Galatasaray TV

Hakan Avci' Alıntı:
Internetten izliyenler ne yapmali,bende media playerda hâlâ hata veriyor olabilir. :( :?

Çok emin olmamakla birlikte şöyle bir yorum yapabilirim. Mevcut koşullar devam ettiği taktirde internetten yayının ücretsiz olmasını pek mümkün görmüyorum. Çünkü Galatasaray TV yalnızca Digiturk'te yayın yapıyor. Dolayısıyla aslında ücretsiz gibi görünse de, uyduda serbest dolaşan diğer televizyonlar gibi değil; bir platforma dahil bir kanal, digiturk üyeliği gerektiriyor. Böyle bir durumda 'internetten ücretsiz' yayın yapılması kulübü digiturk'le karşı karşıya getirebilir.

Bir de Fenerbahçe radyo hakkında bir şeyler yazmak istiyorum. Televizyon ve radyo iki farklı medyadır. TV yayınını radyodan vermek radyoculuk değildir, ancak göz boyamaktır. Tıpkı Fenerbahçe Su gibi... Bütün bunların yanında bizim yaptığımız 'kültürel ve sivil toplum' projeleri çok daha anlamlı bence. İyi bir şey yapıyorsanız öncü olabilirsiniz. Yoksa 'sudan' projelerin özenilecek bir yanı yok. Boş işlere zaman ve emek harcayacağımıza, örneğin televizyonumuzu daha kaliteli hale getirelim.

bir de digiturkte şifresiz olsa bile malesef internetten ücretli olacak buda bir dipnot .. bir de konuyla alakasız ama bjk tv gümbür gümbür geliyormuş diye duydum .

Saim Karakuzu' Alıntı:
bir de digiturkte şifresiz olsa bile malesef internetten ücretli olacak buda bir dipnot .. bir de konuyla alakasız ama bjk tv gümbür gümbür geliyormuş diye duydum .

Saim onlar hep gümbür gümbür gelirler her konuda, sonra tepe taklak giderler.

Ferit Erdem' Alıntı:
[quote="Saim Karakuzu":1k2hsaqh]bir de digiturkte şifresiz olsa bile malesef internetten ücretli olacak buda bir dipnot .. bir de konuyla alakasız ama bjk tv gümbür gümbür geliyormuş diye duydum .

Saim onlar hep gümbür gümbür gelirler her konuda, sonra tepe taklak giderler.[/quote:1k2hsaqh]
bakalım dediğiniz gibi olabilir ama gönül isterki gitmesin tepe taklak .

Yahu bu Gstv sadece bana mı yapıyor bunu.İnternetten izliyorum yayın her iki dakikada bir donuyor ttneti aradım sorun bendemi diye oradan birşey çıkmadı info@galatasaray.com'a mesaj attım adamlar aradı ilgilendi sorun bir türlü çözülmedi kafayı yiyecem akşamki maçıda seyredemeyecem.

Yahu Can ve Veli´nin anlatimlarina niye bukadar tepki geliyor anliyamiyorum bir türlü,bugünkü maci da Can abimiz ne güzel anlatiyor. :roll:

Bu arada muabirimiz yeni herhalde.

Hakan Avci' Alıntı:
Yahu Can ve Veli´nin anlatimlarina niye bukadar tepki geliyor anliyamiyorum bir türlü,bugünkü maci da Can abimiz ne güzel anlatiyor. :roll:

Bu arada muabirimiz yeni herhalde.
can bu maçı iyi mi anlattı ??? bir şey diyemiyorum maçtan bir örnek veriyim taylor araya girdi top dışarı çıktı canın söylediği '' taylor saha dışı çizgilerine çıktı ??? '' bu nedir insan düşünür bir iki saniye sonra konuşur ya bu nedir böyle ..