Galatasaray CC - Beşiktaş CT | BBL - Play-Off Ç.F (3-0)

İlk maç zaten baştan koptu gitti.O maç hakkında yapılacak tek yorum artık bizlerin taraftarın bilinçlenmiş olduğu.O kadar tahriğe kapılmadan sakin duruldu.Özellikle Barış Özcanın taraftara direk söylemlerine bile sakin kalındı olabildiğince.Sanırım deli tarafın üstlere gitmesi bundada etkin :)

İkinci maçta ise Beşiktaş mücadele etti biz ise sadece oynadık.Mitchell maçı bir aldı bir verdi derken Mithatın şüpheli top çalmasıyla maçı kazandık.Süper oldu.

Fitch normal sezondan daha "sakin" oynuyor.Tam kelimesi bence bu.

Graves kesinlikle seneye kalmadı dediğim tek yabancı.Daha kendini bulduğunuda düşünmüyorum ama her hareketi kendini belli ediyor.

Brown ahtapot gibi adam.Bir acaip yürüyüşü bile.Ben beğendim ama işte ona uygun şeyler yaratmak gerek.

Tolga abiyi eleştire eleştire bir hal olmuştuk.Son 2 aydır utandırıyor bizi saolsun.Devam abi ;)

Tufan gerçekten mücadelesiyle sevgisiyle taraftarın gözbebeği oldu ama en son bizden gittiğindede böyleydi..Bakalım görücez seneye bizdemi kalıcak yoksa efes benchindemi.
Birde Tufan iyi 3 lü çekti diyorsunuz.Kim öğretti iki dakikada :D 3 lü ne diye soruyordu yahu.

Umarım yarınki maçın canlı yayını olur.
 
NTV'den maç yayını yok malesef. Neden böyle birşey yaptılar anlamadım. Çok önemli bir derbi maçı. Üstelik o saatte önemli birşeyde yok NTV yayın akışında.
 
Simdi maçı ewde ıslıyım haftaici sefıl olmıyım aksam aksam dedım yaaa macın canlı yayınıda yok :)
MAça gitsen aksam 1830 akatlar...
 
Kütahyaya döndüm tekrar büyük bir uğraş sonunda. ben basket maçından daha çok zevk aldım...futbol maçına da gittik samiyene ama basketten daha çok zevk aldım... hele o brown´ın son smacında pota arkasında ben öndeydim. bir çöktü ki sormayın :D demir bacağıma saplanıyordu az kalsın..yarın da maçı alalım da uzamansın bu iş.
 
Arkadaşlar NTV bu akşamki maçı yayın akışında maalesef göstermiyor.bende yayınlamaları için arkadaşlarımla birlikte NTV ye mail attık.sizde atarsınız belki etkili olabilir.türk telekom maçında etkili olmuştu maillerimiz.
 
abi valla ntv versin vermesin ben bu maçtan fazla bişey beklemiyorum.Bizimkiler bu maçta kendilerini kasmaz,enerjilerini diğer maçlara saklar bence.Kolay değil ikişer gün arayla 3 maç oynamak..
 
Emre Doğan' Alıntı:
abi valla ntv versin vermesin ben bu maçtan fazla bişey beklemiyorum.Bizimkiler bu maçta kendilerini kasmaz,enerjilerini diğer maçlara saklar bence.Kolay değil ikişer gün arayla 3 maç oynamak..
Hangi diğer maçlara? Bugün kazanırsak zaten diğer maçlar diye birşey olmayacak..
 
NTV'nin yayın akışında gözükmüyor diğer arkadaşlarında söylediği gibi, ben bir sürpriz yapıp vereceklerini de sanmıyorum. Hafta içi maçlarını pek yayınlamıyorlar. Bjk tv filan verseydi bari seyrederdik yinede...
 
Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Bjk'de son dakika gelişmesi. Donnell Harvey pazar günü ülkemizi terketti.Bjk Harvey'i FIBA'ya şikayet edecekmiş...

Bjk açısından bomba bir gelişme takımdan kaçan kaçana çünkü.Maç için önemine gelirsek Harvey olsaydı bile biz onları Akatlar'da yeneriz.
 

Üst