Galatasaray-Türk Telekom

artık şu maçın havasına girilmeli yok tv veriyor yok salona gidecez falan artk bunlar herşey tamam istanbuldaki abilerimizn takımı destekliyeceğinden şüpemz yok boşuna post atıp kirlilik yapmıyalım maçı konuşalım sıkıldım ya :) sadece ben değil hepimiz sıkılmışızdır
ilk maçta mitchell yanlış hatırlamıyorsam 15 te 1 ile oynamıştı içeri girip girip boş dönmüştük ayrıca gerald fitch sakattı şimdi bizim + 2 miz var mitchell kendini buldu hatırladı biraz oyununu fitch te sağda olacak bana göre olay murat,tufan,fatihte bitecek fatih geçen seneki son ülker maçlarındaki performansını verip murat veya tufan dan 1i ekstra atarsa rahat kazanırız tabi fatih in performansına dudley savunmasıda dahil
murat hocaya güveniyoruz bu seri devam edecek buna inanıyoruz başarılar...
 
İzmir'den herkese selamlar...Maça giden arkadaşlardan küçük bir isteğim var.Ne olursa olsun Galatasarayımızın ceza alacağı hareketlerden kaçınalım.Diğer arkadaşları da uyaralım.Ekranda sizi izlerken takımımız ve taraftarımızla gurur duymak istiyoruz...Saygılar...
 
ilk macta yanlış hatırlamıyorsam mitchell cok kotu oynamıstı ve fitch tam takıma alışırken sakatlanmıştı şimdi durum cok farklı fitch in istatistikleri biraz dusse de takım daha iyi oynamaya basladı. telekom son 5 haftadır falan 3 gunde bir mac yapıyor ben onlardan biraz yorgunluk belirtisi bekliyorum. fakat pota altında cok gucluler fatih in faul problemine girmeden iyi oynaması lazım. holman ı da dudley i durdura bilirse macı alabiliriz. aslında her pozisyonda telekom one cıkıyor ama bu farklar cok buyuk degil taraftar destegi ile alacagız bu macı inşallah.

eger hava iyi olursa bu macta salon full olacaktır.
 
Teknik yorumun azlığı teknik yorum yapılabilecek malzemenin olmamasından kaynaklanıyor. :) 30'u geçkin resmi maçta yanılmıyorsam 2 mağlubiyetleri var.Biri Banvit diğeri de Fiba Eurocup'ta Rostov.İlk maçta 25 yedik.Kafa tutamadığımız Fenerbahçe Ülker ve Efes Pilsen'i yendiler.Bizim bir tane bulmaya çalıştığımız uzunlardan onlarda 3 tane var vs vs.
Bizim takım hızlı tempoda iyi olmasına rağmen hız Telekom'un daha çok işine gelecek.Sete set desek uzunlarımızın set oynama kabiliyetleri malum. :) Ayrıca kısaların içeri dalması dışında doğru düzgün setimiz yok.
Salonun büyük ihtimalle tamamını doldururuz.Şut performansımız iyi olursa,başlarda momentumu yakalayabilirsek şansımız olur.En önemlisi galibiyet için kırılma noktalarında iyi olmalıyız.
Ben umutsuz değilim.Kazanabilirsek sezon herşeye açık hale gelir bizim açımızdan,kaybedersek de dünyanın sonu değil.Kendimizi her sonuca hazır tutmalıyız ki sonradan çökmeyelim.Zira Telekom'dan sonraki Casa TED-Beşiktaş-Banvit serisi çok daha kritik.
 
Onur bence de en önemli nokta sutllari sokmamiz. Benim tek umudum bu. Gercekten iyi sutörlerimiz var. Iyi gününde olursa HEPSI (bunun altini cizmek lazim) galip gelebiliriz. Aksi takdirde bellirtigin gibi ne sete sette ne de yüksek tempoda maglubiyet'ten kurtulamayiz. Minimum 4 Oyuncu cok cok iyi bir mac cikarmali.
 
Galiba maillerimiz işe yaramış... Bende bir kaç gün önce mail atmıştım NTV ye bugün cevap gelmiş


Merhaba,



Galatarasay Cafe Crown – Türk Telekom basketbol karşılaşması 10 Şubat Cumartesi saat 18:00’da NTV’den canlı yayınlanacaktır.



Konuyu bilginize sunar, iyi günler dilerim.



Tuğçe Yaman

Basın ve Halkla İlişkiler
 
banvit bile telekom'u kinloch'un zaman zaman gösterdiği olağanüstü oyun ve perry'nin skorerliğiyle ancak son saniyelerde yenebildi.bizim yenme şansımızda şutları sokmamızdan ziyade çember altındaki başarımıza bağlı.onur ve fatih siz şutları çok isabetli sokabileceğimize inanıyor musunuz?bu şu anki şartlarda mümkün değil telekom'un çok iyi kısa savunucuları var fitch'i çok kolay kitleyeceklerdir belki tufan veya murat katkı sağlayabilir skor olarak ancak işimiz gerçekten çok zor
 
Tempoyu düşürmeliyiz.Ve tempo Fitch ve Mitchell ile düşmez. Burda oyunculara değil lafım ama bu maç için konuşuyorum. Hoca bence Mithat'ı hazırlamalı maça , hastalık ya da sakatlığı yoksa. Çünkü Fitch ve Mitchell oynadığında ne kadar uyarırsan uyar 10. saniyede bitiriyoruz hücumu.

Ha eğer tutmazsa bu yine girebilir oyuna Mr G. ve Mitchell. Bir de bence şu sorun var ; Telekom'un kesin bu maç 20 sayı atar vs. diyeceğin bi dış sutörü yok. Bir gün Haluk , bir gün Tutku , bir gün Alper ... atıyor , bu da bana göre en iyi dış savunmacımız Tufan'ı kime karşı kullanacağımızı belirsizliğe sokuyor. Mesela son maçta (Mersin B.B) guardı savunmustu , Banvit maçında Radoseviç'e kafayı yedirecek bi savunma yapmıstı.

Fatih , Dudley'e karşı en önemli savunma gücümüz ve çok dikkat etmeli kesinlikle erken faul problemine girmemeli. Jagla 'ya da bence onun gibi çabuk bacakları olan ve dışarıyı seven bi uzun , Burak Sezgin kullanılabilir.

Ayrıca bu maç taraftarsız kazanılmayacak bir maç, aradaki kadro derinliğinden kaynaklı farkı ancak taraftar kapatabilir. Bundan sonra eskiye dönüş olmayacağına ve taraftarın da hep ileri gideceğine eminim . Ahmet Cömert 'i cehennem yapmak gerekiyor .

Bu maç olası bir Play - Off yarı finali eşleşmesi açısından acayip kritik bi maç , yürekten başarılar ...
 
inşallah sığarız salona...
bir de millet aynı gün saat 4 te bayan takımımız caferağa spor salonunda migrosla karşılaşıyor...
bu maça yer ve saat nedeniyle gelemeyenler için güzel bir maç
 
Eger Turk Telekom kazanirsa play-off ceyrek finalinde GS-BJK eslesmesine bir adim daha atilmis olur.
Yok GS kazanirsa belki FB'yi yakalayip gecme konusunda umitlenilebilir.
 
düdük fikri kulağa güzel geliyor
ayrıca bu maçı kazanırsak galatasaray taraftarı bir basketbol takımı olduğunu hatırlayabilir
aklımda olan ve bana ümit veren başka bir noktada murat özyer in eski bir yardımcı antrnr olup tbl deki tüm oyuncuları yakından tanıması MURATCAN,HALUK,TUTKU gibi iyi oyucularla çalışmış bir teknik adam
geçtiğimiz sene efes-ülker serisinde efes hücümcularının tek tek ne yaptığını incelemesi ve efes gibi savunma takımını savunmasıyla vurmasını bilen bunları yapabilecek kalitede bi antrnrmz var eğer aynı önlemi telekom oyuncularınıda alabilirsek çok ama çok güzel olur enaznından 1 hafta boyunca foruma gülerek girebbiliriz İNANIYORUZ
 
Çok sevdim bu düdük olayını.Hücumda takıma her türlü yararlı oluyoruz,sorun savunmada oyuna etki edemememiz.Yalnız Telekom oyuna hızlı başlarsa oyuna küsüp düdükleri bırakmamalıyız.
Sonradan sıkıntı yaşamamak için salona erken gelmekte fayda var.Bu arada Telekom'un seyirci getireceğine dair birşey okumadım.Umarım öyle olur.Onlar için de bizim için de en iyisi...
 
Onur UNCU' Alıntı:
Çok sevdim bu düdük olayını.Hücumda takıma her türlü yararlı oluyoruz,sorun savunmada oyuna etki edemememiz.Yalnız Telekom oyuna hızlı başlarsa oyuna küsüp düdükleri bırakmamalıyız.
Sonradan sıkıntı yaşamamak için salona erken gelmekte fayda var.Bu arada Telekom'un seyirci getireceğine dair birşey okumadım.Umarım öyle olur.Onlar için de bizim için de en iyisi...
telekom'un seyirci getirme düşüncesi vardı ankaralı arkadaşlarla konuştum maça gelmeyi çok istediklerini söylediler ancak galatasaray karşıyaka maçında çıkan olaylardan ötürü rakip takım seyircisini maça almayacakmış o nedenle telekom seyircisi maçta olmayacak
 
Yarın kı macı kaznmak ıstıyorsak cok hızlı oynamamız gerekıyor.
Cunku sete setlerde bızden cok avantajlı olacaklardır..
 
Burak Barut' Alıntı:
Yarın kı macı kaznmak ıstıyorsak cok hızlı oynamamız gerekıyor.
Cunku sete setlerde bızden cok avantajlı olacaklardır..

Önceki postuma da yazdım. Bence tam tersi , tempoyu kaldıramayız.Telekom da , Fener de tempoyu seven takımlar , eğer momentumu ellerine verirsen koparırlar . Düşük tempo oynayalım . Taraftarın da desteği ile bişiler olabilir.KAdro derinlikleri acayip.Uzunları o kadar fazla ki tempoda biri girer diğeri çıkar , hiç etkilenmezler.Bizim uzunlar da hani tempo yapcak adamlar değil . Sete set bence ideal.
 
Utku sana kesinlikle katılıyorum.Tempolu oynarsak işimiz zora girer.mesela pota altında telekom'un 4 uzunuda harektli ve tempolu oyunu seven oyuncular(Dudley,Jagla,Alston ve Umut Görür dahil).Bu yüzden bencede sete set oynamalıyız.ayrıca bu akşam işimiz hiç kolay olmayacak.fitch'i tutabilecek onlarda haluk ve alper gibi 2 tecrübeli ve savunmacı isimler var.bence bugünkü maçta mitchell biraz skor açısından katkıda bulunmalı.burak'tanda ekstra 2-3 üçlük bekliyoruz.tek derdim Fatih Solak olacak.Dudley'e blok yapayım derken umarım faulleri sıralamaz.çünkü dudley gibi adam 2-3 blokla pota altında yılmaz.bu yüzden Fatih çok dikkatli oynamalı.Jagla'yıda bana göre kesinlikle Burak Sezgin tutmalı.ayrıca hakemlerde yeri geldiğinde ev sahibinin lehine düdkler çalarsa bir T.Telekom galibiyetimiz neden olmasın?
 
sevgili arkadaşlar hevesinizi kursağınızda bırakmak istemem ama TBL ve tBBL ligi maçlarında düdük çalmak kesinlikle yasaktır , hakemler bu konuda uyarı yapma hakkında eylemin devamı halinde salonu boşaltma yettkisine sahiptirler.

düdük müsabaka talimatnamesindeki " seyircinin oyuna direkt müdahelesi " başlığı altında değerlendiriliiyor ve kesinlikle saha boşaltma nedeni olarak sayılıyor ....

bilgilerinize sunarım.......

ayrıca emin olun türk telekom kenar yönetimi maymundan farksız fb maçnda davullara bile itiraz ettiler
 

Üst