Galatasaray-Türk Telekom

Hıc kımse de suc muc yok yapmayın boyle mucadele ayakta alkıslanır..
Kımse prım yapmasın gereksız yere ya yazıktır ....
 
Telekom a gercekten darbe vurma imkansiz. Momentum filan dinlemiyor adamlar en kritik anlarda macin dönecegi anlarda üclükleri sokuyorlar..biz bu maci FB Ülkere karsi oynasak ezerdik kesinlikle son dakkikalarda farka bile giderdi.. Telekom asiri disiplinli bir takim ne yaparsan yap oyundan kopmuyorlar..son olarak ufak tefek olaylara ragmen taraftar muhtesem di..ligin en iyi taraftarina sahibiz bence..helal olsun hepsine..bence bu takim Fenerbahceyi de Efesi de yenebilecek gücte..bu mac kendimize güven acisindan iyi oldu...fazla da bisey kaybetmedik üzülmeyelim fazla..
 
Muratcan o şanslı atışlarını zaten genele yaysa şu anda NBA'de 3 sayı liderliğine oynardı.bi adama böyle ballı basket şansları 40 yılda 1 gelir.ne şanssızlıkki o da bizi geldi buldu.
 
evet ya o muratcan ın bir tane attıgı gercekten balaydı ama muratcan cok profesyonel gecen senlerde ekmek parası kazandıgı takımına karsı yurekten oynadı nasıl olsa su anda telekomun ekmeginni yiyor!
 
12*3 = 36 sayı sadece 3lükden, ona göre yorumlar


GALATASARAY CAFECROWN: 82- Gerald Fitch 24, Fatih Solak 4, Tufan Ersöz 17, Darrell Mitchell 22, Jerry Holman 8, Cemal Nalga 2, Burak Sezgin 3, Mithat Demirel 0, Murat Kaya 3, Tolga Tekinalp 0

TÜRK TELEKOM: 92- Derrick Alston 16, Erwin Dudley 11, Tutku Açık 14 sy, 11 ast, 2 rb, Muratcan Güler 21, Alper Yılmaz 0- Haluk Yıldırım 11, Jan Jagla 16, Barış Ermiş 2

1 SAYI: G.Saray (16/23- % 70)- Telekom /22/34- % 65)
2 SAYI (Yakın): G.Saray (11/29- % 38 )- Telekom (16/23- % 70 )
2 SAYI (Orta): G.Saray (4/8- % 50 )- Telekom (4/8- % 50)
3 SAYI: G.Saray (12/32- % 38 )- Telekom (10/23- % 43 )
RİBAUNT: G.Saray 31- Telekom 37
TOP ÇALMA: G.Saray 11- Telekom 10
TOP KAYBI: G.Saray 11- Telekom 15
 
yine herkes fitchi asmaya başladı
adam kaçtane savunma ribaundu aldı
adam kaçtane kendi topunu kovalayıp hücüm rib. yaptı
adam kaçtane pasa arası yaptı
adam kaç tane asist yaptı arkadaşlar abilerim yapmayın ona bakarsın
mithat hiç bişe yokken lak diye 3 lük atmaya çalıştı niye onu kimse hatırlamıyor :?
ya ne diyelimki unutmayalımki fitch 12 dakikada 20 sayı atmasa maç 12.dakikada 30 sayı fark olurdu
 
Anıl Sezgin' Alıntı:
Serefsiz Tutku nun da Jagla nin da Murat Can nin da Haluk un da Alston nun da allah belasini versin serefsiz köpekler allahindan bulsunlar.
Bizim aslan takima da helal olsun cok güzel savas tilar ama olmadi o saydigim serefsiz lerin yüzünden ve tabi ki hakem in de allah belasini versin serefsizler her attiklari sut girdi esek sansi var serefsiz lerde.

bu uyarıyı yazmak benim vazifem değil ama bu forumun bir seviyesi var buraya yazdıklarını telekomlu oyuncular okumuyo boşuna kendini tatmin etme forumu da kirletme.

maçta fitch yine aynı fitch'di ama bu kez çok aşırı motive olduğu için bütün şutlarını attı açıkçası ben ilk çeyrekteki fitchi beğendim hem pas attı hem de şutlarını soktu ama işte her maça bu kadar konsantre olamaz.

mitchell; savunmasına alıştık ama artık hücumda da aktif rol almaya başladı tufan'ın boş üçlüklerini hep o hazırladı bravo dostum ;)

tufan'ı söylememe gerek yok. hepimiz zaten izledik. bizim bu adama uzun yıllar ihtiyacımız var. seneye ve ondan sonraki seneye kesin kadroda bulunmalı.

burak kaptan da kaptan sıfatının ona ağır geldiğini gözümüzün içine soktu adeta.

murat, fatih, holman, cemal: bu elemanlar bugün sınıfta kalan oyuncular. cemal tecrübesizliğine yenik düştü bence o bir kenara da diğerlerine ne oluyo onu anlamadım.

tolga ve mithat; takımımızın emeklileri. mithat bi ara fatih'in bacağına pas verdi, ya bu adam alman milli takımında OYUN KURUCU değil mi, nasıl böyle pas atar?

sonuç itibariyle bugün takımımızın fitch'siz daha heyecan verici olduğunu gördük hepimiz. fitch'e de fazla yüklenmek istemiyorum ama sonuç itibariyle böyle yani. bu sene bu kadroyla devam, seneye bir-iki takviyeyle şampiyon oluruz. eğer kadro değişicekse de biran önce alınsın oyuncu çünkü playoff öncesi alınan yabancının kendisine de bir faydası dokunmaz!
 
kenardan gelecek oyuncular aihtiyacimiz war her dakika temposu yuksek yada faul yapma luksumuzun oldugu bi takim olunca sampionluga oynayabilirizzz
 
Aybars OZTAS' Alıntı:
nedemek bu peki seyirciyi etkileyen lere bi lafin yokmu ewet bi yanli syapildi ama ufak tefek sey bu her salonda oluo buyutmenin bi anlami yok.....

HELAL OLSUN SON ANA KADAR TAKIMI DESTEKLEYEN TARAFTARA

gonul isterdi o kucuk seylerin atilmamasi ama hakem we eger raporunda tutku denilen onun bunun cocugunun yaptiklariyla yazilmazsa bu federasyon artik gercekden bitmis demekdir...10 bin ytl ceza weriosun Fenerbahçe taraftari etkilendi diosun burda oyuncu etkilio GALATASARAY taraftarini bu dah a buyuk bi suc[/b]

o aradan sonra takım maçtan koptu..yazıklar buna..spor böyle bişey işte,anlık patlamalar maçların skorlarını tersine çevirebiliyor..başka maçlarda olması yada fenerbahçe'ye verilen cezalarla kıyaslamayalım kendimizi..biz galatasaray'lıyız ve duruşumuzla,hareketlerimizle örnek olmalıyız bence..tutku o hareketi çektiğinde bi galatasaray tezahuratı yapılsaydı,bu forumda nasıl yendik telekomu diyecektik,ben eminim..saygılar ve iyi akşamlar..
 
2 SAYI (Yakın): Telekom (16/23- % 70 )
2 SAYI (Orta): Telekom (4/8- % 50)
3 SAYI: - Telekom (10/23- % 43 )


böyle bi % yok yalnız.. :roll:
genel olarak bakılınca 54 şutun 30'unda isabet var % 60 lara yakın pes valla..bu yüzdelerle pano gelse duramazdı telekom'un karşısında..inanılır gibi bi % değil bu..hayır bu kadar iyi müdafa yaptık bu kadar iyi bi yüzdeyle şut attılar ve maçtan son ana kadar kopmadık buda inanılır gibi değil aslında..
 
Öncelikle maçta yürekten mücadele eden oyuncuları kutlamak gerek. Bu motivasyonda Murat Hoca´nın payı yadsınamaz. Haftalardır fark açıp sonra ucu ucuna maçları kazandığımız için O´nu eleştiriyordum ama Mersin maçında söylediği gibi her şeyiyle bu maça konsantre etmiş takımı.

Bugün için şu oyuncu iyiydi şu oyuncu kötüydü demek bana göre yanlış. Hepsi ellerinden gelen mücadeleyi sergilediler. Şans biraz yanımızda olsa, Fitch son dakikalardaki top kayıplarını yapmasa belki şu anda galibiyet sarhoşluğunu yaşıyor olacaktık.

Tüm oyuncuları gösterdikleri istekli mücadeleden dolayı kutlarım Kaptan Burak hariç. Takım harika bir hava yakalayarak farkı kapatmış, hakem hücum faulü vermiş daha niye seyirciyi tahrik ediyorsun. Tutku o pozisyondan almak istediği sonucu aldı. Maçı soğuttu ve Galatasaray´ın hızını kesti.

Taraftar sahaya birkaç yabancı madde atmanın dışında çok iyiydi. Ancak sahaya yabancı madde attıktan sonra güçlü tezahürata başlamalarını anlayamadım. Acaba elinde yabancı madde varken güçlü tezahürat yapılamıyor mu? İlla elinizden çıkarmanız gerekiyorsa o maddeleri sahaya atmak yerine bulunduğunuz yere koyarak tezahürat yapmak nasıl fikir ! O yabancı maddeleri de giderken eve götürürsünüz !

Klasik bir söz olacak ama bugünü iyi özetliyor. Galiptir bu yolda mağlup...
 
Onur Oburoğlu' Alıntı:
o aradan sonra takım maçtan koptu..yazıklar buna..spor böyle bişey işte,anlık patlamalar maçların skorlarını tersine çevirebiliyor..başka maçlarda olması yada fenerbahçe'ye verilen cezalarla kıyaslamayalım kendimizi..biz galatasaray'lıyız ve duruşumuzla,hareketlerimizle örnek olmalıyız bence..tutku o hareketi çektiğinde bi galatasaray tezahuratı yapılsaydı,bu forumda nasıl yendik telekomu diyecektik,ben eminim..saygılar ve iyi akşamlar..


iste bazi uyanik oyuncularda bunu planlar hersey aleyhine giderken biranda cewirebilmek isterler bununda en kolay yolu taraftardir we bu haraketi cezalandirmayan HAKEMLERI bi hakem olarak kiniorummmm....son derece objektif bakarak
 
78-75 e getirdiğimizde tufan'ın üçlüğüyle,salon adeta yıkıldı...
hayatımda bu türden sevinci sadece bjk'ye son dakikada attığımız golde yaşamıştım...
bir basket maçında öyle bir sevinç...
tribün bugün inanılmazdı gerçekten...
ntv gece tekrarını verir sanırım...
kaçırmamalı...
Burak'a da selam olsun...
 
seyircimiz hiç akıllanmayacak.Takım tam havayı bulmuşken soğutuyolar oyunu. Burak' a da helal olsun (SÖZDE KAPTAN).Kaptan önce kendine hakim olmalısın :( .
 
burak ın yaptığı şeyn ismi çirkeflikti ama ama ama.......
tutku malesef burağa çirkeflik dersi verdi
ama biz burağı bir kalemde silemeyiz en zor zamanımzda da o vardı şimdide var olur böle şeyler sözde kaptan gibi şeyler demiyelim geçen seneki deplasmandaki fener maçını hatrlıyalım sadece o dğl ama aklmda bulunan ilk şeydi..
 
sahaya atılan maddeler ve yapılan anonslar sonucunda ceza alacakmayız? konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba? çünkü bugün yine maçta anons krizi yaşandı. özellikle son anons niçin yapıldı hiç anlayamadım. çifte standartlara devam edip yine sahamız kapanmasın
 
Uğurcan Günel' Alıntı:
sahaya atılan maddeler ve yapılan anonslar sonucunda ceza alacakmayız? konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba? çünkü bugün yine maçta anons krizi yaşandı. özellikle son anons niçin yapıldı hiç anlayamadım. çifte standartlara devam edip yine sahamız kapanmasın

daha neler bunlada kapanirsa artik....sanirim sabrin sonu gelir.....
 

Üst