Tadından yenmez.Burak Barut' Alıntı:Elano'yu Brezilya Milli Takımına satsak nasıl olur ?
Tadından yenmez.Burak Barut' Alıntı:Elano'yu Brezilya Milli Takımına satsak nasıl olur ?
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Misimoviç 10978 metre ile takımın en çok koşan oyuncusu, şaşırtıcı gerçekten.
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Şamil Turançiftçi":15bkf843]Misimoviç 10978 metre ile takımın en çok koşan oyuncusu, şaşırtıcı gerçekten.
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Şamil Turançiftçi":2ttgksv5]Misimoviç 10978 metre ile takımın en çok koşan oyuncusu, şaşırtıcı gerçekten.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Misimoviç 10978 metre ile takımın en çok koşan oyuncusu, şaşırtıcı gerçekten.
Semih Ural' Alıntı:Maç içinde kendi eğlencemizi kendimiz yaratmasak heralde maç sonu kapalının bi köşesinde uyuyakalmış filan bulurlardı beni.
Dün maç içinde de söyledim eğer bu takım bu sene Türkiye şampiyonu olursa bu Galatasaray tarihinin en büyük başarısı olur bu çok net.
Maçtan sonra yabancılar tribüne gelirken koşarak soyunma odasına kaça Mustafa Sarp, muhabbet ederek tribünü sallamadan sahayı terk eden Ayhan ve Servete tüm iyi dileklerimi iletiyorum. Umarım tez zamanda da defolup gidersiniz bu takımdan da tüm ruhsuzlardan kurtuluruz.
Son not: Sabri Sarıoğlu sen futbol ilahısın =)