Galatasaray CC - Beşiktaş CT | BBL - Play-Off Ç.F (3-0)

Alınan farklı galibiyet herkesi havaya sokmuş şimdiden. Unuttuğumuz bir şey var ki rakibimiz bugün en önemli iki oyuncusundan yoksun çıktı maça. Oyuncular mağlup olacaklarını öngördükleri için çok gergindiler bu da teknik ve sportmenlik dışı faulleri beraberinde getirdi. Maçtaki hava nedeniyle rakibimizin tüm oyuncuları vasatın altında oynadı Cevher hariç. Sonuçta taraftardaki bu rehavet takıma yansırsa ikinci maçta hoş olmayan bir sonuçla da karşılaşabiliriz.

Melikşah Özkan' Alıntı:
pazar günü oynanacak maçta ahmet cömertte maç günü bilet bulunurmu ?
Melikşah zaten maç günü çıkıyor biletler. Çok dakik olmazsan sorun olacağını sanmıyorum.
 
Evet biz tv de gözüktük.Ama yanımızda birileri eksikti. :( Ama artık alıştık o kişinin gelmemesine tv taraftarı bunlar...Pazar günü gelirse bir sosili ısmarlıcam açıkcası. :hi

Maça gelince ilk defa rahat bir maç izledim bu sene.Ben,Fırat abi,Eyüp abi,Önder abi,Murat abi hepimiz ordaydık.Fitch çok iyiydi bugün.Tufanda, Fatih'te.Herkes çok iyiydi.Beşiktaş ise Harvey'in yokluğunu dolduramadılar.İşleri zor açıkcası.Gaz ile ancak bukadarı oluyor.
 
ben dün maçta herkesi çok beğendim.ancak fitch dün çok çok iyidi.birkaç pozisyon hariç tam bi takım oyunu oynadı.buda takıma çok ii yansıdı.eğer playofflarda da böyle devam ederse fenerbahçe ülker ile kafa kafa gidip belki onları devirebiliriz.dün gerçekten sezon başından beri görmek istediğimiz galatasarayı gördük..
bravo hepsine....
 
Güzel arkadaşlarla güzel bir maç izledik!
Fitch çok iyiydi tek başına bir takım gibi oynadı ve oynattı tufan ve mitchell'da ona ayak uydurunca maçı rahat kazandık.
tolga ve mithat bizi utandırmaya başladılar özellikle savunmada.
murat kaya'ya çok üzüldüm hiç süre alamadı gibi oysaki en iyi şutörümüz.
Brown çok hucümda kötü şutlar attı ve hareketsizdi savunmada ise çoğu pozisyonda ağır kaldı umarım gerçek performansı bu değildir yoksa seneye takımda kalması zor bence.
Graves her geçen gün daha iyi oynuyor biz onu o bizi seviyor seneye ona eşlik edecek savunması daha sert bir uzun daha bulmalıyız bence.
taraftar olarak dün aşırı gergindik sürekli kavga yaptık barış'la polisle kendimizle ve malesef çocukları ve eşleriyle maç izlemeye gelenleri... yine pişman ettik geldiklerine bunada bir çözüm bulmalıyız!!!
Bir çift lafımda şezlong taraftarlarına wilt ile koch'a :) :)
BU TAKIM SİZ OLMADANDA KAZANMAYI ÖĞRENDİ :atki :atki :atki
 
Bir Galatasaraylı bir basketbolsever olarak taraftardan utandim ne demek cimbombomum kartalla d.ssak geciyor orada 3-4 tane 18 yasinda adam oynadi onlarla das..k gecmek ne demek bir an kendimi ankaragucunun futbol macini izliyor gibi hissettim bence biz gsli olarak gs taraftari olarak sayginligimizi korumaliyiz o gencleri belki mac sonunda alkislamaliyiz ama biz onun yerine boyle seyler yapiyoruz umarim bir daha olmaz cunku bize hic yakismiyor!!!!
 
reese ve harvey'in pazar günü oynaması bekleniyor eger pazar günkü maçta oynamazlarsa akatlardaki maçta kesin sahadalar en kritik maç o çünkü bjk 'nin ilk periyot hariç yüzdeli oynadıgını düsnüyorum. reese ve harvey oynarsa 3-1 ile oynamazlarsa 3-0 alırız sebebi akatlardaki taraftar. eskisi gibi ilgi gösterirlerse işimiz zor dünkü bizim maçı izleyip onların da ilgi göstercegini düsünüyorum
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
wilt ile koch'a :) :)
BU TAKIM SİZ OLMADANDA KAZANMAYI ÖĞRENDİ :atki :atki :atki

Eh abicim, sezonun son maçında aklınıza gelmeseydi keşke bayan maçlarına gelmek, ha bir de hatırlatırım bu şubenin bir de Tekerlekli Sandalye Takımı var; yolun düşerse bir maçına uğrarsınız.
 
BU YAZIYI İKİNCİ KEZ YAZIYORUM...

bir bilen warsa sölesin...

beşiktaşla yapacağımız maçlardan sona tur atlarsak, diğer maçların tarihlerini yazabilirmisiniz...

eğerki 33. haftadaki fb maçına denk gelen bi tarihteyse Ahmet Cömertte yerimizi alırız...

erciyesliAslanlar
 
Yine Maçtaydık , seyirci müthişti hele ki 2. yarı 3. periodun ortalarında mükemmeldi diyebilirim. Televizyondan izleyen arkadaşların izlenimlerini merak ediyorum doğrusu biz hissedemedik nasıl olduğunu , orada olduğumuz için.

Maça gelince Fitch inanılmaz oynadı , benim tribünden izleyipte şunu yapsa kesin sayı olur diyebileceğim herşeyi ama herşeyi yaptı , doğru şutu attı doğru pası verdi takım oyunu oynadı , güzel penetre etti dört dörtlük oynadı , ülker karşısında da böyle bir oyun bekliyoruz eğer seriyi geçersek ve ülker de geçerse tabi. Tufan çok çok iyi bir şutör olduğunu bizlere yine kanıtladı ve eli titremeden her aldığını soktu , Brovn'a söylenenler doğrudur , evet kötü bir oyun çıkardı fakat şunu da unutmayalım arkadaşlar ;

Denham Brovn maç boyunca hiç oyuna girmedi ve son period maçın bittiği anlarda oyuna alındı . Yani maçın ilk periodunda veya 2 veya 3. periodda 1 veya 2 dk oyunda tutulsaydı ısınmış olurdu , bir oyuncu 4. period soğuk olarak oyuna girerse ondan çok birşey beklememelisiniz derim. Kapasitesinin bundan daha yüksek olduğu açık ve ben son derece ümitliyim kendisinden..

Pazar günü tribünlerin fener maçları gibi full olması dileğiyle.. bi de resimler varsa görelim lütfen koysun da arkadaşlar =)
 
ya maç gerçekten çok güzeldi heleki taraftar
teknik yorum yapmıyacağım çünkü dünkü BJK takımı bize ölçü değildi
fakat 30 sayı farka giden maçta brown bencil ve kötü bir oyun sergiledi oyunda kaldığı kısa sürede
takımı tebrik ediyorum devamını pazar günü bekliyorum
 
ilk once maca giden butun herkesı tebrık edıorum herzamankı gıbı muhtesem destek verdıler takııma işte taraftarlık budur :atki
maca gelince gerckten dort dortluk bı mactı bızım acımızdan özellıkle 3 sayılık performansımız alkıslanacak cınstendı 5/9 tufan 5/7 (ole hatırlıom)fitch oynadı zaten mac 3. perıotta koptu sonrasında gayet rahat bı mac oldu
özellıkle fıtch ve tufan'ın hakkını vermek gerekıo butun takım canla basla mucadele ettı ama onların yerı ayrı bu mac ıcın yalnız sunu soylemem gerekırkı eger barıs guney gereksız bı 3. faul almasaydı fıtch okadar etkılı olamazdı yanı bu benım gorusum
 
Maç ta güzeldi taraftarda ama İnleyen nameler diye bir tezahürat vardı maçta nasıldı acaba o tezarat arkadaşlar bilen varsa lütfen yazsın...
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Bir çift lafımda şezlong taraftarlarına wilt ile koch'a :) :)
BU TAKIM SİZ OLMADANDA KAZANMAYI ÖĞRENDİ :atki :atki :atki
Ben varken bizim takım kazanamıyor ki abi. :) 5 maçta 3 mağlubiyet.(Tekel,Mersin,Telekom,Beşiktaş,Alpella) :)
Yarın geliyorum,olacaklardan ben sorumlu değilim. :)
 
BU YAZIYI üçüncü KEZ YAZIYORUM...

abi insaf kimse bilmiyo mu...?

bir bilen warsa sölesin...

beşiktaşla yapacağımız maçlardan sona tur atlarsak, diğer maçların tarihlerini yazabilirmisiniz...

eğerki 33. haftadaki fb maçına denk gelen bi tarihteyse Ahmet Cömertte yerimizi alırız...

erciyesliAslanlar
 
dogu soyturk' Alıntı:
BU YAZIYI üçüncü KEZ YAZIYORUM...

abi insaf kimse bilmiyo mu...?

bir bilen warsa sölesin...

beşiktaşla yapacağımız maçlardan sona tur atlarsak, diğer maçların tarihlerini yazabilirmisiniz...

eğerki 33. haftadaki fb maçına denk gelen bi tarihteyse Ahmet Cömertte yerimizi alırız...

erciyesliAslanlar

Maç tarihleri belli değil ve çeyrek final bitmeden de belli olmaz...
 
Arkadaşlar yarın maçtan sonra stada gidebilmek için otobüsler ayarlandı. O yüzden lütfen herkes önce salona sonra stada. Murat hocaya ve Recep Şen'e çok teşekür ederiz bunun için...
 
agizinizdan bal damliyor arkadaslar. Dacka yi ne yapar eder geceriz. Ama bugün Dacka nin o disiplinli ve güzel oyununu görünce yine imrendim valla. Biz niye böyle oynayamiyoruz?? Adamlar tam avrupa basketbolu oynuyor biz ise yandan kaymis NBA oyunu oynuyoruz. Uzunlarimiz top tutamiyor böylece sürekli is dis sutörlerimize bakiyor.
 

Üst