Galatasaray TV

Hakan unutursan diye burdan tekrar açıklıyorum.

http://www.galatasaray.com

Giriş e tıkla verdiğim kullanıcı adı ve şifre ile giriş yap.
Sonra GS TV kısmına tıkla.
izlemek için tıklayınız a tıkla.
Media player açılır. Media player sürümün düşükse yükseltilmesi gerek vs der tamama tıklarsın.

Diyelim ki yükseltmen gerekmedi. Media player da 2. pencere açılır şifre ekranı
sana verdiğim kullanıcı adı ve şifreyi girersin. Tamam dersin.
sonra play tuşuna basarsın tamamdır.

Yine izleyemiyorsan
kaza lite codec pack diye bişey var. Onu indir bilgisayarına ve kur. Codec hatası alıyor olabilirsin.

Şimdiden iyi seyirler dilerim.

Sühan Cem' Alıntı:
Sanmam. Tamburacı da Yeni Şafak'da yazıyor ona bakarsan. Hayır siyasi dolaplar dönse razı oalcak konumdayım. Ne dolap döndüğü belli dğeil. atlı karınca'ya döndü klüp. Can İşbakan diye bir eleman var. Adama sor FB'liyim diyor. Ama gel gör ki GSTV'de program yapıyor maçları yorumluyor. Öte yandan duyduğuma göre Ömer kükner GSTV ile alakası kalmıyor. Tamburacı Başkanı yalar malar ama ben gene ona rzıyım yani. Başkana kalsa Selçuk Yula objektif (!) yorumalrıyla kanalda çıkacak nerdeyse.
Can İşbakan, Fenerbahçe taraftarıyım mı dedi sana abi? Kendisi sıkı bir Beşiktaş taraftarıdır. İki yıl önce yanında çalıştım, bilirim. Aynı okuldan mezunuz, az da olsa sohbetimiz vardır. Senin onunla twitter'da yazışmana tanık olmuştum, tahsil konusu dışında haklı olduğunu düşünüyorum.

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":11m7xk8i]Sanmam. Tamburacı da Yeni Şafak'da yazıyor ona bakarsan. Hayır siyasi dolaplar dönse razı oalcak konumdayım. Ne dolap döndüğü belli dğeil. atlı karınca'ya döndü klüp. Can İşbakan diye bir eleman var. Adama sor FB'liyim diyor. Ama gel gör ki GSTV'de program yapıyor maçları yorumluyor. Öte yandan duyduğuma göre Ömer kükner GSTV ile alakası kalmıyor. Tamburacı Başkanı yalar malar ama ben gene ona rzıyım yani. Başkana kalsa Selçuk Yula objektif (!) yorumalrıyla kanalda çıkacak nerdeyse.
Selcuk Yula´nin da cikmasi yakindir abi,ayrica kanalimizdaki yeni haber spikeri (sanirim) Ceren Aytemiz daha önce BJK TV ile anlasmis diye bir haber okumustum,ancak BJK TV acilmakta geciktigi icin 6 NEWS ile anlasmis simdi bizim TV´mizde,yani (galiba kendisi) BJK´li,nicin bizim kanala biz taraftarlari anlayan bir GS´li cikmaz anlamiyorum.[/quote:11m7xk8i]

Ceren Aytemiz GS lidir.Twitterından da anlaşılabilir bu.

Ceren Aytemiz daha önce hem Bjk Tv'de, hem Lig Tv'de hemde 6 News'te çalıştı diye biliyorum, ayrıca Ozan'ın da dediği gibi Galatasaray'lıdır. Biraz fazla bronzlaşıyor sanki, hafif beyazladığı takdirde hemen kararıyor.. :)

Allah şu an yardımcılaır olsun Kanalda çalışanalrın. İçlerindne kimbilir neler demek geliyordur ama TV başına geçtikleirnd egene de taraftara güler yüz ve ümit aşılamak zorundalar. Bu yüzden GSTV'de yorum yapan ya da program sunanalra kötü gözle bakmayalım arkadaşlar. Belki onalrda Adnan Polattan rahatsızdır ama bunu dile getirmeleri daha zor.

Misal Patronunuz karısını aldatsa, patronunuzun gözüne bakarak, karısına onun aldatıldığını söyleyebilrimisiniz? Şu an GSTV'de yapılan yorumalra ve programlara bu yüzden sinirlenmemek lazım. Tek sinirlendiğim GS'lı olmadığı bilinen isimleirn kanalda yorumculuk yapması ya da program hazırlaması.

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Ozan Deniz":2d6y5ycr]
Ceren Aytemiz GS lidir.Twitterından da anlaşılabilir bu.
Twitterina ne yazdigini gördüm,belki o yaziyi GS TV´de calistigi icin yazmis olamaz mi?[/quote:2d6y5ycr]

Sadece twitterda yazdığı için demedim.Bu sunucu GS li buna eminim.Kanalda çalışmadan öncede Gs liydi.

Arkadaşlar İnternetten GSTV izlerken görüntü kare kare ilerliyor bu neden olabilir. İmternet yayından mı yoksa bilgisayardan mı kaynaklanıyordur. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..

Bilal Tokat' Alıntı:
Arkadaşlar İnternetten GSTV izlerken görüntü kare kare ilerliyor bu neden olabilir. İmternet yayından mı yoksa bilgisayardan mı kaynaklanıyordur. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..

bir internet tarayıcısı açık kalsın.msn windows media player gibi şeyler açıksa kapat.bazen bilgisayar yavaşlayınca da görüntü yavaşlıyabiliyor.

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Ozan Deniz":1h5bv9t0]
Sadece twitterda yazdığı için demedim.Bu sunucu GS li buna eminim.Kanalda çalışmadan öncede Gs liydi.
Nicin LIG TV´den ayrildiktan sonra BJK TV ile anlasmis o halde?[/quote:1h5bv9t0]

Hakan bak artık izleyebiliyosun 7/24 eleştirirsin artık :)

Ferit Erdem' Alıntı:
Hakan bak artık izleyebiliyosun 7/24 eleştirirsin artık :)
Abi özlemistim hepsini ya,Can Erbesler,Veli Yigit,Burcu Baber,Melissa Cizmeci,Ceren Aytemiz´i henüz canli izlemedim,hos gelmis kanalimiza,logoyu bile özlemisim ya,bu arada unutmadan Derya Aydogan cidden ayrildi mi kanalimizdan? Ayrica BJK TV acilmadi mi daha?

Murat bence o hikaye...

ekrani.jpg

Bende durum halen bu.

FB Radyo test yayınına başladı!

yıllar boyu düşündüğüm ısrarla söylediğim olayı fb yapıyor
onları taklit etmek gücüme gidiyor
bir zamanlar Melih Şabanoğlu(Gayın-Sin) abimize yazmıştım bu durumu GS Radyo neden kurulmuyor diye
maliyeti yani frekans almak ve işletmek ciddi paralar istiyor demişti.
stadımıza yapılınca bizde belki radyo kurarız.....

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
FB Radyo test yayınına başladı!

yıllar boyu düşündüğüm ısrarla söylediğim olayı fb yapıyor
onları taklit etmek gücüme gidiyor
bir zamanlar Melih Şabanoğlu(Gayın-Sin) abimize yazmıştım bu durumu GS Radyo neden kurulmuyor diye
maliyeti yani frekans almak ve işletmek ciddi paralar istiyor demişti.
stadımıza yapılınca bizde belki radyo kurarız.....
Moderatörler TV´dekiler mi olacakmis abi?

Radyo açmakta ne var ki? Zamanında Faruk Süren bunu istemişti hatta açılmıştı GS ile ilgili bir radyo. Bu saatten sonra radyo açılacaksa bunu taraftar açmalı. Klüp TV'yi kalkındırmalı TV'yi projeler üretecek insnların eline teslim etmeli. Hasan Tankaya gazeteciliğne dönsün. Adam tezcilli klüp tv'si genel yayın yönetmeni sanırım. FBTV'deydi daha öncede:) Başka adam yok sanki memlekette klüp tv'si çalıştıracak

Sühan Cem' Alıntı:
Radyo açmakta ne var ki? Zamanında Faruk Süren bunu istemişti hatta açılmıştı GS ile ilgili bir radyo. Bu saatten sonra radyo açılacaksa bunu taraftar açmalı. Klüp TV'yi kalkındırmalı TV'yi projeler üretecek insnların eline teslim etmeli. Hasan Tankaya gazeteciliğne dönsün. Adam tezcilli klüp tv'si genel yayın yönetmeni sanırım. FBTV'deydi daha öncede:) Başka adam yok sanki memlekette klüp tv'si çalıştıracak
o konuda Adnan polat onu yerinde tutuyor yani futbolun adnan sezgini :)