Galatasaray CC:70 - Casa Ted Ankara Koleji:91

Umarım TBF'nin sitesinde yanlışlık vardır. Ayhan Şahenk bana göre dah faydalı bir salon, onun dışında o programda BJK-Daçka maçı 15:00'e alınmış gözüküyor, yani büyük ihitmal TV yayını o maça olacak, bu da bir gelir kaybı demek ayrıca.

PS: Şimdi baktım Banvit-Fenerbahçe maçında TV yayını olacakmış. Daçka-BJK maçı da Abdi İpekçi'deymiş, belki de Ayhan Şahenk'te bir sorun vardır. Bİr kaç saate açıklık kazanır.
 
Beko Basketbol Ligi'nde naklen yayın programı Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörlüğü tarafından açıklandı. Buna göre Banvit, Fenerbahçe Ülker maçı pazar gününden cumartesi gününe alınarak NTV'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmanın başlama saatinde ise herhangi bir değişiklik yapılmadı.

Pazar günü Ankara'da oynanacak Türk Telekom - Efes Pilsen maçı da yine saat 15:00'da NTV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Öte yandan daha önce cumartesi günü 17:30'da Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacağı açıklanan Darüşşafaka-Beşiktaş Cola Turka maçı, yine aynı gün 15:00'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.

Beko Basketbol Ligi 5. haftanın bir diğer değişikliği ise Galatasaray Cafe Crown - CASA TED Ankara Kolejiler maçında yapıldı. Daha önce cumartesi günü 15:00'da Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacağı açıklanan Galatasaray Cafe Crown-TED Ankara Kolejliler maçı da yine aynı gün 17:00'da Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanacak.

federasyonun sitesinden alıntıdır.
 
evet tamamen değişiklik olmuş durumda !

Beko BL | Maçımız Ahmet Cömert’e Alındı

Galatasaray Cafe Crown’ın 4 Kasım 2006 Cumartesi günü oynayacağı Casa TED Ankara Kolejliler maçının yeri ve saati değişti.

Beko Basketbol Ligi 5. haftasındaki maçımız, Ayhan Şahenk Spor Salonu’ndaki çatı tadilatı nedeniyle Ahmet Cömert Spor Salonu’na alındı. Karşılaşmanın başlama saati ise 17:00 olarak belirlendi.

Yapılan diğer değişikliklerle birlikte Beko Basketbol Ligi’nde 5. hafta programı şöyle:

4 Kasım 2006 Cumartesi
15:00 Darüşşafaka-Beşiktaş Cola Turka (Abdi İpekçi Spor Salonu)
16:00 Banvit-Fenerbahçe Ülker (Kara Ali Acar Spor Salonu / NTV Canlı Yayın)
16:00 Tekel-Pınar Karşıyaka (Haldun Alagaş Spor Salonu)
17:00 Galatasaray Cafe Crown-Casa TED Ankara Kolejliler (Ahmet Cömert Spor Salonu)
17:00 Tofaş-Alpella (Bursa Atatürk Spor Salonu)
18:00 Mersin Büyükşehir Belediyesi-Selçuk Üniversitesi (Edip Buran Spor Salonu)

5 Kasım 2006 Pazar
15:00 Türk Telekom-Efes Pilsen (Ankara Atatürk Spor Salonu / NTV Canlı Yayın)
16:00 Beykoz-Oyak Renault (Recep Şahin Köktürk Spor Salonu)
 
inşallah bu maçı alır 5 te 4 yaparız.türk telekom yenilgisini unutmak ve unutturmak için bu maçı almalıyız mitchell içinde iyi bir şans olabilir :ehue
 
WILT' Alıntı:
Güzel, TV'den yayınlanmadığına göre, maça gidemeyen arkadaşlarımız maçı gsbasket üzerinden canlı olarak takip edebilirler.

Ahmet Cömert' de wireless ya da wirelı (birden içimden geldi eheh kablolu yani :p ) internet bağlantısı hizmeti yok. Gprs' e talimiz :?
 
Gecen haftanın maglubıyetını ve kotu oyununu aklımızdan sılıp alacaklarına ınanıyorum basketbolcularımızın .
Artı hernekadar sevmesemde Ahmet Cömertte salonun yarısı bile dolsa rakipi tribün olarak gerçekten boğabiliyoruz :)
 
Ben Almanya da oturdugum icin maclarin hic birisini seyredemiyorum ntv yayini haric. O yüzden forumdan maca giden arkadaslardan fotograf rica ediyorum :(
 
ARdaQue' Alıntı:
Ahmet Cömert' de wireless ya da wirelı (birden içimden geldi eheh kablolu yani :p ) internet bağlantısı hizmeti yok. Gprs' e talimiz :?

Ağabey o işi nasıl yapacaz bilemiyorum. Benim telefondan hayır gelirdi ama Önder abilerde. Zaten kontörlü olduğu için hemen kesilirdi.

GPRS'i telefonu laptop'a bağlayarak yapabiliriz sanırım. Ama ne olursa olsun bu yayını yapacağız.
 
bilet satısı ve fiyatı ile ilgili bir bilgisi olanlar soliyebilirmi?
ben küçük kardeşimide alıp gelmeyi düşünüyorum GS sevgisi küçükken baslar ;)
 
Bu maçı alıp 4 te 3 yapıcaz buna inanıyorum.Ahmert Cömert te bjkmaçında olduğu gibi takımı hiiç durmadan desteklersek oyuncuların daha bi motive olup maçı rahatça almalarını sağlayabiliriz
 
Tufan Ersöz: "Seyirci Avantajı Bizde
Galatasaray Cafe Crown, 4 Kasım Cumartesi günü Ahmet Cömert Spor Salonu’nda yapacağı Casa TED Ankara Kolejliler maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Galatasaray Cafe Crown oyuncularından Tufan Ersöz, bugünkü antrenman sonrası resmi sitemize bir açıklama yaptı. Ersöz, geçen haftaki Türk Telekom mağlubiyetini takım olarak unuttuklarını vurduladı ve “O maçı 40 dakika olarak düşünmek lazım. Hiç günümüzde değildik. Şanssızlık da vardı. O yüzden aradaki sayı farkını suni buluyorum” diye konuştu.

Bu haftaki maçımızı da değerlendiren Tufan Ersöz, “Casa TED Ankara Kolejliler, 2. Lig’den gelmesine rağmen iyi bir takım. Çok iyi de yabancı oyuncular aldılar. Kolay bir maç olmayacak. Ama seyirci avantajıyla normal şartlarda bu maçı bizim kazanmamız lazım” dedi.

Geçen hafta omzundan sakatlanan ve tedavisi devam eden Tufan Ersöz, taraftarın ne kadar önemli olduğunun altını şu sözlerle çizdi: “Bir oyuncu iki kişilik koşuyorsa, seyirci olduğunda üç kişilik bile koşabiliyor. Salon hiç fark etmez. Galatasaraylılar tribünde olduğunda çok daha iyi bir oyun ortaya koyabileceğimizi garanti edebilirim.”
Tufanın dedigi gibi taraftar cok önemli hava kötü olcak heralde ama biz yine doldurtalım orayı bize de o yakısırr bu arada resmi site acıldıgında ilk basket galatasaray basket macının anonsu var resimle cok güzel
 
kesin almamız gereken bi maç..bu haftaları kayıpsız geçebilirsek,takım oturduğunda zirveye daha emin adımlarla yürürüz
 

Üst