakkına kimse sahip değil bence.
 
Tequila' Alıntı:
Prkacin - Ermal
Kerem - Haislip

Fatih - Cemal
Burak - Hollman

:D

15 yeriz normal de , belki fiç coşar bişiler olursa kafa kafaya oynarız
levent abi haislip oynamayacak maçta
 
efes pılsen'ın son dınamo moskova macını ele aldıgımızda takım ıcınde bıseylerın oldugu asıkar.ozellıkle amerıkalı oyuncular ıle o.mahmudı arasında bı lıderlık savası var gıbı gozukuyor. ne olursa olsun efesı durdurmak ıcın tek yapılması gereken yegane sey savunmayı ıyı yapmak. bakalım murat hoca 4-0 lık serının tesaduf olmadıgını gosterebılecekmı bıze.bu oyuncularla..umarım yenerız..cunku artık kafa takımlardan bırını yenmemız gerek
 
bu macı alabiliriz ama efes pilsende iyi takım fenerbahce ülkeri dewirdi. bizide yeneceğini göstermez ama seyirci de olmaması dezavantaj bizim için inşallah alırız eğer fitch fenerbahce ülker macında gibi oynamazda güzel bi oyun sergileyip tufan murat kaya mitchell devrede olursa bu macıda alırız diye düşünüyorm ama nicholas ve cüneyt gibi shooter leri war adamların bunları durdurursak rahatlıkla söylüyorm MAC GALATASARAYIMIZIN!! :atki HAYDİ ASLANLAR :atki
 
gsnin en zor maçı olacak kuşkusuz.Yenen takım için çok büyük avantaj sağlıyor ligde.gs tedkolejliler maçını çıkarmak için son şansı bu maç(ilk dört hedefi için üstteki bir takımı yenmeli).zor bir maç olacak ama inanırsak bu maçı kazanabileceğimizi düşünüyorum.geçen sene biz daha kötü bir kadro efes daha iyi bir kadroyla oynadğında kazanmıştık.
efesin bir sürü eksiği var bu dinamo maçında da gözüktü.bir kere top kaybı yapmamalıyız,saçma sapan acele atışlar kullanmamalıyız,defansta hata yapmamalıyız(1 sn bile),sayı attıkları hucümlara sayıyla karşılık vermeliyiz.farkı açtırmamalı yada hep önde olmalıyız,ve son dklara farkla girmeye çalışmalıyız yoksa son dklarda ayaklanabilirler.
gs defansı zaten yapacaktır ancak bu seferde defans yeterli olmaz.hucümda geçen maç ki hataları yapmamalıyız.
 
X' Alıntı:
Ekstra galibiyet mutlaka olacak ama sorun sistem ve kimyanın oturmaması.Israr ediyorum 2 değişiklik yapıldığı anda ki bu da 1 ve 3-4 oynayabilen bir oyuncu üzerine olması gerekiyor çok farklı oynayacaktır bu takım.

Sevgili Murat, eger sistem ve kimya oturmamasi dersek herhalde TBL'de bu sezon en cok bu sorunu yasayan takim Efes Pilsen'dir. Jenkins'in kalip kalmayacagi belli degil, oynadigi surece de takima zerre katkisi yok, Efes'in genel oyun zihniyetine tamamen ters bir guard. Haislip zaten cezali, Cenk sezon basindan beri cok kotu, bir turlu cikis yakalayamiyor. Ustelik takim savunmasini ve oyun disiplinini de henuz oturtamadilar, kopardiklari dusunulen maclarda bile sorun yasiyorlar. Bologna'ya son 5 dk 12 sayi ondeyken mac verdiler, gecen hafta Dacka macini da az kalsin vereceklerdi. Galatasaray'in halen bazi eksikleri var ama bundan kotu bir Efes'i asla bulamayiz.

KSK macini hatirladikca seyircisiz oynamanin asil bizim icin avantaj oldugunu dusunuyorum.
 
fikstür bölümünde demiştim ki
c_fire' Alıntı:
en sakat maçlarımız türk telekom bjk fener ve efes maçları bunlardan 2 sinde galibiyet çıkarsak iyi bide allah korusun sürpriz bi ynilgi bekliyorum ama hadi hayırlısı
bjk maçı hariç sakat maçlarımızı kaybettik.benim tahmin ettiğim sürpriz yenilgiyide tedlilerden aldık.bu maçta alınacak galibiyet ilk yarı için yeterli bir sonuç olacaktır ama lig sonunda ilk dört için daha iyisini yapmak zorundayız.en azından tt ted ve bjk maçlarını ikinci yarı kazanmamız lazım
efes şuanda oldukca kötü basket oynuyorlar formsuz ve moral olarak düşükler o yüzden bu maça daha fazla asılacaklar.20 dk ii oyun oynarsak dirençlerini kırabiliriz.hızlı oyun ve fast-breaklerden oyun sonunda karlı çıkabiliriz.
 
bence efes bu ligin en kaliteli takimi herkesde bunu kabul eder buyuk ihtimalle fb gibi dis sutla degil her tur tehditi war prkacin gibi prof. uzunlari war ayrica uc numarada bence turkiyenin suan en kaliteli genci var ne yapacagini cok iyi biliyor ersan mi cenk mi deseniz ben teredut etmeden cenk derim (buyuk ihtimalle cogunuz karsi cıkacak ama ersanin sutu statik degil ve o boyuyla iceri yuklenmiyor genelde neyse konu bu degil) . Gs'a gelince ben daha cok takım olmamizi bekliyorum cunku genelde birbine cok yakın oyunculara sahipiz fitchde bence ayni sekilde onunda guvenilir bir sutu yok dixon gibi degil ama nedense icerden basket atcak pivot hareketleri ile adam gececek bir oyuncu yine transfer edilmedi zaten son yilarda gs'a gelen o tipte bir oyuncu hatirliyorum o da keep'ti en buyuk eksikligimiz burada tamam fatih cok iyi bit savunmaci olabilir ama bence hucumda takıma yarardan cok zarari war hollman da ayni sekilde tek yapabildigi sey smac basmak mcgowani cok izlemedim ama o da burak sezgin gibi bir uzun disari cikarak atmayı sewiyor gibi gordum umarim daha takım gibi takım oluruz iceri yuklenerek sayi bulmaya calisiriz ve sonunda galip geliriz ama bence transfer sezonu kapanmadan keep gibi bir oyuncu bulmalıyız pivot hareketleri saglam kalipli bir oyuncu oğuz geleceginde bu yuzden sewinmistim ama fb'de 3-5 dakikaya razi oldu gs'a gelecegine bu dakikadan sonrada transfer zor ama umarim olur degilse ilk 4 biraz hayal olur zaten boyle takımlar genelde tahmin edilemez disardan oynuyan takımlar bugun yenerker yarin en kotu takıma zorlanirlar ama yinede sonuna kadar destek tam destek :D :atki
 
c_fire' Alıntı:
fikstür bölümünde demiştim ki
bjk maçı hariç sakat maçlarımızı kaybettik.benim tahmin ettiğim sürpriz yenilgiyide tedlilerden aldık.bu maçta alınacak galibiyet ilk yarı için yeterli bir sonuç olacaktır ama lig sonunda ilk dört için daha iyisini yapmak zorundayız.en azından tt ted ve bjk maçlarını ikinci yarı kazanmamız lazım
efes şuanda oldukca kötü basket oynuyorlar formsuz ve moral olarak düşükler o yüzden bu maça daha fazla asılacaklar.20 dk ii oyun oynarsak dirençlerini kırabiliriz.hızlı oyun ve fast-breaklerden oyun sonunda karlı çıkabiliriz.

Yanlız cfire, Beşiktaş dışında yazdığın bütün takımların bizi yenmesi çok normal. Kadroları ve hedefleri bizim çok üstümüzde.
 
ben bu tam olarak katılmıyorum turk telekom dısında casa ted ve bjk maclarını almalıyız yani bence bizim ustumuzde kadrosu olan fb efes tt ben bunun dısındakileri yanmamiz gerektine inanıyorum
 
casa ted in en azindan ilk besi bizden iyi. hansen ve davis gibi iki uzun bizimkilerden daha etkili. Green söylemeye gerek yok keske bizde olsa. Ömer cok iyi bir skorer ayrica berent kavaklioglu var cok iyi bir sutör. simdi de yeni bir amerikali daha almislar. bence casa ted icin ilk 4 garanti gibi.
 
casa ted için ilk 4 garanti dediğine göre bizim ilk 4 e giremiyeceimizi belirtmişsin çünkü ne efesin ne ülkerin ne de t.telekomun önüne geçebiliriz lig sonunda bnce herkesin ilk 4 e inanması gerek çünkü bu hedef gerçekçi bi hedef çünkü biz hem casa ted den hemde bjk den daha ii bi takımız...
 
Efes Pilsen Kötü gidişe Bizi Yenerek Dur Demek İsteyecek, Geçen Seneki Mağlubiyetleride Onlara Hırs Katabilir, Ama O zamanki Efesi O KAdroyla Yendiysek Bu Efesi, Bu KAdro ile Daha Rahat Yenebiliriz. Sonucu Ortada Olan Bi Maç Kimse Kesin Tahmin Veremez Ama İçimdeki Ses Yeneceğimizi Söylüyor.
 
Salon malum bombos,guc bela girebildim iceri kimseyi almiyorlar. Pankart asilmasinada izin vermiyorlar anlamsiz bir sekilde.
 
Arkadaşlar tv olmadığı için bakamıyorum maça..Arada yazarsınız maç hakkında bilgi sevinirim..
 
İlk yarıyı 42-29 Efes önde bitirdi.
Geçen maçlarda yakındığımız konular devam ediyor.Top dışarıda dolanıyor yine.Ayrıca Fitch çok etkisiz ve dakiklar ilerledikçe disiplinden uzaklaşmaya başladı maalesef.Bakalım ikinci yarı toparlanabilecek miyiz?
 

Üst