Galatasaray C.C. - Tekel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Resmi sitede iki maç için çıkan "Ahmet Cömertte Sarı-Kırmızı bir gün" haberi şu ana kadar 6300 kere okunmuş. Gelecek seyirciyi çok merak ediyorum.

Bugün bir patlama yaparız inş. Son reno maçında baya iyiydik tribünde. Umarım bugün daha iyi olur tribün. Bu sezon içerde kaçırdığım ilk maç sanırım artık haftaya Tofaş maçında telafi ederiz =)

Bugün bizimle beraber Ksk ve Banvit de galip gelirse süper olur.
 
Anadolu yakasından gitme yolları

1: kadıköyden macidiyeköy e ordanda şirinevler otobüsüne (82 numara olması lazım) binip ataköy metro istasyonunda iniip üstgecitten karsıya gecip yaklasık 5 dakika yürüme mesafesinden sonra salona ulasabilirsiniz.

2: kadıköyden eminönüne gecip eminönünden şirinevler otobüsüne binip yine ataköy metro istasyonunda inip köprüden gecip yürüyerek gidilebilir.

3: kadıköyden eminönüne gecip eminönünden aksaraya ordanda metroya binip ataköy duragında inip gidilebilir.
 
Yine arkadaşın kurbanı oldum.Önerdiklerim de çeşitli bahaneler öne sürdüler.Bu dakikadan sonra benle gelecek birini bulmam zor.Keşke Ömere takılsaydım,hata ettim.Gideceğim diyip gitmemek alışkanlık yaptı.Şezlonk taraftarı olduk iyi mi. :( Tam da maç günüydü çok şey kaçırdım...
 
Beko BL | Galatasaray Cafe Crown – Tekelspor

Beko Basketbol Ligi’nde sezonun ikinci yarısı başlıyor. 16. hafta maçında Galatasaray Cafe Crown, Tekelspor’la karşılaşıyor.

28 Ocak 2007 Pazar günü saat 17:00’de başlayacak maç, Ahmet Cömert Spor Salonu’nda yapılacak.

Aynı gün saat 14:00’te Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı da Kardemir Karabükspor’u Ahmet Cömert Spor Salonu’nda ağırlayacak. Tüm taraftarlarımızı, peş peşe yapılacak bu iki maçta takımlarımızı desteklemek için salona bekliyoruz.

Maç Info
Maç: Beko Basketbol Ligi-16. Hafta
Salon: Ahmet Cömert
Tarih: 28 Ocak 2007 Pazar / Saat 17:00

Galatasaray Cafe Crown
Beko Basketbol Ligi’nde 10 galibiyet, 5 yenilgi alan Galatasaray Cafe Crown, 25 puanla 5. sırada bulunuyor. Takımımızda ABD’li oyuncu Gerald Fitch, 20.3 ortalamayla ligin sayı kralı durumunda. Fitch ayrıca, 58’i savunma olmak üzere toplam 79 ribaund aldı. 41 asist yapan oyuncumuz, maç başına 2.4 ortalamayla ligin en çok top çalan isimleri arasında.

Bir diğer ABD’li oyuncumuz Darrel Mitchell, 15 maçta toplam 459 dakika sahada kalırken 36 asist yaptı, 34 top çaldı, 193 sayı üretti.

Toplam 100 ribaund alan, 114 sayı atan Fatih Solak ise maç başına 2.2 ortalamayla Beko Basketbol Ligi’nin en çok blok yapan ikinci oyuncusu durumunda.

Galatasaray Cafe Crown, ligin ilk yarısında Tekelspor’la yaptığı maçı 73-48 kazanmıştı.

Son 5 Maç
Beykozspor 70-80 Galatasaray Cafe Crown
Mutlu Akü Selçuk Üni. 71-72 Galatasaray Cafe Crown
Galatasaray Cafe Crown 73-74 Darüşşafaka
Alpella 58-87 Galatasaray Cafe Crown
Galatasaray Cafe Crown 77-64 Oyak Renault

Tekelspor
Sezonun ilk yarısında 2 galibiyet, 13 mağlubiyet alan Tekelspor, 17 puanla ligin son sırasında bulunuyor.

Coach Serdoğan Ersözlü yönetimindeki Tekelspor’da en verimli oyuncu, 14 maçta 429 dakika forma giyen, 187 sayı (maç ortalaması 13.36) üreten, 18’i hücum olmak üzere toplam 48 ribaund (maç ortalaması 3.4) alan Gökhan Üçoklar...

Sarı siyahlı takımda Brandon McKnight, 13.30 sayı ve 5.4 ribaund ortalamasına sahip. İki ay önce Tekelspor kadrosuna katılan Corneillus Richardson ise 6 maçta 91 sayı, 17 ribaund, 21 asist ve 15 top çalmaya imza attı.

Son 5 Maç
Tekelspor 76-101 Efes Pilsen
Beykozspor 64-67 Tekelspor
Tekelspor 69-91 Türk Telekom
Tekelspor 79-64 Darüşşafaka
Mersin B.Ş.B. 85-79 Tekelspor

Tekelspor
Reginald James Butler
Corneillus Richardson
Cem Coşkun
Cihan Mumcuoğulları
Vasfi Volkan Başaran
Gürol Karamahmut
Nihat Emre Ekim
Mehmet Tolga Kahyaoğlu
Gökhan Üçoklar
Mehmet Aktekin
Mesut Ademoğlu
Orhan Tatlıtığ
Murat Göktaş
Derek Joseph Olich
Yüksel Arda Çekmegül
Brandon McKnight


inşallah Tekel'i iyi oyunla yeniceğiz ben skor potansiyelinin sadece Fitch'te olması gerektiğine inanmıyorum diğer oyuncularımız da skora yardım etmeli

ÇABAMIZIN ADI:GALATASARAY

:atki :atki :atki :atki
 
Biz önce kendi maçlarımıza bakalım arkadaşlar. Gene elimizdeki maçı verme noktasına getirmeyi başarmışız seyirci desteğine rağmen.
 
burada fenerbahçe maçında olaylarçıktı.eğer basketbol federasyonu adil davranırsa fenebahçe seyircisiz oynayabilir. hadi bakalım yönetim bari bu konuda aktif ol....
 
maçı kazandık ama şaşırtıcı olan 30 sayı civarından tekelin geri dönmesi ..artık artıları ve eksileri bantdan yayında gs tvde izleriz.
bu arada bayanlar ligi gs tvden canlı yayınlancak mı ? yoksa tekrar mı?
 
80 70 kazandık hepimize hayırlı olsun.bu hafta galatasaray için süüüüper geçti.tekerlekli bayan erkek herkes yendi.bence tekelden daha az sayı yemeliydik.
 
tbrkler galatasarayıma....
fark nasıl öyle bir anda kapanmış hayret attim 30 sayıya çıkarmıştık farkı heralde takım erken maçı aldık havasına girmişdir. ama sonuçta maçı almayı bildik casa ted de kaybetmiş güzel bi hafta oldu gs camiası için.inşallah herleş böyle gider ve ilk 3 ve daha sonrası için başarı gelir.

muhteşem taraftarın yine yanında..... :atki :atki :atki :atki :atki :atki
 
casa bence eskisi gibi olamayıp aşağıya doğru inecektir.çünkü davis sezonu kapadı.onlar için çok önermli oyuncuydu davis.bizim en büyük rakibimiz beşiktaş 4 cülük için.ama transfer ne zamn yapılacak bilen var mı .transfer şart
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst