Galatasaray C.C --- Mersin B.Ş.B.

zor geçmesi beklenen maçta 20 sayı farkla devreyi bitirdik.tebrik ederim galatasaray'ı.ikinci yarıda aynı oyunun tekrarlanmasını bekliyoruz :atki
 
Canlı yayın anlatımına göre ilk yarı 49-29 önde bitirdik. Buraya kadar herşey güzel zaten,2.yarı yine farkın kapanmasına izin verecek miyiz bu önemli. Bir devrede 49 atıp 29 yemek çok iyi bir performans yoksa.
 
50 sayı atıp 30 sayı yemek inanılmaz bişey
murat hoca ismeti yine oynattı oda olumlu bişey :)
bu arada pota arkası tribün çökmüş geçmiş olsun :)
 
selçuk devreyi önde bitirmiş 8 sayıyla şaşırtan sonuç helal selçuk.zor deplasman olduklarını gösteriyolar.ama fenerbahçe yeniyo buna üzüldüm.
 
+1 daha geldi güzel oldu disiplinden kopma diğilde kafalar erkenden telekom maçına gitmiş olabilir
kimse skora bakmasın buda hanemize galibeyet olark girdi serimizde iyi gidiyor hayırlısı
şimdi hemen telekom maçına organizasyon bekliyoruz full salondan telekom sağ çıkamaz :atki
 
bu son tofaş maçınıda göze alırsak bizim takıma rahat batıyor resmen.nedense farkı açtıkmı hep yumuşuyoruz.telekom maçına umutlandırmadı beni bu 2.yarıdaki performans.
 
ya tebrikler ama 50 sayıyla yeneceğimiz maç neden böyle oldu nereden geliyo bu rehavet bu disiplinsizlik biz hedefi olmayan bir takım değiliz ki bunu özellikle oyuncuların anlaması gerekiyo özellikle de yabancılarımızın BİZ HEDEFSİZ BİR TAKIM DEĞİLİZ burası kimsenin istatistiklerini geliştirme yeri değil eğer bu böyle devam ederse bu da murat hocanın çözemediği bir problem ve dolayısıyla onun hatası olur
 
Ali Keskin' Alıntı:
Canlı yayın anlatımına göre ilk yarı 49-29 önde bitirdik. Buraya kadar herşey güzel zaten,2.yarı yine farkın kapanmasına izin verecek miyiz bu önemli. Bir devrede 49 atıp 29 yemek çok iyi bir performans yoksa.
Kasıtlı yapıyorlar heralde :) Kaç maçtı böyle bir çözüm bulamadık. Fıtch'ın oyun disiplinenden kopmaya uygun yapısı farkı açınca hemen devreye giriyor, o yüzden bu farklar kapanıyor olabilir.

TÜrk Telekom maçı için ise böyle bir endişem yok, sonuçta o maçta devreyi 20 sayı farkla kapatamayız :) O yüzden oyun disiplininden de kopmamız zor olur.
 
tofas macinda 4 oyuncu 5 faul aldi diye bir sebeb atilmisdi ortaya hakli olunabilir ama bu sefer ne olduda bu fark kapandi maca gidenler anlatirsa sewinirim....
 

Üst