Galatasaray C.C.: 60 - Efes Pilsen: 74

Malesef set diye bir sey yok takimimizda bakmayin ilk periyot yüksek yüzdeyle 3 lük attik o yüzden önde kapattik ama 2 periyot sadece 4 sayi. Üzgünüm ama maci büyük bir farkla kaybedecegiz. Bu arada Hollman nin sakatligi varmis ve McGowan disiplinsiz davrandigi icin kadroya alinmamis.
 
MAÇ BİTTİ.


1. FİTCH ARTIK BU ADAMI SEVMİYORUM YİNE SÖYLÜYOM ATIŞ STİL İ ÇOK KÖTÜ ÇOK YAVAŞ ATIYO HEMEN ELDEN ÇIKARMASI LAZIM damir mrsiç GİBİ. FİTCH atış yaparken topun girmiyeceği belli oluyo zaten.

2. seyirci olsaydı arkadaşlarında dediği gibi son 3 dakka kala maçı alırdık ama işte o taraftarlar takımı 6ve 7.liğe geriletti. alkışşşşş :claps :claps

3. maç 2. periyodda bitti zaten 4 sayı attık belli olmuştu maçın biteceği.

4.murat kaya niye oynamadı yaw fitch kötüydü zaten o oynasaydı

5 . artık 3. lükte gitti fark açılıyo iyice bari playof lara girelim.

6. inşallah haftaya bu kötü gidişe dur deriz.
 
Seyirci olsa dönmeyecek maç değildi şu.Yazık,hem de çok.Seyircinin gazının da etkisiyle alınacak Efes galibiyeti çok şeyi değiştirirdi...
 
1. Karsiyaka macindaki taraftar kina yaksin (düsün bu takimin yakasindan)
2. Gerald Fitch bu macla bazi seyleri kanitladi: kesinlikle büyük maclarda isimize yarayacak biri degil. kötü bir sutör. bizden kötü takimlara karsi 30 suttan 10 tanesini sokup 30 sayi yapmak magrifet degil. bugün gördük iste Mustafa Abi nin savunmasini hak edecek bir oyuncu degil. salaklik yapti Mahmudi. Nicholas bile yetti artti Fitch gibi kötü sutöre.
3. Kritik dakkikalarda asiri derecede sacmaliyoruz böyle maclai asla kazanamayiz bu mentalite ile.
4. Bir tane eli sicak olan oyuncumuz yok. eli sicak diyoruz bütün toplar Burak Kaptana hop oda kaciriyor. böyle bisey olamaz. bir sutör 2 sut arka arkaya sokunca bazi inanilmaz sutlar da sokabilmeli yeri geldiginde. bizimkiler bos sutlari kaciriyor.
5. Pota altini beslesek Fatih hatali yürüme yapiyor veya turnike kaciriyor. dis dan oynasak bir tane bile güvenilir sutörümüz yok. iki ucu seyli degnek yani.
--------------------------------------------------------------

cikan sonuc. biz bu ligi 5. bitiriz büyük ihtimal. ilerde olaganüstü seyler olursa. (transfer gibi) belki 4 olabiliriz ama cok zor. Telekom 1, Efes 2, Ülker 3, Casa Ted 4 olur. Itiraz edecek olanlar sunu söyleyim. Casa ted pota altindan Hansen ve Davis ile garanti sayi bulaniliyor. Disardan Green istikrarli bir yüzde ile oynuyor. Bu üc istkirarli skorerin yanina bazi günlerde olaganüstü seyler yapan oyuncular cikiyor.(Berent ve Ömer gibi).
 
Ben Fitch'i çok beğendim. Özellikle şunu yapmadı diğer maçlardaki gibi; kaçırdıkça zorlamadı. Burak kaptanın tüm üçlüklerinin paslarını ( asistlerini ) o verdi. Ve bunun dışında bir çok asist yaptı. Yeri geldiğinde çok zor posizyonlarda üçlükler sokarak, düzgün paslar vererek farkı 3 sayıya indirmemizde başrol oynadı. Maç, 61 - 58 iken ve bizdeyken, Mitchell'ın Fitch'in pası sonrasında kaçırdığı bomboş üçlükten sonra koptu. Fitch kesinlikle müthiş bir skorer ve bütün ağır maçlarda başımızı sürer. Bakın ne kadar kötüydü ilk periyotta, ama bir skorer gibi kendini düzeltebildi ikinci yarıda. Ha sonlara doğru çok zorladı ama n'apsın, herkes top almaktan kaçıyordu işin gerçeği. Fitch'in şutu da çok iyi esasen, biraz yavaş çıkardığı doğru olabilir ama boş kaldı mı da, el üstünde de birçok atar. Fitch'in performansındaki düşüş kendisinden kaynaklanmıyor, ilk başlarda yapılan 1 kişilik savunmaların 2 3 kişiye çıkmasından kaynaklanıyor. Yani bugün Oktay hoca Fitch için müdafasını düzenlemiş, ilk yarı öyle oynadıkları için de (ilk periyot, ikinci periyot biz çok kaçırdık ) maçta tutunabildik Fitch olmamasına rağmen, diğer oyuncular çok boş kaldı çünkü ve şutları soktular. Bence bizim, Fitch'e gelen ikili sıkıştırmalardan yararlanabilecek bir SKORER lazım.
 
Fitch bu maçta zorlamadı mı?

Zorlamak için 50 şut atması mı gerekiyor?Yine bilimum ve gereksiz şut tercihleri yaptı,top kaybetti.Kötü bir maç daha çıkardı malesef.
 

Üst