"GS Dünyasi"´ni kim sunuyor?
yeni spikerimiz sanırım ismi tuğçe .Hakan Avci' Alıntı:"GS Dünyasi"´ni kim sunuyor?
Bende calisiyor su anda,gecici bir sorun sanirim.Fatih Sinan Durak' Alıntı:Gstv internet üzerinden izlerken sizde de takılıyor mu? Bende yayın her iki üç dakikada bir takılıyor neden acaba?
sanırım aralık ortasında geçiyor ondan alınmamış olabilir bende de 0 tl gözüküyor çünkü .Barış Şişman' Alıntı:Digitürk faturası mail'e gelmiş, Gs Tv bedeli 0.00 olarak gözüküyor. Şifresize geçti mi kanal?
Hakan Avci' Alıntı:Internetten izliyenler ne yapmali,bende media playerda hâlâ hata veriyor olabilir. :?
o adam gitmez bu kanaldan ne buluyorlar şu adamdan bilmiyorum ama durum bu ..Can Altay' Alıntı:Can Erbeşler denen adam devam ettiği sürece seyretmeyeceğim kanalı. Pes dedim şu maçtan sonra.
Saim Karakuzu' Alıntı:bir de digiturkte şifresiz olsa bile malesef internetten ücretli olacak buda bir dipnot .. bir de konuyla alakasız ama bjk tv gümbür gümbür geliyormuş diye duydum .
Ferit Erdem' Alıntı:[quote="Saim Karakuzu":1k2hsaqh]bir de digiturkte şifresiz olsa bile malesef internetten ücretli olacak buda bir dipnot .. bir de konuyla alakasız ama bjk tv gümbür gümbür geliyormuş diye duydum .
can bu maçı iyi mi anlattı ??? bir şey diyemiyorum maçtan bir örnek veriyim taylor araya girdi top dışarı çıktı canın söylediği '' taylor saha dışı çizgilerine çıktı ??? '' bu nedir insan düşünür bir iki saniye sonra konuşur ya bu nedir böyle ..Hakan Avci' Alıntı:Yahu Can ve Veli´nin anlatimlarina niye bukadar tepki geliyor anliyamiyorum bir türlü,bugünkü maci da Can abimiz ne güzel anlatiyor. :roll:
Bu arada muabirimiz yeni herhalde.