Galatasaray TV

Ntv'de gördüm Hakan, kanal da da yeni gelişmeler yok..

Bu arada bu kadar uğraşmana rağmen bir izleyemedin şu kanalı be Hakan, internet üzerinden üye olamıyor musun? :p

Barış Şişman' Alıntı:
Ntv'de gördüm Hakan, kanal da da yeni gelişmeler yok..

Bu arada bu kadar uğraşmana rağmen bir izleyemedin şu kanalı be Hakan, internet üzerinden üye olamıyor musun? :p
Hayir olamiyorum maalesef,kredi kartim yok.

Takımımızın maçalrını yayınlayamadıkalrı zaman alt yayın bandından oynanmakta olan bizimle ilgisi olmayan maçların sonuçları ya da günde bir kaç defa okuduğumuz haberleri vermek yerine bu maçalrın istatistiklerini veya son durumlarını geçmeleri mümkünmü acaba? Hata futbol maçlarında yaptıkları gibi sol tarafta istatistikleri verseler süper olacak.

Ben Gstv'yi internetten izliyorum bu ay aboneliğimin süresi dolduğunda yeterli kontorüm yoktu üyeliğiniz askıya alındı diye mesaj geldi telefonuma. Şimdi izleyebiliyorum Gstv'yi aboneliğmim süresi dolmasına rağmen acaba internettedemi şifresiz oldu diyeceğim o zaman niye bakiyeniz yeterli değil diye mesaj geldi. Hiç aklım almadı bu işi :)

Fatih Sinan Durak' Alıntı:
Ben Gstv'yi internetten izliyorum bu ay aboneliğimin süresi dolduğunda yeterli kontorüm yoktu üyeliğiniz askıya alındı diye mesaj geldi telefonuma. Şimdi izleyebiliyorum Gstv'yi aboneliğmim süresi dolmasına rağmen acaba internettedemi şifresiz oldu diyeceğim o zaman niye bakiyeniz yeterli değil diye mesaj geldi. Hiç aklım almadı bu işi :)
Bende calismiyor,sizde hâlâ calisiyor mu?

Geçen sabah açtım, Osman Tanburacı Vatan Gazetesine kükrüyor. Neymiş, Gökmen Özdemir'in haberine kızmış ve Vatan Gazetesi'ni Gs Tv ekranlarında okumamaya, haberlerini vermemeye çalışıyormuş.

Ulan her gün Hürriyet denen kağıt parçasındaki haberleri okuyup, üstünde konuşuyorsunuzda Gökmen Özdemir'in yazdığı gazete mi batıyor? Gökmen'i takip falan etmem ama Hürriyet'i o ekranlara çıkaranlara da koskoca bir "yazıklar olsun!" derim. Adnan Polat'ın aleyhinde haberlere kükreyen Tanburacı ve Erbesler ikilisi acaba neden her sabah Hürriyet'i o masaya koyar, biri açıklasın?

Ha Vatan ha Hürrüyet hepsi de hala Ertuğrul ağabeyleri veya sevgili damadının direktifleri ile haber yapıyor. Doğan medyanın her hangi bir yayın organını kulübün içine bile sokmayacaksın. Adnan Polat için değil bu söylediklerim genel bize karşı olan adi tutumları için.

Orası öyle ama Hürriyet'i okuyupta Vatan'a çemkirmek biraz abes kaçıyor Şamil, yani en azından bence. Her platformda "Hürriyet Alma, Aldırma" diyoruz ama kulüp hiç bir şey yapmıyor bu konuda. Hatta başkan gider ona röportaj verir, kulübün kanalında o gazeteler okunur..

Yarın Hürriyet başkanı eleştirse Hürriyet'e de çemkirecekler o yüzden onlar için farketmiyor Vatan'mış Hürriyet'miş. Dertleri Başkana yalakalık.

Taraftarın hassasiyetine önem verseler zaten Ne Florya'dan nede Sami Yen'den içeri sokarlardı bunları.

Sen öyle dedin diye demiyorum ama benim mantığıma ters; Hürriyeti evime sokmazken Vatan veya Milliyet okumak ve hatta Radikal. Bi tepki veriliyorsa tam olarak vermek gerekir düşüncesindeyim.

Sonuç olarak bu şerefsizce haberleri yapan belli, kimlerin direktifleri ile yaptıkları belli, ismi A olmuş B olmuş benim için farketmiyor.

Hemen hemen aynı şeyleri söylüyoruz Şamil, bende bunları demek istemiştim. Hani Vatan'a kızıp, okumamazlık yapıpta Hürriyet'i neden okuyorsun ki Hürriyet'e herkes tepki koydu. Osman Tanburacı bazen çok dobradır ama bu konuda sınıfta kaldı maalesef, orası kulübün resmi kanalı diye başkanı eleştirmemeyi anlamıyorum.

Barış Şişman' Alıntı:
Orası öyle ama Hürriyet'i okuyupta Vatan'a çemkirmek biraz abes kaçıyor Şamil, yani en azından bence. Her platformda "Hürriyet Alma, Aldırma" diyoruz ama kulüp hiç bir şey yapmıyor bu konuda. Hatta başkan gider ona röportaj verir, kulübün kanalında o gazeteler okunur..
Siyasi isler dönüyor olabilir bence bu konuda.

Hic bir duyumum ya da bilgim yok Sühan abi sadece tahmin hatta tahmin de degil sadece bir ihtimal :) Malum, Türkiye'de dönmeyen dolap yok vardir belki birseyler.

Sanmam. Tamburacı da Yeni Şafak'da yazıyor ona bakarsan. Hayır siyasi dolaplar dönse razı oalcak konumdayım. Ne dolap döndüğü belli dğeil. atlı karınca'ya döndü klüp. Can İşbakan diye bir eleman var. Adama sor FB'liyim diyor. Ama gel gör ki GSTV'de program yapıyor maçları yorumluyor. Öte yandan duyduğuma göre Ömer kükner GSTV ile alakası kalmıyor. Tamburacı Başkanı yalar malar ama ben gene ona rzıyım yani. Başkana kalsa Selçuk Yula objektif (!) yorumalrıyla kanalda çıkacak nerdeyse.

Sühan Cem' Alıntı:
Sanmam. Tamburacı da Yeni Şafak'da yazıyor ona bakarsan. Hayır siyasi dolaplar dönse razı oalcak konumdayım. Ne dolap döndüğü belli dğeil. atlı karınca'ya döndü klüp. Can İşbakan diye bir eleman var. Adama sor FB'liyim diyor. Ama gel gör ki GSTV'de program yapıyor maçları yorumluyor. Öte yandan duyduğuma göre Ömer kükner GSTV ile alakası kalmıyor. Tamburacı Başkanı yalar malar ama ben gene ona rzıyım yani. Başkana kalsa Selçuk Yula objektif (!) yorumalrıyla kanalda çıkacak nerdeyse.
Selcuk Yula´nin da cikmasi yakindir abi,ayrica kanalimizdaki yeni haber spikeri (sanirim) Ceren Aytemiz daha önce BJK TV ile anlasmis diye bir haber okumustum,ancak BJK TV acilmakta geciktigi icin 6 NEWS ile anlasmis simdi bizim TV´mizde,yani (galiba kendisi) BJK´li,nicin bizim kanala biz taraftarlari anlayan bir GS´li cikmaz anlamiyorum.