Galatasaray | Mayıs 2021 Seçimli Genel Kurulu

Sizce yeni başkan kim olmalı ?


  • Kullanılan toplam oy
    55
Hadi bakalım hayırlı olsun.
Kongreyle ilgili kulis bilginiz var mı? kim önde görünüyor?
taraftarlar arasında seçim olsa kesin Burak Elmas kazanır gibi görünüyor ama Kongre'de durum ne olur çok emin değilim.
Bence çekilmeler olacak metin bey ve ibrahim bey çekilecek gibi görünüyor yiğit beyin iddası 2500 oy alacağız diyor ilginç geldi bana
 
EŞREF HAMAMCIOĞLU

Aslında adaylar içinde listesi en sağlam olan o ama basketbol bütçesini açıkladığı günden beri benim gözümden düşmüştür.

Listesinde Cemal Özgörkey var aslında başkan adayı olabilecek biriydi,bu listenin başkan adayı o olsaydı Hamamcıoğlu onun listesinde olmuş olsaydı Özgörkey seçimi kazanabilirdi.

Tuncer Hunca var listede,başkan adayıydı çekildi biliyorsunuz,önemli bir isim

Ahmet Yavuz var,emekli general,siyasi programlarda görmüşsünüzdür,çok kaliteli bir isim ama yönetimde ne rol alacak bilemiyorum,disiplini mi sağlayacak : )

Rahmetli Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin var

Ama ne olursa olsun basketbola yatırım yapmayacak bir adayı desteklemem,umarım seçilmez
 
Yiğit şardan orada ehveni ser gibi diğer adaylara bakınca burak bey 100 milyon dolarla geliyoruz diyor sonra 500 bin tl olayına tepki gösteriyor sanki kulübü soymaya gelen liseci ekip gibi davranıyor metin bey başta söylemleri güzeldi o şaşırdı bence eşref beyi biliyorsunuz zaten yiğit bey eğer adaylar sağlam olsa çıkar miydi bence çıkmazdı
 
Yiğit şardan orada ehveni ser gibi diğer adaylara bakınca burak bey 100 milyon dolarla geliyoruz diyor sonra 500 bin tl olayına tepki gösteriyor sanki kulübü soymaya gelen liseci ekip gibi davranıyor metin bey başta söylemleri güzeldi o şaşırdı bence eşref beyi biliyorsunuz zaten yiğit bey eğer adaylar sağlam olsa çıkar miydi bence çıkmazdı

500 bin TL olayına tepki göstermekte gayet haklı Mustafa Cengiz aday olup TV'ye çıkarken kimse ondan para istedi mi yok bu para şurda burda kullanılacak diye bi şey de denmemiş sadece 500 bin TL verirseniz program yaparsınız gibi saçma bi dikte edilmiş bir şey var kim olsa tepki gösterir. Göstermeli de zaten.
 
Olayi paraya baglamak ne kadar aci verici .

Gstv kuran Baskanda kendinden sonraki bütün baskanlardan para isteseydi olurmu böyle bir sacmalik.
 
Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar dostlar. Galatasaray'ın daha aydınlık bir geleceği için Burak Elmas'ın başkan olması gerektiğine inanıyorum. Bu arada yazılmadı ama dün Burak Elmas'ın, Eyüp Yıldız'ı programında ki şu söylemi çok önemli.

“Yeni spor salonumuzun kapasitesi 15.000 kişi olacak. Çünkü hedefimiz Euroleague A lisansı almak.”

Ayrıca Onyekuru transferi için sürenin uzatılması gerektiği konusunda Monaco ile görüştüklerini de açıkladı.

Bir çok proje açıklayan, söylem ve iletişim tarzıyla diğer başkan adaylarından çok daha önde olduğu aşikar. Ayrıca kim ne derse desin cevap vermiyor onlarına seviyesine de düşmüyor, sadece projeleriyle ilgileniyor. İnşAllah genel kurul gerekli olanı yapar. Başkan olması gereken Burak Elmas'tır. Ama bunu engellemek isteyenler olabilir. Özellikle Eşref Hamamcıoğlu ve Yiğit Şardan başkan olursa hepimize geçmiş olsun.
 
Burak Elmas'çı olmamak için zor tutuyorum kendimi : )

Kendisiyle ilgili tek soru işaretim yönetim listesi,yönetim listen kadar güçlüsündür,Ali Koç bunun bir örneği,kendisi çok güçlü olabilir ama yönetim listesi zayıf,sonuç ortada,3 yıllık fiyasko
 
Metin Öztürk seçilirsem 1 yıl sonra kongreye gideceğiz demiş,Mustafa Cengiz bu vaatle seçim kazandıya aynısını deniyor işte.Seçilirse Mustafa Cengiz ( 2 ) olur benim gözümde.Zihniyet aynı,söylemler aynı,imaj da çok farklı değil.Ciddi adaylar çıkmayınca kendisini sevdirdi taraftara,D.Özbek'i kongrede yenen M.Cengiz içinde aynı duyguları hisetmiştik.

Madem bir sene sonra seçime gideceksin Burak Elmas lehine çekil daha iyi.

Yiğit Şardan - Albayrak ikilisi başımıza gelirse bunun sebebi M.Öztürk ve E.Hamamcıoğlu'dur.
 
Adaylardan Başkan olmasıni istemediğim tek isim Hamamcioglu. Diğer 4 isimden hangisi olursa olsun çok üzülmem. Olurda Eşref Hamamcioglu Başkan olursa, bu zât gidene kadar bir atkı bile almayı düşünmüyorum ve yine kombinelerimi yenilemeyi de!.

Bence adaylardan en zayıf isim İbrahim Ozdemir. Metin Ozturk, Burak Elmas'ın listesine dahil olabilir seçime 1-2 gün kala, diğer türlü onun da yarışta şansının olmadığını düşünüyorum. Muhtemel Burak Elmas - Yiğit Sardan yarışı olacağına inanıyorum. Fakat bu Başkan ya da bu Yönetim bizi alıp taşır, başarılı olur diye bir isim üstünde genel bir destek yok hâlâ!.

Diger taraftan 4 adaydan en farklı söylem Şardan'ın, Terim kulübün elemanı olup işini yapacaksa çalışmayı düşünürüm mesajı verdi. Diğer 4 aday her türlü yolumuz Terimle diyerek vaatlerde bulundular. Bakalım hayırlısı Camia için.
Umarim kim gelirse; yillardir bekledigimiz Salonumuzu inşa eder, potansiyelli bir takım yapıp Eurolegue lisansı almak için hedef koyar, Kadınlarda da bizi yukarı çıkaracak, şampiyonluğu getirecek gerekli transferleri yapar. Her ne kadar bunlar Kulübün içinde bulunduğu mali durumlardan dolayı pek olası gözükmese de taraftar olarak Yönetimden istemek hakkımız. Bir zahmet sponsor bulmak için daha fazla çalışsınlar, gerekirse kendi şirketleriyle sponsor olsunlar (bknz FB Beko)...
 
Bence adayların terim üzerinden mesaj vermesinin nedeni başarı veya başarısızlık değil terimi göndermek isteyen bir kitle var bu bence yari yarıya yiğit bey oraya oynuyor eşref bey hem lisecilerin oyunu hem de terimi göndermek istiyenlerin oyunu almaya çalışıyor burak bey ve metin bey se hem terim yanlilarinin oyunu hem de lisecilerin oyunu almaya çalışıyor ilginç bir şekilde benim fikrim yiğit bey terimi göndermek istiyenlerin oyunu hemen hemen alacakmış gibi görünüyor 2 olan kişi kim olur bilemiyorum hepsi bölünebilir o aşama da bu durum eşref bey ile burak beyin oylarının hemen hemen aynı çıkabileceği 1000 civarında olabileceği düşünüyorum biraz geriden metin bey geliyor ibrahim bey 100 civarı oy alır bence
 
Yiğit Şardan güven veren bir profil çizmiyor. Basit hataya müsait bir hareket tarzı var gibi. Galatasaray 'ın ihtiyacı disiplinli ve ayrıntıcı bir başkan bana kalırsa.
 
Metin Öztürk seneye bir daha seçim olacak diyerek büyük hata yaptı. Sen seçilmişsin bir daha seçim vaat etmek seçim vaadi mi olur? Mustafa Cengiz ve ilk ekibi seçim vaat etti çünkü Dursun baskın seçim yapacağım diye tüm teamülleri yıkmaya çalıştı. Yani 2018 Mayıs seçimi doğruydu.
Zaten zamanında yapılmış bir seçimin vaadi ise 1 sene sonra bir seçim daha yapacağız olmaz. Güvenoyu almış olacağız diyor beyefendi bir de.
Yiğit Şardan zaten 150 bin dolar meselesinde yaptığı saçma sapan açıklamalarla kendini bitirdi. Önce ben istemedim avukatlarım istemiş dedi, sonra 10 yıl önce yapmış olduğu bir açıklama ortaya çıktı ve burada tam tersini söylüyordu. İYani başkanlığa aday kişi açıkça yalan söyledi. En son bir konuşmasında da kim para bırakmş diye açıklama yaptı. O zaman ilk yalanı neden söylediniz?
Eşref Hamamcıoğlu zaten "benim listemde birleşmek istediler" diyerek yalan söyledi.
İbrahim Özdemir ise neden aday olmuş belli değil. Dün Aspor'da ki yayına tahammül edemedim.
Burak Elmas tek seçenek gibi kalıyor.
Bir de kimse yeni bir tüzük ve üyeliklerle ilgili düzenlemeden bahsetmiyor. Seçimlerin Tevfik Fikret salonundan çıkarılması gerektiğini de umarım bu yaşananlarla anlamışlardır.
Bir de başkan adaylarının birisinin listesinde Beşiktaşlı olduğu söylenen biri var kim o ve hangi başkanın listesinde ve Beşiktaşlı biri nasıl oluyorda Galatasaray Kongre üyesi?
 
Başkan adayları birazdan Galatasaraylılar Derneği'nin Youtube kanalında bir araya geliyor. Canlı yayını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:

 

Üst