Arkadaslar,kanalimiz DIGITÜRK´de acildi mi? Yeni gelismeler var mi aktarabileceginiz?
Hayir olamiyorum maalesef,kredi kartim yok.Barış Şişman' Alıntı:Ntv'de gördüm Hakan, kanal da da yeni gelişmeler yok..
Bu arada bu kadar uğraşmana rağmen bir izleyemedin şu kanalı be Hakan, internet üzerinden üye olamıyor musun?
Bende calismiyor,sizde hâlâ calisiyor mu?Fatih Sinan Durak' Alıntı:Ben Gstv'yi internetten izliyorum bu ay aboneliğimin süresi dolduğunda yeterli kontorüm yoktu üyeliğiniz askıya alındı diye mesaj geldi telefonuma. Şimdi izleyebiliyorum Gstv'yi aboneliğmim süresi dolmasına rağmen acaba internettedemi şifresiz oldu diyeceğim o zaman niye bakiyeniz yeterli değil diye mesaj geldi. Hiç aklım almadı bu işi
Siyasi isler dönüyor olabilir bence bu konuda.Barış Şişman' Alıntı:Orası öyle ama Hürriyet'i okuyupta Vatan'a çemkirmek biraz abes kaçıyor Şamil, yani en azından bence. Her platformda "Hürriyet Alma, Aldırma" diyoruz ama kulüp hiç bir şey yapmıyor bu konuda. Hatta başkan gider ona röportaj verir, kulübün kanalında o gazeteler okunur..
Selcuk Yula´nin da cikmasi yakindir abi,ayrica kanalimizdaki yeni haber spikeri (sanirim) Ceren Aytemiz daha önce BJK TV ile anlasmis diye bir haber okumustum,ancak BJK TV acilmakta geciktigi icin 6 NEWS ile anlasmis simdi bizim TV´mizde,yani (galiba kendisi) BJK´li,nicin bizim kanala biz taraftarlari anlayan bir GS´li cikmaz anlamiyorum.Sühan Cem' Alıntı:Sanmam. Tamburacı da Yeni Şafak'da yazıyor ona bakarsan. Hayır siyasi dolaplar dönse razı oalcak konumdayım. Ne dolap döndüğü belli dğeil. atlı karınca'ya döndü klüp. Can İşbakan diye bir eleman var. Adama sor FB'liyim diyor. Ama gel gör ki GSTV'de program yapıyor maçları yorumluyor. Öte yandan duyduğuma göre Ömer kükner GSTV ile alakası kalmıyor. Tamburacı Başkanı yalar malar ama ben gene ona rzıyım yani. Başkana kalsa Selçuk Yula objektif (!) yorumalrıyla kanalda çıkacak nerdeyse.