Galatasaray CC - Beşiktaş CT | BBL - Play-Off Ç.F (3-0)

Büyük bir farkla önde götürdüğümüz maçı riske soktuk. 75-73 öndeyiz ve son 40 saniye. Kalan bu 40 saniyede akıllı oynayıp maçı kazanmalıyız.

Maçın Sonu Süper Oldu Yaa :)

Mithat Kaptı Attı Taraftarlar Koptu :)

Ardından Birde Denham Kapıp Smaç Basınca Yıkıldı Ortalık :) Süperdi

Seride durumu 2-0 yaptık ama eksik Beşiktaş karşısında zorlanıyoruz. İki
yabancısı oynamış olsa durum 2-0 olurmuydu acaba çok top kaybı yapıyoruz oyuncu değişikliklerini zamanında yapamadık Murat KAYA gibi
bir oyuncu nasıl oynamaz maçın kaderini değiştirebilecek oyuncu Kaptan Burak serinin iki maçında da oynamadı alan savunmasına karşı Burak ve Murat oynatılabilirdi. Bu seriyi geçersek yarı finalde Fenerbahçe ile eşleşirsek lig maçında ki gibi tarihi fark olur.
Tufan mükemmel oynuyor sahaya yüreğini koyuyor taraftarda onu çok seviyor Ksptan Burak'tan sonra Kaptan Tufan olmalıdır.
Tolga Tekinalp son bir ayda mükemmel oynamaya başlamıştı bu maçta tavan yaptı böyle oynamaya devam
Ufuk Sarıca ve Oyuncularını tebrik ediyorum zor şartlarda mükemmel mücadele ediyorlar.

Galibiyet güzel oldu...Artık Akatlarda tek galibiyet yetiyor bunun da Bjk üzerinde yaratacağı baskıyı tahmin edebiliriz.
Tolga gayet iyi oynadı ama maçın sonlarında yorgunluğundan mı bilinmez yaptığı hatalar; daha doğrusu bjk sıkıştırmalarında rahat top vermesi maçı kaybettirecekti.3 periyotluk güzel oyundan sonra hoca zaten kısa olan rakip karşısında savunulması daha zor , faul albenisi yüksek ve yüzdeli serbest atış atan Murat Kaya'yı düşünebiilirdi.4 faullu Fatih'i beşleyene dek kullanabilirdi.Eğer daha yukarlar hedeflenecekse bu maçtaki eksiler iyi analiz edilmeli.
Daçka'nın dün fb karşısında öyle son saniyelerde şans şutlarıyla filan değil hakederek, rakibi iyi süzerek aldığı galibiyete bakılırsa,taraftarın takıma verdiği sinerjiye de bakılırsa herşey olabilir.
Yalnız hala iyi basketbol oynamıyoruz bence,basketbolun en önemli ögelerinden istikrar ve bizde de bu yok.

Maçın 3.periyodunu ve son periyodun 5 dakika kalan kısmına kadar iyi oynadık ve farkı 4 sayı yaptık. Ondan sonra bence takımda bir gevşeme oldu. Top kayıplarını üst üste yaptık. Ancak sonuçta kazandık. Denham ın smacı güzeldi.
Ancak benim kafama Fitch ve Graves'in ikinci devre niye oynamadığı takıldı. Graves devrenin sonunda sekiyodu. Belki ondan dinlendirmiştir. Ancak Fitch i hiç düşünmedi. Fitch benchin en sonuna gitti molalardı. En zor anlarda Murat Hoca oyuna sürmedi. Umarım Fitchi dinlendirmek amaçlı oynatmamıştır!!!!

Dün Dackayi izledim bugüb bizi. Vallahi de billahi de bizden iyi basketbol oynuyorlar. bizim oynadigimiz oyunun direkleri asiri kirilgan. 2-3 oyuncunun eline bakiyoruz. Onlar cosunca takim da ayak uyduruyor onlar susunca sistem cöküyor. set diye bisey yok. topu getiren Fitch'e veriyor oda her yerden potayi görüyor. böyle basketbol olmaz. yari finale cikarsak da yine tarihi fark yeriz.

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Maçın buraya gelmesinin tek sorumlusu MURAT ÖZYAR'dır.Aldığımız maçı ne hallere getirdi yazıklar olsunnn...
nie tek sorumlu olarak onu gördüğünü sölersen sevinirim.bana göre maçın son dakikalarda sıkıntıya girmesinin tek sebebi maçın erkenden bittiğini düşünüp gevşememizdir.

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Denham ın smacı güzeldi.
Ancak benim kafama Fitch ve Graves'in ikinci devre niye oynamadığı takıldı. Graves devrenin sonunda sekiyodu. Belki ondan dinlendirmiştir. Ancak Fitch i hiç düşünmedi. Fitch benchin en sonuna gitti molalardı. En zor anlarda Murat Hoca oyuna sürmedi. Umarım Fitchi dinlendirmek amaçlı oynatmamıştır!!!!
fark açıldığı için ikisinide dinlendirdi.ama maç riske girince ikisinide oyna almaması oynayan oyunculara güvendiği için diye düşünüyorum.eğer böyle düşündüysede kesinlikle doğru düşündü.
denham da sonunda güzel bi smaç basabildi :)

fatih 4 sayıyla başladı allah noluyoruz dedim :) sonra kendine geldi fatih gibi oynadı
1 sezon boyunca mithat ve tolga nın bu takımda olup olmaması konuşuldu herkes boş adamlar fln dedi biri son hucumda topu çaldı biri ilk yarı ayakta durmamızı sağladı 5te4 3 sayılık isabet buldu ve murat hocanın onları takımda tutmasının haklılığını gösterdiler
graves ve fitch i kenarda tutmasının nedeni bana göre onları dinlendirmek istemesidir başka bişey de olabilir ama bu daha mantıklı sonuçta ilk maçta son period oturmuştu gravs te bir ara sekiyordu ondan olabilir...
tufana ne dersek az adam yüreğiyle oynuyor ve aldığı paranın kuruşunu bile hakediyor helal olsun aslanım bu forumda geçen sene tekel maçlarında tufana sövenleri hatırlıyorum
sene başından beri takıma karşı felaket bi güven duygusu besliyordum ama alpella maçından sonra bu biraz kaybolmuştu tekrar kazandılar bunu
mitchelda 2 cümle hakediyor gelecek sene mutlaka kadroda tutulması 2.guard olarak büyük yardımlarını görebiliriz
bişeye şaşırıyorum maçın o duruma gelmesninde murat özyeri sorumlu tutan arkadaşlar son 3 dkdaki şutlarımızın girmesiyle farkın 20 ye çıkması halinde murat özyeri tahta çıkaracaklarmıydı bunu gerçekten merak ediyorum...
denham ın son smacı iyiydi ama tek dezavantajı rakipleri tanımıyor bu çok kötü yani cehveri savunurken adamın şutu olduğunu bilmiyor cehverde şutu çakıyor kenarda oturduğu dakikalarda oyunu takip etmesi onun açısından çok önemli
son olarakta maç sonu inanılmazdı seyirci takım bütünleşti

tufan ortaya 3 lü çektir cimboma:) (tuyfde işi biliyor) :)

DenHam'ın Sanki ayaKları titRiyor SeyirCimizn BüyükLüünden Korkuyor gibi BnCe TaraftaRımız Biraz iLgi GösTermeli ona güven verMeli.YapıorLarda bn görmüorsam Özür diliorum.