Siyaset yasak, hem forumun hemde kendi başını belaya sokacaksın.
Sadece GS forumlarına yazdım, öyle oldu, yani GS taraftarının % 90 ını bunu istiyor.[/quote:17vcg4d0]Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Volkan Kiziltas":17vcg4d0]Lafın gelişi abi o sakın yanlış anlama.
Güçlenmemizi istemeyenlerin sayısı hayli fazla. %51 olumlu, %46 olumsuz...[/quote:33zcknlo]Uğur YILMAZ' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":33zcknlo]http://www.turkbasket.com/anasayfa.asp
Türkbasketin anketine herkes katılsın!
Güçlenmemizi istemeyenlerin sayısı hayli fazla. %51 olumlu, %46 olumsuz...[/quote:3p0umxno]Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Uğur YILMAZ":3p0umxno][quote="Eyüp YILDIZ":3p0umxno]http://www.turkbasket.com/anasayfa.asp
Doğan Aksu' Alıntı:peki bişey sorucam hangisini tercih edersin
şampiyonluk yolunda büyük katkı sağlayacak bir sponsoru mu
yoksa bir tezahüratı mı
bir tezahürat gider bin tezahürat gelir ama bu sponsorluk olursa şampiyonluk yolunda muhteşem bi iş başarmış olunur
Güçlenmemizi istemeyenlerin sayısı hayli fazla. %51 olumlu, %46 olumsuz...[/quote:3jrfhrxk]Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Uğur YILMAZ":3jrfhrxk][quote="Eyüp YILDIZ":3jrfhrxk]http://www.turkbasket.com/anasayfa.asp
Hakkı Balkancı' Alıntı:[quote="Onur Yavuz":2r3827a8]Uğur olaya bir Ankaralı gözüyle değil basketbolsever gözüyle bakıyorum. Destekçi kuruluşlara (sponsorlara) karşı değilim, günümüz şartlarında buna mecburuz. Güçlü bir Telekom desteğine evet ama birleşmeye hayır. Ama kabul etmek gerekir ki birleşme çok farklı bir olay.
Benim için de basketboldaki başarı ön planda ama elde edeceğimiz şampiyonluk birleşme ile gelecekse varsın gelmesin.
Bu anlaşma ile ilgili olarak bu tabirleri kullanamazsın, burası GS forumu eleştirirkende buna göre eleştir, kucağa oturmak tabirini fenerliler bile kullanmıyor.Can Bulubay' Alıntı:Cafe crown a da zamanında çok karşı çıktım,çıktık ama bunda yine cafe crown ismi geri planda kalıyordu epey...
Ama telekom ismi bambaşka duygular yaratıyor...
Sanki bu birleşmeyle herşey dibe vuracakmış gibi...
Hatta buna birleşme falan da denmez artık,düpediz kucağa oturma denir...
Koccca Galatasaray oturacak kucak arıyor,işin özeti budur...
Gerisi hava,cıvadır...
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Bu sponsorluğa karşı çıkanları karşı çıkmayanlara karşı saygılı olmaya davet ediyorum....
3 Yıldır ülker'in önümüze attığı paraya sessiz kaldık, şimdi daha prestijli vede bizi ileriye taşıyacak bir proje çıkmışken resmen ağıt yakıyoruz, peki telekom olmasın diyenler aslında ülker ile devam edelim diyorlar bu içlerine siniyormu???
Ayrıca eni sonu bu bir sponsorluk anlaşması olacak, şubeyi yine GS yönetim kurulu yönetecek, yine sarı-kırmızı aslan arma ile çıkacağız maçlara, gerisi sadece teferruat şimdilik!
Son olarak bu birleşmeyi fb-bjk-telekomlular'da istemiyor sizce bir tuaflık yokmu????
öylede onur abi bence değil tüm galatasaraylılara sorsan 100kişiden 99u benim gibi düşünür ezeli rakibimize 10bize 3milyon dolar veren bir sponsorla devam edelim diyen ve bizle birleşmey düşünen tt yi istemeyen ya fenerbahçelidir yada gerçekten basketbolda şampiyonluğa gerek yok diyebilen bir arkadaştır bence...Onur Yavuz' Alıntı:Arkadaşlar fikirlere saygı duyalım ve kimin kime neden oy verdiğini sorgulamaktan vazgeçelim. Bu kişiler gerek görürse oy verme gerekçelerini açıklarlar.