Galatasaray CC - Beşiktaş CT | BBL - Play-Off Ç.F (3-0)

Arkadaşlar Üzülerek Belirtmek İstiyorum :(

Aradım NTV yi "Playofflardan Sadece Ülker-Darüşşafaka Maçını Veriyoruz e2den, Başka Yayınlamıyoruz" Dedi. Kızın Sesi Çok Tatlıydı Bağıramadım Niye yayınlamıyorsunuz diye :D
 
Beyler burası muhabbet topiği değil.Eğer zahmet edip verdiğim linke bakarsanız maçın kaçta olduğunu ve bugün Galatasaray'ın maçınında verilmeyeceğini görürüsünüz.
 
hay ben bole tv kanalinin fulker bjk maci olsa verirdi kesin neyse bizde dacka yi destekleriz e2 den bu arada dacka maci saat kacta
 
Maçın Yayınlanmama Sebebi NTV nin Yaptığı Tripten Dolayıdır.

Maç Aslında 9 Mayıs yani Yarındı Fortis Finali Yüzünden Bugüne alındı ve NTV de Trip Yapıp Maçı Yayınlamıyor. Allah Belanızı Versin Ne Diyeyim Ben Size.

Ya Tam Yapın İşinizi Ya da Bırakın SKY Tük Falan Yayınlasın. ALAYINIZIN...
 
tbl maçlarının yayın hakları kaç yıl daha ntv'de???

seneye skyturkle felan ortak yayın yapsalar olmaz mı? yani ntv başka maç verirken sky'da başka maç verir.böylece daha güzel olur.

bıktık artık her hafta 1 maç seyretmekten...
 
Besiktas'ın sorunlarını da gozonune alırsak yarı finalde fb ile eslesecegimizi ve ne yazık ki elenmemizin muhtemel oldugunu kabul edersek kalan maclara yeni sezonun ipuclarını olarak bakmak daha mantıklı kanımca.. Daha zamanımız var ama yeni konu baslıkları acılabilir
Yalnız bir olasılık var Dacka fbyi ELERSE,belki beklemedigimiz ve gucumuz acısından hak etmedigimiz bir final oynarız bir mucize de baskette olur.
 
Zaten bunun tartışması yapılıyor sabahtan beri yok yayın malesef :? Link olayına akıl sır erdiremedim ama saat 18.30'da forumda canlı yayın yapılacak onu takip edebilirsin ;)

Munise Evci arkadaşım; e2 dıgıturk 50. kanalında çıkıyor ;)
 
bjk serisini 3-0 gibi rahat bir sekilde gececiğimizi düsünüorum yarı finalde eğer ülker gelirse ilk macta darüssafaka ülkeri dağıtmıstı savunmasıyla bizde yapabiliriz bizim de çok iği savunmacılarımız war!!!
 
Alen Hekimbas' Alıntı:
Graves'in çok büyük bir sorunu olduğunu sanmıyorum bir pozisyondan sonra sekmeye başladı ama sonradan toparladı

Ama maalesef Fitch önümüzdeki maçta oynamayacak galiba çünkü kenara oturduktan sonra eli sarıldı sonrada maçın bitmesine 6 dakka kala soyunma odasına gitti :?

maalesef haklı çıktım oynamıyor... :(
 

Üst