acik acik hersey ortada...pota altinda ne kadar zayif oldugumuz bir kez daha ortaya cikiyo...hala daha 1 kontenjanimiz bos ve hollman a sabretmeye devam ediyoruz...bu takim bu kadroyla bu teknik yonetimle ligi 4. bitirirse buyuk basaridir!!! Ciddi ciddi hayal kirikligina ugramaya basladim Murat hocanin performansi karsisinda!!! Murat Ozyer eli sicak bi oyuncuyu 6 dk. boyunca yaninda oturtmasi (23 sayi atmis o ana kadar Fitch ve 31-29 ondeydik cikana kadar) TAM ANLAMIYLA Bi ANTRENORLUK DEHASI OLSA GEREK...tamam oyuncuyu dinlendireceksin ama 6 dk. diil...
bu takim orta sira takimlarina ve dusmemeye oynayan takimlara ustunluk saglasin die kurulmadi, aksine min. 4 lugu hedefleyerek kuruldu,yukaridaki takimlara kafa tutsun die kuruldu...ancak bana sunu soleyin ilk ilk 3 teki hangi takima kafa tutabildik...resmen ezildik hepsine karsi!!! ki bugunde ayni sey oluyo...allah bizi fitch siz gunlerden korusun..ankaradaki telekom maci gibi potayi goremeyiz yoksa gene!!!!
bu takim orta sira takimlarina ve dusmemeye oynayan takimlara ustunluk saglasin die kurulmadi, aksine min. 4 lugu hedefleyerek kuruldu,yukaridaki takimlara kafa tutsun die kuruldu...ancak bana sunu soleyin ilk ilk 3 teki hangi takima kafa tutabildik...resmen ezildik hepsine karsi!!! ki bugunde ayni sey oluyo...allah bizi fitch siz gunlerden korusun..ankaradaki telekom maci gibi potayi goremeyiz yoksa gene!!!!