Galatasaray C.C. - Tekel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erdi İçen' Alıntı:
bu arada ben yazarken fe5 yazmıştım Fenerbahçe olarak düzeltilmiş
neyini düzeltiyosunuz anlamıyorum
burası gsbasket.org
objektifmi olmaya çalışıyoruz anlamadım
bari f yi büyük harfle yazmayın insaf
Çok doğru bir hareket yapmışlar.

Fenerbahçe'den hepimiz nefret ediyoruz, seven insan olduğunu sanmıyorum ama bu şekilde basit hareketlerle bu nefretimizi dile getirmek basitlikten başka birşey değil. Onların 6s olarak hatta resmi sitelerinde böyle birşey yaptıklarında vay ezikler diyoruz ama aynısını biz yapıyoruz. İsteyen yine yapsın, kendi bilecekleri iş.

f'yi küçük yazmakla yada f5 olarak yazmakla elimize hiçbirşey geçmez. Fenerhahçe her alanda bizim en büyük rakibimizdir. Bu sekilde davranarak onları küçük duruma sokmayız kendimizi küçük duruma sokarız. Neyse öyle işte.
 
Erdi İçen' Alıntı:
bu arada ben yazarken fe5 yazmıştım Fenerbahçe olarak düzeltilmiş
neyini düzeltiyosunuz anlamıyorum
burası gsbasket.org
objektifmi olmaya çalışıyoruz anlamadım
bari f yi büyük harfle yazmayın insaf
Ne kazanacağız Fenerbahçeyi anormal şekilde yazınca?Veya onlar bize 6s yazınca ne kazanıyorlar?
 
Ya anlamıyorum Fenerbahce yazdım ne olacak yani bizim Galatasaraylılığımız Fenerbahceye fbeş yazarak mı olcak arkadaslar yapmayın nekadar da Feneri sevmesekte saygımız olmalı eğer saygı biterse ozaman kargsa başlar o ortamda. Lütfen sağ duyuya davet ediyorum herkesi..
 
arkadaşlar bayan takımı mükemmel transferler yaparak ligin favorisi haine geldi.acaba erkek takımında transfer atağı yok mu.bilgisi olanlar yazarsa seviniriz
 
arkadaşlar evet Gs bayan takımımıs büyk transferler yapmıs ve suanda fawori durumdayız ilk 3 e kesin gireriz...erkek takımında transfer yokta mcgowan durumu noldu Oostonde takımında deniyorlar diye duydum..gitse de ii bir 4 numarada oynayan boddicker gibi oyuncu alsak...GALATASARAYIMIZ tekelide yenerek lige güzel baslayıp güzel bitireceğini düşünüyorum... :atki :atki :atki :atki :atki
 
oyak:40 bjk:29
t.telekom:33 tofaş:45
ilk yarı sonuçları umarım böyle biter bu maçlar bizde önce 4.lüğe ilerleyen haftalardada 3.lüğe doğru yol alırız :atki :atki :atki
 
3. periyot son 5 dak.
Telekom 44 - Tofaş 49

3.per. son 6 dak.
Oyak 43 - Cola Turka 35
 
belkı tekel macının sponsoru olacagına gonulden ınadıgım ıddaa bugun kelegını yaptı :ehue ama ne olursa olsun yarın saat 17:00'de kırmızı sweat-shırtumle atakoyde olacagım...
 
Anadolu yakası (kadıköyden)
Ahmet Cömerte gidişi
özetleyecek bir arkadaş aranıyor :ehue

deniz otobusü yanısıra ,
karayolu,otobus ile ilgili bilgisi olan varmı ?

mecidiyeköyden direk şirinevlere geçilir diye
bir şeyler duydum neyse yazarsanız sevinirim arkadaşlar...
 
Son dakika bombası,İDO'nun sitesine göre Pazar günleri Kadıköy ve Bostancıdan Bakırköy'e sefer düzenlenmiyor.Diğer ulaşım alternatiflerini bilen birisi yazarsa çok iyi olur.
 
Aşağıdaki *Pazar günleri yapılmaz'a aldırma sen. O saatlerin yanında * işareti olursa oluyor. Yani bugün Bostancı'dan 13:00'da gelebilirsiniz.
 
Resmi sitede iki maç için çıkan "Ahmet Cömertte Sarı-Kırmızı bir gün" haberi şu ana kadar 6300 kere okunmuş. Gelecek seyirciyi çok merak ediyorum.
 
abi bir cogu ahmet comert kim diye bakmıstır onlara :p
ya ne biliyim kendimize ait bir salon olmadıgı surece ben taraftarlardan oyle yuksek katılımlar olacagını zannetmiyorum abi zor.
 
Karşıdan gidecekler sormuş yine nasıl gidileceğini, deniz otobüsü olmuyorsa en iyi yol metro bence, Aksaray'dan binin metroya 15-20 dakika içinde Ataköy-Şirinevler durağındasınız, durakta inince de 15 dakikalık bir yürüyüş mesafesinde salon. Kime sorsanız gösterir, hatta metroda Ataköy durağına gelmeden bi tünele giriliyor, tünele girmeden de Ahmet Cömert gözüküyor az da olsa. :)

Finaller bitti biz de aile hasreti dindirmeye gittik Bodrum'a, bu maça gelemeyeceğim o yüzden. Gelecek haftalarda umarım...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst