Galatasaray CC - Fenerbahçe Ülker

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Arkadaşlar ben Bayrampaşa Sağmalcılar'dan metroyla gelmeyi düşünüyorum Ahmet Cömert'e nasıl olabilir bir tarif edebilir misiniz? ya da başka bi öneriniz var mı ? bir de bilet fiyatları ne olur?

arkadaslar bence biz kendi işmize bakmalıyız çok önemli bir ülker maçı öncesi bjk ve murat didini konuşmak bnce çok yanlış bizim yarınki maça konsantre olup ahmet cömerti ülker için cehenneme çevirmeliyiz tabi bunu yaparken dikkatli olalım çünkü hakemler en ufak bir hareketi gözleyip salonu boşaltıp orayı ülkere cennet yapmak için uğrasacaklardır

bu maç ahmet cömertte olduğu iyi çünkü apdi ipekçiye göre az olması hem sesin fazla yankılanmasını sağlar hemde apdi ipekçiye göre daha iyi bir atmosfer oluşturulur ahmet cömertte diye düşünüyorum..birde apdi ipekçide olmasının kötü yanı fb evdeki maçlarını apdi ipekçide oynuyor yani o potaya alışkınlar..GALATASARAYIMIZ ise alışkın değil hem fenerbahçe için daha iyi her ne kadar apdi ipekçiyi full doldursakta adamlar kendi evinde oynuyor gibi oynarlar...bildiğim kadarıyla antremanı fln da apdi ipekçide yapıyor fb..bence ahmet cömertte olması çok iyi...En güzelide En harikasıda Fitch::: iLe Graves:: ikilisini bir arada görecem..hemde fbye karşı..Hele bide fbye koyarsak çok harika bir hava olur....Dicem Tek Şey şu: Yarınkı Maçta Galatasaray'ımıza Ölümüne destek Verelim..Gerekirse Sesimiz kısılsın,yırtınalım..!takımımız herşeyi hak ediyor Haydi aslanlar..! :atki :atki :claps :claps

arkadaşlar bende yarın maça gidecem ve yarınki maçtan en büyük beklentim 40 ddka boyunca salonda durabilmek...Burdan bütün maça gidecek arkadaşlara diorum sahaya lütfen bişey atmayalım takımımızı 40 dkka boyunca destekleyelm ve
ÜLKER İ AHMET CÖMERT CEHENNEMİNE GÖMELİM...
:atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki

Bu macı almaktan baska care de yok yolda yok....

Bu mactan sora taraftarın takıma degısecek emın olun...

Hıc bı buyuk macı kazanamadık !

evt ümraniyeden baya bi adam gelcek inş girebiliriz içlerinde bende olcamm baya bi gelio ümranie tayfa beyler 9:30 da belediyenin önünde buluşalımm

bu ezikleri şole dillere destan yenmemiz lazım! ki yeneceğimize de sonuna kadar kadar inanıyorum aslanlar gene yürekleriyle oynayacaklar. :atki :atki

Arkadaşlar, unutmayın yarın herkes kırmızı giyecek.

Lütfen unutmayalım !

Fırat Aydın' Alıntı:
Arkadaşlar ben Bayrampaşa Sağmalcılar'dan metroyla gelmeyi düşünüyorum Ahmet Cömert'e nasıl olabilir bir tarif edebilir misiniz? ya da başka bi öneriniz var mı ? bir de bilet fiyatları ne olur?

ilk soruma hala cvp alamadım bir bilen yok mu arkadaşlar ??

arkadaşım vallah.sağmalcılarda şirinevler metroya geciceksin.şirinevler metro yönüne git.şirinevler köprüsü var ataköyün orda.metro geçio orda sor gösterirler.ok.ben o kadar tarfi edebilirim k.bakma.

Oğuzhan Çetinkaya' Alıntı:
arkadaşım vallah.sağmalcılarda şirinevler metroya geciceksin.şirinevler metro yönüne git.şirinevler köprüsü var ataköyün orda.metro geçio orda sor gösterirler.ok.ben o kadar tarfi edebilirim k.bakma.

Kardeş metrodan in Ataköy'de Sarı Kırmızıları takip et yeter :)

arkadaşlar yarın için bi pankart hazırlığı warmı acaba ?

Yavaş yavaş maç saati yaklaşıyor.Hadi Aslanlar güveniyoruz size.

Bende 1 saat sonra yola çıkacam arkadaşlarla.

Unutmayın ! Herkes kırmızı giyinsin.

nolur hiçbir zaman susmadan (allah korusun fark 40 sayıya çıksa bile)gs seyircisinin büyüklüğünü anlasınlar sadece başarıda değil her zaman tam destek anırarak bağıralım (1 hafta konuşamayalım)hem centilmen hem pisikopat olalım kulakları sağır edelim ahmet cömerti yıkalım aslanlar hadi

arkadaşlar artık kırmız tişörtlerimiz giyip sefere çıkma vaktidir.ama benimde bi isteğim var 40 dakika sahada kalabilmek.ne olursa olsun sinirlerimize hakim olmalıyız.takımımız taraftar güçü ile değişik oynuyo.herkese gösterelim ne kadar ateşli VE aynı zamanda centilmen bi taraftar olduğumuzu..HADİ EVDE OTURMAK YOK HERKES BİR AN ÖNCE AHMET CÖMERTE... :atki :atki :atki :claps