- Murat Ozyer'in coaching'ini begeniyorum,koçu ve menajeri takım kurarken yaptıkları oyuncu seçimleri nedeniyle elestiriyorum yoksa saha içi performansı,iyi niyeti, gslılıgı,iş ahlakını takdir ediyorum.(aksi örnek fbli Halil Üner..?)
- Koç için son bir söz Erman Kunter, Ercüment Sunter,Murat Didin'den (Aydın Örs'ü saymıyorum bile) hangisini alabilirdik ki?Bu isimlerin ardından Murat Özyer'den daha iyi olduguna emin oldugunuz kim var ki?
- Tolga ve Mithat'ın sezon başı durumları bugünden çok mu farklıydı o zaman göremediler mi transfer ederken ne düşündüler..(takıma abilik edeceklermiş)
- Mitchell'ı ayrıntılı tartışmayacagım ama bizim istedigimiz sisteme(avrupa basketbolu) uygun mu,tahminim transfer ederken hızlı basketbol oynayacak bir takım tasarlanmıştı..
* Analizleri SEZON SONU'na bırakalım bugün için Gerçekçi Hedefler ve Yapılabilecekler üzerine kafa patlatmanın daha iyi oldugu açıktır sanırım:
* Ligi buyuk ihtimal 5.tamamlayacagız.4 yada 5 bitirmekten çok play-off'ta Besiktas'ı eleyip eleyememe daha buyuk onem tasıyor..Gidişat ve takım yapıları bu konuda beni karamsarlıga iterken,mucize oldu almanlar bize buyuk bir iyilik yaptı.Murat Didin'in ayrılması olabilecek en iyi seydi Yumusak Takımımıza kok sokturen Didin'in yoklugu,Besiktas'a karsı sansımızı arttırmıstır.
* Graves alcak posttan sırtı donuk top aldıgında donerek atısları feleket dort macında da bu tip atışları dengesizdi.Ancak potanın 1 metre cevresinde topla bulusması lazım.Fatih zaten bos durumdayken bile bırakın sayı yapmayı steps yapmaması bile basarı..Cemal bu pozisyonlarda sayı yapmada basarılıyken berbat faul attıgını herkes bildiginden faullere maruz kalıyor ve kolay sayı uretemiyoruz ACİL 3-4 oynayabilen skora katkı yapabilecek biri gerekli ha COK KALİTELİ OLMASA DA OLUR,Efes ve Fener aradıgını bulamadıgı icin adam almayabilir ama bizim takımın boyle bir lüksü daha dogrusu kadrosu yok..