of ya herşee de karışıolar hee
telekom mağlubiyeti demek istedin heralde.Taner Tuna' Alıntı:Utku sana kesinlikle katılıyorum.Tempolu oynarsak işimiz zora girer.mesela pota altında telekom'un 4 uzunuda harektli ve tempolu oyunu seven oyuncular(Dudley,Jagla,Alston ve Umut Görür dahil).Bu yüzden bencede sete set oynamalıyız.ayrıca bu akşam işimiz hiç kolay olmayacak.fitch'i tutabilecek onlarda haluk ve alper gibi 2 tecrübeli ve savunmacı isimler var.bence bugünkü maçta mitchell biraz skor açısından katkıda bulunmalı.burak'tanda ekstra 2-3 üçlük bekliyoruz.tek derdim Fatih Solak olacak.Dudley'e blok yapayım derken umarım faulleri sıralamaz.çünkü dudley gibi adam 2-3 blokla pota altında yılmaz.bu yüzden Fatih çok dikkatli oynamalı.Jagla'yıda bana göre kesinlikle Burak Sezgin tutmalı.ayrıca hakemlerde yeri geldiğinde ev sahibinin lehine düdkler çalarsa bir T.Telekom galibiyeti neden olmasın?
uabasket' Alıntı:arkadaşlar ntv nin internet sitesinde yayın akışında hem efes-beşiktaş hem galatasaray-telekom maçlarının canlı yayınlanacağı gözüküyor ntv bizim maçı verecekmi bilgi sahibi olan varmı
14.00 Efes-BJK 18.00 GS-Telekom maçları NTV de canlı yayınlanacak..
Fırat UZUN' Alıntı:O düdükleri elinizde sallaya sallaya getirmeyin polis hepsini toplar genç kardeşlere duyurulur...
MAç çok önemli ya VEZİR olucaz yada rezil...
Furkan Z.' Alıntı:ayrıca emin olun türk telekom kenar yönetimi maymundan farksız
Doğukan YILDIZ' Alıntı:ya valla tekel ve mersin maçındaki gibi 3. ve 4. periyotta maçı bırakmasak bu maçı rahat alırız
:atki