Galatasaray CC - Beşiktaş CT | BBL - Play-Off Ç.F (3-0)

Arkadaşlar Ne Kadar Son Dklarda Gevşesekte Yinede Çok İyi Bir Galibiyet Daha Aldık...Brown İçinde Farkındaysak Maçta Süre Alarak Düzeleceğini Kesinlikle Düşünüyorum.Maçtada Brownın Son Smaçı Pota Arkasında Koparttı Herkesi Zaten :)
 
bu oyunla ancak buraya kadar gelebilirdik bejekeyi eledikten sonra bu basketbolla hic bisey yapamayacagimiz gibi farkda yeriz bu benim kendi fikrim.hucum da yapilan bi oyun yokyaa rastgele bi oyun uyguluoruz bejeke zone yapti sasirdik orta sahadan itibaren baski yapti ya cok zor gecdik yada top kaybettik.umarim atakoye kalmadan eleriz bejekeyi....
 
Mustafa Marangoz' Alıntı:
DenHam'ın Sanki ayaKları titRiyor SeyirCimizn BüyükLüünden Korkuyor gibi BnCe TaraftaRımız Biraz iLgi GösTermeli ona güven verMeli.YapıorLarda bn görmüorsam Özür diliorum.
Mustafa konuyla bağlantılı değil ama Türkçe´yi güzel kullanmayarak verdiğin rahatsızlıktan dolayı özür dilemekten başlayabilirsin.

Maça dönecek olursam son dakikalarda bu sezonki hastalığımız gene ortaya çıktı diye heyecanlandığım anda Beşiktaş "Korkma, ben o potansiyele sahip bir takım değilim" dedi. Murat Hoca elde var 2 diyerek Akatlar´daki maçı düşünmeye başlarken Ahmet Cömert´teki maçtan oluyorduk.

Bugünkü maçta ön plana çıkan isimlerin sezon boyunca en çok eleştirilen kişiler olması ilginçti. En çok eleştirilenlerden Mitchell bugünkü maçta Fitch olmadan da iyi bir oyun sergileyebileceğini gösterdi Konya deplasmanında olduğu gibi.

Son söz; takımın sezon boyunca sağlayamadığı istikrarı taraftar sağladı. (İlk maçları bir kenara bırakırsak)
 
Geçen maçta Fitch'in yaptıklarını bu maçta genelde Mitchell yaptı. Tolga da çok yüzdeli oynayarak Mitchell'a destek verdi. Tufan yine her zamanki gibi çok özverili oynadı. Fitch geçen maça göre biraz daha durgundu. Fatih ve Graves'te fena değillerdi. Brown'ın en sondaki müthiş smacı haricinde takıma olumlu bir katkısı yok bana göre. Genel olarak takımımız iyiydi bugün. Bana göre takımımıza en iyi katkıyı Mithat yaptı bugün. Müthiş bir oyun oynadı gerçekten. Özellikle savunmada çok çok iyiydi. Ve maçın sonunda da Beşiktaşlı oyunculardan top çalarak maçı kazanmamızı sağladı. Helal olsun umarım gelecek yılda takımda kalır. Zaten büyük ihtimalle de kalacaktır takımda. Ligin en iyi yerli guardlarından birisi.

Maçın son anlarında farkın kapanmasının Murat hocayla bir ilgisi yok bana göre. Sebebi, oyuncularımızın erkenden maç bitti havasına girmesi. Murat hoca takımı gayet iyi idare etti. Bana göre tek hatası Murat Kayayı oynatmamış olması. Murat gibi iyi bir şutör bu takımda yeteri kadar süre almadığını düşünüyorum. Bunun haricinde Murat hoca gayet iyiydi.

Ve birde Tufan'ın maç sonunda taraftarların çağrısı üzerine çektirdiği üçlü forumdaki diğer arkadaşlarımında belirttiği gibi süperdi. Çok güzel bir görüntü oluştu. Tufan taraftarların 1 numaralı sevgilisi haline geldi. İleride takımda da daha büyük görevler üstlenecektir.
 
1.MAÇBelikli takım çok iyi konsantre olmuş ve ii hazırlanmış. Bjk çok eksik ve havasını kaybetmiş olsada bizim Aslanlar savaşmaya ve kazanmaya kilitlenmiş gibiydiler. İlk yarıdaki Fitch şov ve takım olarak yapılan 3 lük bombardımanı,rakibi sürklase etmeye yetti. Yükese hücum yüzdemizin yanısıra savunmadada çok hareketli ve dikkatliydik. Seyircininde desteğiyle gittikçe sertleşen savunmamız karşısında yaratıcı oyuncu ve oyunkurucu sıkıntısı çeken bjk, ilk çeyrekte adeta duvara toslamış gibi oldu. 2.çeyrekte biraz toparlanır gibi oldular ama o sırada doğma büyüme fb li oldugunu belli eden barış güney’in açıkça yaptıgı sportm dışı faule aşırı itirazları tüm takımın sinirlerini bozdu ve arka arkaya gelen teknik faullerle fark açıldı. 2.yarıda bjk nin çoluk çocugu sahaya sürmesiyle maç bitsede gitsek havasına ve tribün şova dönüştü. Sonuç olarak seriye rahat bi galibiyetle başlarken bjk yede fazla umutlanma mesajı vermiş olduk. Fitch doğal olarak maçın yıldızıydı ama sadece hücumda değil savunmadada çok gayretliydi ve takım oyunundanda fazla uzaklaşmadığı ve paylaşımcı olduğunda takımıda ne kadar yukarı çektiğini gördük. Tufan ve Mitchell’ında etkili oynadığını belirtmeden geçemeyeceğim.

2.MAÇ
Aynı muhteşem taraftar,aynı konsantasyon,aynı disiplinli takım oyunu,aynı baskılı savunma ve 2-0.
Beklendiği üzere bu kez bjk kolay teslim olmadı,maçada daha iyi başladılar ve bizimde ilk maçtaki hücum performansını yakalayamamamızdanda faydalanarak kısa bir 5’le oynadıkları hareketli hücumlarla çeyreği önde bitirdiler. Ama M.Özyer’in sezonun 2.yarısından itibaren ısrarla şans verdiği(hala fikrim değişmedi,bence çok vasat bi oyuncu)Tolga’yı sahaya sürmesiyle işler değişti. Tıkanmaya başlayan hücumlarımıza 4/5 üçlükle çare olan Tolga maçın en kilit oyuncularından biri oldu. Maçın kontrolünü tekrar ele geçirdikten sonra devreyi önde bitirdik ve 2.yarıyla birlikte yeniden maçı domine ettik ve farkı 14 e kadar çıkardıysak da anormal boyutlara ulaşan top kayıplarımız bjk nin geri dönmesine neden oldu. Tam eyvah yakalandık dediğimiz anlarda sahneye çıkan Mitchell o kadar kritik 3 lükler attıki,adeta 3 tane hançer sapladı. Fitch’in çok üretken olmadığı bi günde en kritik anlarda sorumluluk aldı ve maçın yıldızı oldu.
 
Buğrahan Koçer' Alıntı:
fark açıldığı için ikisinide dinlendirdi.ama maç riske girince ikisinide oyna almaması oynayan oyunculara güvendiği için diye düşünüyorum.eğer böyle düşündüysede kesinlikle doğru düşündü.
denham da sonunda güzel bi smaç basabildi :)

Kötü bir haber vereyim Fitchin el sorunu galiba devam ediyor dün bende salondaydım son periyodda Fitchin elini yine birşeylerle sardılar....

Maç hakkında ise aslında kötü oynamadık fakat karşımızda çok daha iyi konsantre olmuş bir Beşiktaş vardı özelikle maçta değinmesi gereken bir kişi var oda Tolga Tekinalp gerçekten bu maçta harika oynadı hem savunmada çok etkili oldu hemde çok kritk anlarda ondan çoktafazlagörmediğimiz üçlüklerle

Brown diğer maçlara göre fena değildi top kayıplar yaptı çokça ama son smaçı cuk diye oturdu :)

Onun dışında Tufan için birşeyler söylememe gerek yok 1 Sabri 2 Tufan :muhaha :muhaha
 
İlginç bir takımız. Kadro olarak bakıldığında aslında çok yetenekli ve potansiyelli oyuncularımız var ama mücadele olarak baktığımızda Tufan haricinde herhalde mücadelesinden gururlandığımız bir oyuncu yok. Play-off'a kalamayan Selçuk play-off'a son sıradan giren Dacka bizden daha iyi mücadele ediyor.

Beşiktaş'ın şu haline bakıyorum; maçın sonunda hala bir şekilde direnmeye çalışıyorlar. Beşktaş'a yenilirsek herhalde beşiktaş taraftarı kartal'ın ölüsü... diye inletir ortalığı. Galibiyet iyi güzel tabi ama ben hala takımın ne oynadığını oyunculardan bazı oyuncuların neden oyunda kalıp diğer bazılarının neden kenerda bırakıldıklarını anlamakta güçlük çekiyorum. Şu maçın kilit adamlarından birisinin tolga olması enteresan. kariyerinin yüzdeli oyunlarından birisini sergilememş olsa belki de bu maçı kaybedecektik.

Varsayalım (körün taşı denk geldi) ve dacka, fb'yi eledi. yari finalde dacka ile oynarız ve bu oyunla dacka'yı eleyebilir miyiz bilmiyorum. Biz aynı oynuyoruz ama Dacka'nın mücadelesi takip ettiğim her maç artmakta. Bizim sene başında deneyip beğenmediğimiz Sinan Güler adamların önemli oyuncularından biri olmakta.

Neyse beşiktaşı nasıl olsa eleyecek gibiyiz de ya sonra...Galibiyet önemli ama istediğim galibiyet değil adımıza yakışan bir mücadele. o mücadele verilirse harcana emek bir şekilde karşılığını alıyor. Dacka önce play-off'a kaldı. sonrasında ise süpürülmedi en azından...
 
son mac cok kritik belki reese oynayabilir büyük taraftar kitlesi gelecektir akatlar a bu maç için bişey konusmak zor gibi ama bizim takımda büyük özveri gösterecektir umarım rehavete kapılmazlar bjk de her an cezayı kesecek oyuncular var cevher ve erdal gibi
 
Belki kızacak bazı arkadaşlar ama içimden bir ses diyorki seri 2-2 ye gelse bizde son maçı a.ipekçide full salonda oynayıp elesek güzel olmazmı???
 
reese bu maçta oynayacağını sanmıyorum.omzundan amaliyat olması gerektiğini duymuştum televizyondan.zaten harveyin oynamayacağı kesin adam kendini riske emek istemiyir.herkes bizim fitch gibi değil kırık parmakla oynayamaz.yabancılarımızdan gelecek sene takımda kalacak bir oyuncu göremiyorum.fitch gider.mitchell avrupa için yetersiz gönerilir.brovn'ın kalma ihtimali cok az.bi tek gravesin kalması lazım.malik dixon her geçen dahada özlüyorum.seneye gelir inşallah.beşiktaşın bize karşı şansı yok.
 
arkadaslar fitch ve gravesi neden o kadar kenarda tuttu macın son ceyregınde arkadaslardan duydum kadarıyla tartısmıslar dogru mudur
 
graves sekiyordu bir pozisyondan sonra ondan dolayı dünlendirmiş veya riske atmak istememiş olabilir.fitch konusunda bi bilgim yok ama sezon içinde boyle bir durum olmuştu.inşallan konsantrelerini düşürecek bi olay yaşanmaz bu alıp rahatlamamız lazım.Bu arada maçı NTV vericekmi?
 
Beşiktaş Futbol Takımı'nın 9 Mayıs Çarşamba Günü Oynayacağı Fortis Türkiye Kupası Final Maçı Nedeniyle;
Beşiktaş Cola Turka-Galatasaray Cafe Crown
Play-Off Serisi 3. Maçı
8 Mayıs Salı Günü Saat 18:30'da Akatlar Spor Salonunda Oynanacaktır...
 
Graves'in çok büyük bir sorunu olduğunu sanmıyorum bir pozisyondan sonra sekmeye başladı ama sonradan toparladı

Ama maalesef Fitch önümüzdeki maçta oynamayacak galiba çünkü kenara oturduktan sonra eli sarıldı sonrada maçın bitmesine 6 dakka kala soyunma odasına gitti :?
 
Darüşşafaka ilk maçta deplasmanda Feneri yenmiş. Beşiktaşı geçersek mutlak rakip kim onu merak etmeye başladım.
 
Cem Baba' Alıntı:
Darüşşafaka ilk maçta deplasmanda Feneri yenmiş. Beşiktaşı geçersek mutlak rakip kim onu merak etmeye başladım.
kesin fülker olur rakibimiz dacka daha fazla dayanamaz ama feneri eleyebilir miyiz bence hayır cok zor elemek fülkeri :? hele hele basden fıtchı tutarsa tarıhı farkla yenılırız
 
maçın salı gününe alınması kötü oldu.NTV nin verip vermeyeceğide muamma.Çünkü yarın aynı zamanda ülkerin daçka ile maçı.var umarım bizim maçı verirler. çünkü bu maçta iş bitebilir.Olmada bari E2 verse.
 
18:30 da cok seyirci gidecegini sanmam reese ameliyat olacakmıs tv'den öyle dediler bence oynamaz harvey tamamen iyileşmiş ama teknik yönetimle sorunları varmış oynamak istemiyormus ya şu maçı da alalım yeter yaa ama alacagız ALLAH'ın izniyle.
 
Fitch geçen maçta eline buz sardırttı.Ayrıca soyunma odasınada gitmedi maç bitene kadar.
 

Üst